Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Germain – 2010. augusztus 30.

 

Germain: Üdvözlet, üdvözlet! Igazgatom itt a kalapom. Csak azt ne mondjátok, hogy üdv Zsecó!

Csoport: Azt hittem, hogy Kuthumi érkezett.

Germain: Nem Kuthumi vagyok, hanem Germain, bár ő is itt van, és rugdossa a bokámat. Na, nem fogok olyan édes lónyálat inni.

(Jeleztem, hogy emlékszem, hogy nem szereti a kólát. És megkérdeztem mit szeretne legközelebb.)

Olyan jóféle, ragyogó bort!

Csoport: Ígérem, nem felejtem el.

Germain: Ez az élet élvezete. Élvezzétek az életet. Na, kérdezzetek!

Csoport: Mostanában sokunknak van feszült, izgatott, „ricegős” állapota. Van valami, amit ezzel kapcsolatban mondanál?

Germain: A kényelem nem jó barát, és bár azt hiszitek, hogy ismeritek a folyamatot és az embereket, mégsem így van. Mert változtatok, így változik a folyamatotok is, és az emberek is. A kényelem szokatlanná válik, unalmas és feszültségterhes lesz. Ha nem indítotok új folyamatokat a semmibe, ott fogtok ülni teljes menetfelszerelésben, és hiába várjátok, hogy a mozgólépcső menjen alattatok, mert nektek kellene a lábacskáitokat használnotok.

A tudatod arra teremtődött, hogy használjátok. Abban már nincs hiba, hogy a potenciálmezőn száguldoztok, kisebb forgalmi dugót okozva ezzel. Most ezeket a potenciálokat energiával töltve be kéne hoznotok a földi valóságotokba. Ennek az az oka, hogy itt ebben a dagonyás sűrű anyagban kell megtanulni élni.

Bizony, nagyon sokan nem tudják a 3 szint közötti különbséget:

1) Karma, akarna valamit. J Igen, igen sokan hisznek abban, hogy a lélek a karma útját hozza le. És nem! Mi meg drukkolunk, hogy ne is. A karma útjához nem is kell a léleknek megérkeznie. A karma nem szereti a fantáziát. Erre menjél, mert abból baj nem lesz. Megszokott emberekhez nyúlsz, megszokott dolgokat teszel, megszokott módon gondolkozol.

A karma útjához erő kell, erő kell hozzá.

2) Amikor az a drága lélek megérkezik (integrációra utal), sóhajt egyet és kidugja búbos kis fejecskéjét, már nem a tömegtudatból, hanem túl azon, a morfogenetikus mezőn találja magát, hogy a vonzás törvényén keresztül tegyen-vegyen. A morfogenetikus mező, nem azonos a fátyollal vagy a potenciálmezővel. A morfogenetikus mező az éppen tudatosuló fények, shaumbrák kapcsolati hálója. Ezen keresztül tudtok kapcsolatba lépni. Mert máshogy érzékeltek, másként tudtok érezni, másként tudtok kapcsolatban lenni. Csak ez feszültséggel jár. Mellesleg megjegyzem, hogy bele vagytok gabalyodva abba, hogy ki vonz és vonzódik a vonzás törvényében. Nem teljesen mindegy? A lényeg az, hogy összetalálkoztok.

Na, de a vonzás törvényébe és az intuícióba bezavar egy kérdés. Mi legyen a fejemmel? Mit tegyen az elme? Ötletem van, rakjátok a hónotok alá, és ne analizáljatok!

Emlékezzetek vissza, hogy nem is olyan rég fájdogált a fejecskétek. Örüljetek neki,  hogy fáj a fejetek, mert kiégnek azok az elme mezők, és így kisebb területen mozog az elme analizáló, régi működése.

Szóval a gondolatokkal teli fej csak pörögne, forogna. Pörög is forog is, és jó kis riadalmat csinál. Az intuíció meg benn bizsereg. Engedjétek már ki!

3) A potenciálmező ugye a kristályos végtelen - égtelen, kéklő, aranyló, ragyogó. Bármikor eléritek fölfelé. Bármikor eléritek, és ti meg olyanok vagytok, mint a macskák. Mint a macska, aki fölmegy a fára, de nem tud lejönni. Szóval a potenciál mezőn fönn vagytok, de jelzem, hogy a potenciálokat vissza is kéne vinni. Az út vissza a vonzás törvényén keresztül vezet megint. Tölcsér szintű ez a folyamat. Begyűjteni könnyű, de hogy milyen helyzetekkel, emberekkel, folyamatokkal - ebben az anyagban - ezt már neked kell kitalálni, beengedni, megélni. Hogyan, kivel, mit, ez mind a tiétek. Ebben nem tudok segíteni.

