Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

2011. január 1. – Fortuna

  

Fortuna vagyok, és én a boldogság szigetéről jöttem azzal az üzenettel, hogy örömmel köszöntünk benneteket, a tudatos beérkezőket, akik nemcsak értik, hanem élik is a boldogító örömteli létet.
Örülök nektek a tudatos beérkezőknek. Többet tudtok tenni most, mint a többiek az átalakulásért. Természetesen ők is teszik a dolgukat, de ti most többet tudtok tenni.

Jeleztem, hogy nagyon örülök annak, amit mond, meg annak is, hogy itt van.

Adnál egy kis vizet, mert a hangom egy kicsit magasabb, mint a szólóé, és ez okoz némi zökkenőt. Kérdezz nyugodtan.

Az elmúlt pár hétben visszajöttek olyan régi mintáink, amelyekről már azt hittük nincs jelen. Kíváncsiak lennénk, hogy mi történik ezzel kapcsolatban?

Azzal hogy a tudatosságotok fokozódott és azzal, hogy visszatérnek az aspektusok, mintázatok, előző életek, lélekrészek, élettörténetek ezáltal már más szemlélettel tudtok ránézni. Nagyobb mélységben. Ne marasztaljátok el magatokat. Nagyon helye van ennek most. Azért van helye, hogy a nagyobb magasságokat meglássátok ebben. Szólj, ha nem vagyok érthető, remélem, jó szavakat használok!

Jeleztem, hogy fogok szólni!

Mondok rá példát. Például amikor a gyerek írást tanul, örül, hogy az „a” betű benne van a mamában. Felnőtt korában már nem gondolja végig, de felismeri az adrenalinban az „a”-t is és a mamát is, mert a mama megmozgatja az adrenalint is. Rétegezett tudásotok felgyorsult.

Mondok egy másik példát, hogy jobban értsd. Pl: autóvezetés. Megtanulod a mozdulatokat, a sebességváltást, és a rutin pályán ennek a használatát. Amikor kimész a forgalomba ott már tudatosan használod, mégpedig változó körülmények között. Sokkal gyorsabban kell váltanod. Helyén való. Nem is lehet ezeket elmismásolni.

Kérlek, biztasd a többieket is hogy ne csak elolvassák a dolgaikat, hanem hozzák magukat ebbe a helyzetbe. Osszák meg gondolataikat, fájdalmaikat, kérdéseiket.

Ezért jó a ti közösségetek. Mindenkinél természetesen más a feldolgozás, de hozzátok be a közösségetekbe. Például kinek mi emelkedik ki egy élettörténetből. Fontosak ezek a meglátások, melyeket egymásnak tesztek.

Mondd meg kérlek a szólónak, azért vannak ezek a bizsergések nálad is és másnál is, mert táncolnak a sejtek, szerelemben vannak és készülnek az extatikus boldogságra. Ami nem a külső világ függvénye, de hozzájárulhat a kibontakozáshoz. Ez a többieknél is jó jel.

Tudod, hogy megtiszteltetés ahová megérkezem?

Jeleztem, nem tudtam, de olyan bizsergető boldogságérzetem van, hogy még a könnyem is kicsordul.

Örülök neki.

A váratlan éve jön. Én itt hagyom magam egy darabkáját. Éljetek velem. A váratlan csak akkor nehéz, ha nem nyitod meg magad egészen. Hinned kell, hogy az Univerzum most már téged szolgál. Én és az intuíció könnyű döntéseket hozunk. Nem könnyű helyzeteket, hanem könnyű döntéseket.

Bízzatok! Pontosan a döntési helyzetekben mondd azt: „Intuíció és Fortuna legyetek velem!” Csak abban segítünk, hogy ne a konvenciók mentén döntsetek, hanem a saját felragyogó potenciálotok alapján. Szokatlan lesz. Másoknak biztos. De fogadjátok el!

Ti már nálunk jó szolgálati tündék és shaumbrák vagytok. És sok mindent megtettetek ellenszolgáltatás nélkül. Most mi jövünk. Vegyétek igénybe a hallorok, elementárok, tündérek, állatok, véletlen, emberek segítségét, gazdagságát, szeretetét.

Így legyen. Megérdemeltétek.

Nagyon szépen köszönjünk! Örömteli amit mondasz!

 Tudjuk, hogy 2011- 2012 a káosz éve lesz, és ez nagyon rendben van. Tudnál nekünk olyan pontokat mondani, ami segíthet nekünk, és stabil pontokat ad ebben az időszakban, mintegy kapaszkodó?

A káosz, csak nektek káosz. Nekünk a rend. A káosz nektek mondjuk az összevisszaságot jelenti. A káosz fellazítja a szerkezetekbe, struktúrákba beragadt energiát. Amely helyenként összeomlással jár. Ne minősítsetek soha!!! A káosznak van egy felhajtó ereje. A struktúrából kiszabaduló energia miatt. Fogalmazz magadnak tisztán, hogy ez a hajtóerő merre vigyen, mert te vezérled, ő a mozgásodat szolgálja.

