Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

2005. december – Bilbó

(Bilbó, a tolmács)

 

Bilbo: Sok nyelvet beszélek, és most rengetegen vannak körülöttem. Kérdezzetek, és én fordítok. Az a jó, ha hallatja hangját a hárfa. Ki-ki fogalmazza meg azt, ami belülről jön. Nem a szavak, hanem a megpendített húrok a fontosak.

Csoport: Mit jelent a „felület”? Mit értett Ohmara ezen a szón?

Bilbo: Olyan helyzetet, ami ugyanazt a minőséget hozza, mint a középponti minőség. A mozdulatlan semmi, ami arra vár, hogy a teremtés által betöltsék. A felület azáltal, hogy kifordul, anyagot kap. Az anyag pedig lehetőséget. Eddig ez pont fordítva történt, eddig az idea manifesztálódott. A felület tehát nem fizikai felület. A felület a nem létező vég, ami most tartalmat kap. A felület egy olyan hely, ahol még nem járt senki.

Csoport: Jól értjük, hogy a perdület során új gömbök keletkeznek a mostani gömb külső oldalán?

Bilbo: Nem. A felület kifordul és Ti már nem lehatárolt entitások lesztek, hanem sugarak. Nem új gömb keletkezik, hanem spektrum. A gömb kifordul, ami bent lehatárolt volt, elkezd kifelé tágulni és egyben befelé is. Egyszerre élitek meg a múltatok minőségét és hoztok létre újat.

Csoport: És mi lesz a testünkkel? Az is megváltozik?

Bilbo: Ti kísérleti perdülők vagytok. Azt nézitek meg, hogy mit bír ki ez a perdület. Olyan ez, mintha például a vízbe belecseppentenek színes esszenciát, ami átveszi az egész minőségét és eloszlik, az egész része lesz. Vagyis más minőséget vesz fel. Ez azt jelenti, hogy a Ti fizikai testetek sem így jelenik majd meg. A környezetetekben lesznek néhányan, akik követni tudják a folyamatot, és lesznek, akik nem. A testetek folyamatosan kontúrrá válik, fokozatosan „fényalakzattá” megy át, kontúros lesz. Nem tűnik el, csak fénykontúrrá alakul.

Csoport: És Rátok hogyan hat majd a perdület?

Bilbo: Csoda és misztérium – ezek a szavak kapcsolódnak hozzá. Megkapjuk a lehetőséget, hogy mi is besűrűsödjünk az anyagba úgy, hogy a karmikus szabályok nincsenek jelen. A hártya befelé tükör vagy alufólia. A tűzfüggöny mögé belépők szabálya szerint mindig visszatér a kibocsátott gondolat. Ez változik meg általatok. Anyagba sűrűsödhetünk, de nem szenvedéssel. Nincs izzadás, nincs veríték, hanem csak a gyönyörűség.

Csoport: Máshol is perdülnek ebben az időben?

Bilbo: Vannak perdülők máshol is, muszáj is, hogy legyenek. A burkon több bemetszés kell, mert akkor több ponton kaptok behúzható, megalapozandó felületet. Vannak csoportok szép számmal, de a tiétek különleges. Aranyos (győztes, aranyérmes) csoport vagytok. Feladatában is különleges ez a csoport. Ti nagy felületet fogtok belakni, mert konstruktőrök, tanítók, gyógyítók nagyon jó arányban vannak jelen a csoportotokban.

Csoport: Mitől különleges ez a csoport?

Bilbo: Mert úgy vagytok együtt, hogy a lehető legkevésbé vannak meg a határok köztetek. Erős szinergiát hoztatok létre. Mindenki átadta a tudását a másiknak, miáltal azok nem összeadódtak, hanem megsokszorozódtak. Nincs tudás- és hatalomféltés, de van dinamikus növekedés. Fontos, hogy megerősítsétek a határtalan létezést! Ami az egyikben megjelenik, az ugyanabban a pillanatban szétáramlik a másikban. Ez a felelősség és öröm legyen veletek!

Csoport: Mi történik a perdület után?

Bilbo: A perdület után elindulnak az andromédák és az összes múltbeli hullámot begyűjtik és szétáramoltatják. Azután az arcturusiak feladata lesz a terület védelme és dédelgetése, majd a pleiádoké a harmónia kialakítása. A capellaiak hangzó mágnesként vonzzák majd azokat, akik érintettek a folyamatban, de egyben szűrőként is működnek. Az orioniak pedig az igazság és a fény harsonájaként kiáramoltatják a Világűrbe azt, ami történt. Fontos, hogy együtt legyetek és támogassátok egymást! Jelenleg ott vannak a síriusi minőségűek, az őket körülölelők és Heru, a jolly joker. Holihórát Gilingalang támogatja, hiszen ők ikrek, csak még nem tudják. Én pedig jövök-megyek, hiszen én tolmács vagyok. Egy csomó dolog van még, amit meg kell beszélnünk, de legyetek karakánok és mondjátok, hogy elég. Ügyesek legyetek! Mennem kell. Kérlek Benneteket, tartsátok a kapcsolatot velünk. Mi értetek vagyunk. Nincs a Világegyetemnek pontja, ami fontosabb lenne most, mint ez. Kérlek, fogadjátok el! Én nem tudok a helyetekbe lépni, csak bízni bennetek, és szeretni Titeket. Érezzétek és éljétek ezt és bontsátok ki mindazt, ami Bennetek van, és ne hagyjátok, hogy korlátozódjon az isteni minőségetek, mert csak ti tudjátok kibontani és lefékezni. Nálatok a slusszkulcs és a kormánykerék, és még pedálotok is van.

 

Vissza a közvetítésekhez