Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

2010. február – Germain

  

Germain: Üdvözlet, Mon Amie! Héhó! Én vagyok az, Germain.

Csoport: De jó, hogy hallunk! Tudod, Geoffry Hope-on keresztül is jó volt téged olvasni, na de azért így élőben még jobb. Nagyon jó, hogy hallunk. Összegyűjtöttünk néhány kérdést, bár tudjuk, hogy sok mindent megválaszoltál Hope közvetítésében, mi mégis szeretnénk téged hallani.

Germain: Mint tudod, a válaszaim ott mindenkihez szólnak. Ahhoz a közeghez, azon a közvetítőn keresztül. De azért valld be, hogy sokat fejlődött a srác. J

Csoport: Így igaz. Ebben igazad van, tényleg sokat fejlődött a srác, egyre jobban átengedi azt a hihetetlenül humoros oldalad. Szóval, a lényegre térve első, és igen fontos kérdésünk: Mi történik most?

Germain: Ha jól sejtem, bár megkérdezem a többieket is: hétfő. És, ha jól sejtem, nálatok tél. Hideg tél.

No, viccet félretéve. Megérkezett az új energia, és ez nem vicc. Egy új univerzum teremtésére alkalmas új energia. Ti meg itt foglalkoztok a tyúkszaros életetekkel. Sok kis tyúkszaros tiszem-toszommal vagytok elfoglalva. J

Csoport: Hát igen, ebben van némi igazság.

Germain: Szóval, itten vagyon ez az új energia. Most az a teendőtök, hogy 1-2 hónapig maradjatok nyugton, ugyanis ez az új drága energia olyan, mint egy tájfun. Kisöpri a régit, oszt meg vagytok lepődve éjszaka, mert éjszaka az esőáztatta testeteket rázza. Nemcsak minden sejtetekből, hanem minden molekulátokból kifújja a régi, megkövesedett mintázatot. Nem rombolhatjuk le a városokat, amíg a shaumbrák nem világítanak.

A lényeg, hogy szavamat ne feledjem, minden rendben van. Minden rendben, sőt „rendebben” halad, mintsem gondolnátok. A legfontosabb most nyugton maradni. Amit még tehettek, hogy örültök minden kicsi, apró dolognak. ÖRÜLNI!

Úgy, mint az aranyásó, aki megtalálja a követ, mert tudja, hogy ebből lesz az ujján a szép kis aranygyűrű. A kő még szutykos, csúszós, kicsit csúnyácska.

Hangsúlyozom ám, bár elmondtuk már párszor, hogy ti nyomakodtatok az első sorba. Én szóltam, hogy nem lesz könnyű menet, de ti azt mondtátok, hogy nem baj Germain, én akarok lenni az első.

Csoport: Igazad van, de azért nem könnyű ezeket megélni.

Germain: Igen, nehéz. Nektek már nehéz, mert már látjátok a gyűrűt, de még a kő után kutakodtok a patakban. Szóval elsők akartatok lenni, és azok is lettetek. Szóval ÖRÜLJETEK, örüljetek minden kicsi dolognak! Értem én a tájfunt. Szelíden működik, csak a beleteket rázza ki. J Oszt tudjátok, minél ősibb a lelet, annál jobban kell rázni.

Még 1-2 hónapig maradjatok nyugton, tudati átalakulás zajlik. Tudjátok, táguljatok! Este is csak nyugi. Mert olyan görcsösen indultok el az álomba, hogy az csak na.

Csoport: Igen, de miért?

Germain: Nyugi, ez azért van, mert tudjátok, hogy velünk fogtok találkozni és tanulni, közben meg majd megértitek, hogy nem is köll alvás. Csak úgy, finoman lebegni az éter hullámain, velünk. Az a nagy büdös harci helyzet, hogy a régi alkohol mámor hat rátok. Nem az a jó, hogyha 8 órát, 9 órát, sőt nem is az a jó, ha 10 órát alszotok. Elég lenne 1-2 óra is már nektek. Csak még működik a régi minta.

Szóval. Minden nagyon jól halad, csak ragaszkodtok a régihez.

Csoport: Rendben, hogy ragaszkodunk a régihez, és az új energia kifújja a régit, személyiségünk, aspektusaink, és az előző életeink kapcsán…

Germain: Csak egy dolgot felejtetek el. Azt, hogy a shaumbra képviseli a Földön lakó embereket. Amit ti megéltek, azt nagy totálban az emberek élik meg. Hasamat telerakni, jókat gyűjtögetni, sokat birtokolni, félni, hogy nincs…

Felejtsétek el a személyiséget, és a régi, előző életeket is! Az új energia kimossa a személyiséget, és a régi életeket. Felejtsétek el az előző életeiteket! Ne ragaszkodjatok a lélektörténeteitekhez! Amihez ragaszkodjatok, hogy TEREMTŐ ISTENEK VAGYTOK, ÚJ ENERGIÁVAL!