Mondok neked egy példát, és hangsúlyoznám, hogy csak példa. Például a bankrendszer összeomlik. Ne sirasd az ott ragadt pénzed. Azt nézd meg pénz nélkül miben szép a léted. Ne azt nézd mit NEM, hanem mifelé tár a kapud. Dolgok összeomlanak, hogy újra összeálljanak. Ez ISTENI. Mondj bátran Nem-et, ott ahol nem vagy teljesen jelen. Ne akard a világot megváltani, csak használd a káosz energiáját. Sokan vissza akarják kötni. Légy őszinte, egyszerű és tiszta. Nevess a világ szemébe, hogy aztán veled nevessen. Ezt hoztam nektek. Ez nem a konfrontáció nevetése, ez a nem félek felszabadító nevetése.

A tömegtudati szövet azon részei, amit pénzügyi rendszernek, kőolaj, és telekommunikációs részeknek hívunk, igen markánsan meghatározó. Tudunk-e tenni azért, hogy minél gyorsabban átalakuljanak ezek a struktúrák?

(Példát mondok. Pl: egy olyan kütyüt teremtenénk, ami az univerzális energiával működik és nem kell a házak fűtésével foglalkozni)

Igen. Tudtok tenni. Ne feledkezzetek meg a kék kristályról. Serényen rakosgassátok. A napocskáról (amely azt szolgálja, hogy mindenki a maga energiáját használja). A potenciál mezőről, és legkevésbé a morfogenetikus mezőről. Látod, te is azt mondod, egy kütyü jó lenne. Egy kütyüvel megoldanánk. Ha ez az emberek fantáziájában benne van, hamarabb megérkezik, mint gondolnátok. Azonban tudjátok, hogy nincs garancia arra, hogy az átmenet lebonyolódásának folyamata hogyan megy végbe. Lehet hogy először omlik, aztán jön a kütyü. De lehet, hogy először jön a kütyü, és utána omlik.

 Ne feledd: TI BEÉRKEZTETEK!

Annyi módszert és tudást kaptunk tőletek eddig. Mire figyeljünk ezzel kapcsolatban? Amit mostanában nem használunk, azok „elvesztek”?

Van-e valami, amire most felhívod a figyelmünket?

Nem. Nem vesznek el. Az biztos, hogy a közösség ebben is segít. Kinek a képek a beszédesek, kinek a kötések, kinek a lélekrészek, kinek az élettörténetek, stb. Nem vagytok egyformák. Ez most nagyon sokat segít. Mert az Elme kinél-kinél mást tárol, és ez rendben van. És mindez behívható és kollektív tudássá válhat.

Amik most sokat segítenek:
A tudatos lélegzés. (Pontosítom: azaz - Minden egyes sejteden keresztül lélegezz be, és lélegezz ki). Igen, igen.
Légy tudatában annak, hogy te vagy az aki generátorként működsz, mert felnagyítod az új energiát. Általatok sokszorozódik meg az új energia. Légy tudatos a kilégzésre is. Kevesen tudják még, ezért ügyeljetek arra, hogy ahol tudtok, mindenhol tudatosan lélegezzetek.
A kék kristályok. Újra megerősítésre és kihelyezésre várnak. Ugyanis sokan bekebelezték.
És a kettő az egyben. Járjatok a potenciál mezőre és használjátok a képzeleteteket nagyon. Ami megjelenik a képi világodban, képzeletben azt mindjárt itt van. Jobb a képzeletnek, ha a képet erősíted, és nem a NEM-et erősítsd, mert ez a képzelet szárnyait visszafogja. Nem féktelen fantáziára biztatlak, hanem kitartó repülésre. Maximum úgy használjátok, hogy könnyebb vagy nehezebb egy dolog. A Nem, súlyos vaskapu, ráül a képzeletre.

Többször azt olvastuk, hogy magadnak potencializálj. De mi úgy véljük, hogy bátran lehet másnak (helyzetnek, embereknek, helyszellemeknek…) is. Te hogyan látod ezt?

Persze. Lehet másnak is. Csak legyetek e tekintetben elsősorban önösek, és csak másodsorban közösek. Magadnak megtalálni egy jófajta rucit, mindig nagyobb öröm, a rucinak is, mint másnak keresgélni. Tudod, több benne a bizonytalansági faktor.

Te hogyan látod, miért nem tudunk önmagunknak teremteni jobban?

Ahogyan az előbb mondtam. Illetve gyanakodj, amikor folyton másnak akarsz segíteni, élettörténetekben, bőségben. Nem a lemondás időszaka jön. Azt a káosz úgy is hozza. Az egyszerűsítés, az igen. Ha a lemondás van veled, a lehetőségeket meg sem látod. Most értetek el oda, hogy a szívetekkel gondolkozzatok. Ne féltsétek a földet, a többieket. Majd mindenki felelősen gondoskodik önmagáról. Ezzel együtt tudj kérni, és megosztani, adni. Vagy kérni, kérdezni, megosztani és adni.

Kérlek, ne feledjétek. Könnyedén. A káosz felhajtó ereje csak a könnyedségben mutatja meg magát. Súlyokat nem tol föl. A súly lesüllyed a mélybe. Tanuljatok meg káoszban élni. Van ennek boldogsága. Az intuíció, tudod, meg énJ legyen veletek.

Most már mennem kell, mert fogy az energia. Örülök, hogy itt lehettem veletek.

Üdvözlet nektek.

 

Vissza a közvetítésekhez

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.