Mondtam, hogy tematikus közvetítésekre készüljetek. J Adtam egy kis tanítást is gyors ütemben.

Szóval hogy hova vonzódtok, kit vonzotok, kivel maradtok, hogy materializáljátok a potenciálokat, ezt nem tudjátok még. De én azt mondom nektek: IGENIS AKARJÁTOK TUDNI, mert én is akarom, hogy tudjátok. Végre sikerült lehoznotok egy fél - mondom fél - potenciált, ti meg fogjátok és szorítjátok a kis kezetekben. Én meg mondogatom, hogy ott van a termő búzaföld, ti mégis csak szorítjátok azt a kis nyamvadt mákgubót.

Na, aztán természetesen Tesla barátunktól tudjuk, hogy az energia exponenciálisan nő a világotokban. Rátok zúdult egy csomó energia. Nemcsak úgy hogy mi küldtük, hanem a szép új energiát belélegzitek, és olyanok lesztek, mint egy túlfújt lufi. Csak köröz, köröz - nem kőrözött, mert az egy jó étel. J Csak köröz, de nem mozdul.

Egy félresikerült torzóra azt kérdezitek, hogy ez az én teremtésem? Olyan, mint a Milói Vénusz, csak se keze, se lába. J Kiabáltok, hogy Germain, én már tudok teremteni! – Igen, egy, egy, egy….szívószálat. Én meg, ahogy ránézek, azt mondom, hogy, te ez félbe van vágva, ráadásul hosszában. Itt jártok.

A tudat már száguld, az energia exponenciálisan fejlődik. Ti meg csúszkáltok a rétegek között. Ha tetszik, maradjatok benne, ha meg nem, akkor mozduljatok!

Bátran hozzátok bele a világotokba, mert különben sokasodás lesz. Az a helyzet, hogy egy csomó teremtési folyamatot elindítottatok már. Van, amelyik 99%-ban, van amelyik 50%-ban létezik. Hagyjátok már abba, hogy újra és újra ugyanarra teremtetek. Már elindítottátok. Innentől csak annyi a dolgotok, hogy megnézzétek mi jött be. Ne indítsatok ugyanabban a témában új szálakat! Kicsit legyen már veletek az a tudás, hogy befolyik majd a víz a csapból, mert már tökig tekertétek.

Nem tudjátok értékelni, hogy tudjátok használni. Ott a lényeg, hogy hitetlenek vagytok. Teremteni kétségek között pedig nem lehet. Ez az egyik buktatója a dolognak. A másik buktató pedig a fejre állított világ. Amit onnan rajzolsz. Azt hiszed, hogy ez a valóság, és azt hiszed, hogy este álomvilágban jársz. Pedig nem. Sokszor mondtam már, hogy az álmokat másként fogadjátok. Az álmok üzenetfoszlányok, hogy merrefelé tanultok, mit teremtetek éjszakánként. Nem kell elemezni, csak lejegyezni. Harmadrészt, van még valami, amit még nem értetek. Szajkózzátok a kis hajót, ami valóban így van. De a te teremtésetek akkor lép életbe, ha oda tudjátok helyezni valahová, és mellesleg megjegyzem, hogy visszafelé is átmegy a morfogenetikus mezőn. Pl.: Tegyük fel, hogy a Grand Kanyon felett akartok repülni. Ha ez a morfogenetikus mezőn nem kap táptalajt, akkor igencsak nehezen valósul meg.

Már nem a felvilágosult mesterek idejét éljük. Nem is azt, hogy egy teljes egész Föld fog felemelkedni. Azt éljük, hogy a csoportok együttes működése nagyobb teremtéssel bír. Nem vagytok függők, de ha figyeltek rá.

Arra akarom még felhívni a figyelmeteket, hogy a teremtéseitekben vagy nagyon földi szinten gondolkodtok (szerelem, gazdagság, anyagi bőség), vagy nagyon elrugaszkodottan (repülés, bolygóközi utazások). Közben a köztes teremtések kimaradnak (új energia felhasználásának módjai, közösségek, újfajta gyógyítások, újfajta tanítás, fiatalok tanítása).

Ez a homokóra.

Na, most már mennem kell. Szeretném látni a többieket is!

 

Vissza a közvetítésekhez

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.