Tehát, az új energia átjár benneteket, de nemcsak titeket, hanem a viszonyokat is. Eltelik 1-2 hónap, utána viszont mozduljatok ki! Most még várjatok, de utána mozduljatok ki! Jön a tavasz, oszt mozduljatok ki! Keressetek új helyzeteket, új ruhákat, új kapcsolatokat, új megoldásokat! Csak ne a régit. Az unalmas. Tőlem az is lehet, hogy 1 hétig nem mostok fogat, csak új legyen.

Olyanok vagytok, mint akik körbe-körbe járkálnak, és kiabáltok nekem: „Germain, hogy tudnék kilépni?” Én meg kiabálok nektek, hogy „Lépjetek már ki!”. De ti meg mondogatjátok, hogy „Germain, hogy tudnék kilépni?”, én meg mondom, hogy „Lépjetek már ki!”, ti meg mondogatjátok, „hogy tudnék kilépni”, én meg kiabálok, hogy „a lószarba, lépj már ki!” J

Tudjátok, csak egyszerűen dugjátok ki a lábacskáitokat, és beszéljetek másképp, lássatok másképp! Másképp láttok most is, csak nem akartok tudomást venni róla.

Csoport: Hogy érted ezt?

Germain: Úgy, hogy egy csomó mindent másképp láttok. Itt van például, hogy a 2 lányka vett a 2 távollevőnek 1-1 kristályt, akik gyönyörű energia teret hoztak létre maguk körül. Nem kell itt mérlegelni, hogy kinek milyen kristály való, vagy, hogy az egyik könyv mit mond a kristályokról. Persze, aztán megnézni egy másik könyvet, hogy az, mit mond róla, és mivel a kettő nem egyezik, írni egy 3. könyvet a kristályokról. Hanem csak úgy, egyszerűen. A lányok megvették, mert csak úgy, a 2 távollevő meg felhasználta, csak úgy. Ilyen egyszerű.

Az a baj, hogy elégedetlenek vagytok. Ültök egy lufin, ami már eleve borzasztó nagy, és azt mondjátok, hogy még többet szeretnétek. Én mondom nektek, hogy nagyon nagy már, de ti még mindig azt mondjátok, hogy még többet. Nem veszitek észre, hogy mekkora lufin ültök. Még nagyobbat akartok. Akkor pukkadjon ki a feneketek alatt a lufi! J

Csoport: Igen, értem. De miért van az, hogy a körülvevő események még meghatároznak minket. Nem akarjuk, de mégis hatnak.

Germain: Azért tud meghatározni titeket, mert akarjátok. Jókedvűen fogadjátok el! Ez van, oszt éljétek meg, ahogy bírjátok. J

Csoport: Mit jelent konkrétan az, hogy az emberiség kvantumváltott? Mit fog ez takarni az elkövetkezendő időszakban?

Germain: Azt, hogy az emberek nem tudnak majd hazudni. Konkrétan nem lesznek eldugott dolgok. Szerintetek, miért van ez az időjárási mizéria? Hát azért, hogy minden fellazuljon. Minek dugdosni a kincseket, a szerelmet, a kapcsolatot, a bőséget? Minek ráülni a kis motyóra, ami van? Mert, ha nincs hazugság, akkor azt tudjátok mondani: „Ez van, és élvezem.”

Az elkövetkezendő időben ne átalljátok a többieket felhívni, új emberekkel kapcsolatba kerülni.

Csoport: A hazugság nélküli lét mellett mik történhetnek még?

Germain: Tesla is mókuskodik. Mindig vakarja a fejét, úgy néz ki, mint egy majom. J Nincs nagyon megelégedve a fizikai burokkal, szóval a beültetett kütyüi működnek majd. Csak figyeljetek, kevesebbet fog fogyasztani az autótok, mert átveszi a tudatotokat. Kevesebb lesz a fűtésetek, mert a lakásotok átveszi a tudatotokat.

Csináljátok, figyeljetek, próbálkozzatok az új dolgokkal! Ne ránk várjatok, próbálkozzatok, kísérletezzetek!

Csoport: Azt mondtátok az év végén, hogy a figyelem a tömegeken van. Mit jelent ez? Mi az, amit a tömegek felismernek?

Germain: Azt jelenti, hogy egyre többek tudata tágul. Egyre több kreatív megoldást hoznak be. Az energia, ami érkezik, őket is emeli. Azonban nem teljesen igaz, hogy rajtuk van csak a figyelem, mert munkálkodunk veletek is, nehogy már a prototípusok széthulljanak. J

Na, szóval szépek vagytok. Nemcsak külsőleg, hanem energetikailag is jól néztek ki. Higgyetek öreg barátotoknak!

Na, lassan megyek. Szóval gyakran forduljatok hozzánk párbeszédre! Örüljetek az életnek, várjátok a csodát, és menjetek ki az életbe! Az 5D-s világ gyönyörű. Az átalakulást ti csináltátok végig, élvezzétek is! Ne csak majd akkor, amikor a klubban elmesélitek, mekkora oroszlánt lőttetek. J

Örülök, hogy találkoztunk. Mellesleg mindenki tud már közvetíteni a maga módján, tehát bátran beszélgethetünk. Üdvözlet néktek.

 

Vissza a közvetítésekhez


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.