Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

2006. március – Eom

(Eom , az energiamozgató)

 

Eom: Eom vagyok, az energiamozgató. Részben válaszolok csak a kérdéseitekre, amire nem tudok, arra behívok majd mást. Részletekben beszélgessünk! Nekem nagy részem van az átalakítás folyamatában.

Csoport: Mondd, hogy állunk a perdületre való felkészüléssel? 

Eom: Ez a kérdés sokaságot vonz. Fogok rá válaszolni, de előbb el akarok mondani valamit. A kvantummozgásról, kvantumugrásról szeretnék beszélni. Ez azt jelenti, hogy valami, vagy valakik elhagyják az eddigi tudatosságukat, és más tudatformát vesznek fel. 2007. szeptember 17-e a kitűzött dátum, amikor a Föld, Gaia, megváltoztatja minőségét. Az ő esetében a vég helyét átveszi a kezdet. Az elindított gondolatsort, mi szerint bejárta az útját és lenyugszik, felváltja az a tudat, miszerint felkelőben van. Erőforrásai nem kimerülőben vannak, hanem erőforrásai, vitalitása bőségben van. Az emberi tudatosság 2012. december 24-re virradóra változtatja mintázatát. Akkorra elegendően sokan kipróbáltátok már a különböző dimenziók önmagatokban való egyesítését. Nem azt jelenti, hogy nem gondolkodtok már emberként, hanem hogy úgy is tudtok majd gondolkodni, mint ember és úgy is, mint isten. Pontosabban létezni. A gondolat emberi alapvetés, a létezés isteni alapforma. Ezek egyszerre jelennek meg. Ezt a folyamatot kell megelőznötök a perdülettel. Elémentek Gaia kvantumugrásának. A folyamatot értitek?

Csoport: És mondd, mi történik a perdület után?

Eom: Ez nem a teljes perdület, ez az indítógomb megérintése. Azáltal, hogy tudjátok, hogy mi a szimbólumotok, kiáradtok. Holnap kiáradtok a felületi semmibe oly módon, hogy bármikor meghívhatjátok magatokba újra ezt az élményt. A többiek másodpercnyi eltéréssel követnek titeket. Ma este mindenki kódja világítani fog. Az Univerzum követei összeolvassák a szimbólumaitokat. A frenetikus öröm és a megnyugtató béke csoportjává váltok. Ez olvasható ki a szimbólumokból. Ha az Univerzum kiolvassa ezt, akkor hangzóvá válik és kiárad. Eddigi energiarögzítő feladatotok befejeződött. Mostantól energiamozgatókká váltok. Megvalósíthattok bármit, bármilyen energiába beérkezve képesek vagytok kifejeződni. Ti ezt csodának nevezitek, én azt mondom, VÉGRE PRÓBÁLKOZTOK!

 

Vissza a közvetítésekhez