Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

2008. december –Gittró

(A bukfencezve érkező)

 

Csoport: Üdv Gittro! Összeírtunk egy csomó kérdést.

Gittro: Az jó, Én is összeírtam egy csomó kérdést.

Csoport: Ez tetszik, majd felváltva kérdezünk.

Gittro: Rendben.

Csoport: Mondd Gittro, mit jelent a neved?

Gittro: Ezt is felírtad? Ez az első kérdésed? A nevem, bukfencezve érkező. Most Én kérdeznék. Mennyire vagytok képesek érzékelni az új energiát, amely napokkal ezelőtt érkezett

Csoport: Hááát, nem nagyon vettük észre, csak újra érdekes testi tüneteink voltak.

Gittro: Tudod, sok mindenre alkalmas ez az új energia. Különösen a gömbösödött embereknél. Az új energia ezen lökete – bár Ti még mindig eléggé szűkös keretben gondolkoztok – képessé tesz arra, hogy másképp lássatok és másképp éljetek meg dolgokat. Én arra kérlek Titeket, hogy használjátok jól ezt az energiát! Néhányatoknál testhőmérséklet emelkedésével járhat a beérkezése, vagy egyéb testi tünetekkel, de nem kell megijedni. Tér - idő vesztéses élményeket is tapasztalhattok. Megfájdulhatnak test- vagy érzelemrészek. Most Te kérdezel!

Csoport: Az új portálos csoportunknál azt érzékeltük, hogy a Bíbor Tanács és az unikornisok lesznek jelen. Miért kapcsolódnak pont Ők?

Gittro: Fontos, hogy ezeket az új csoportokat úgy éljétek meg, hogy ez számunkra is egy tanulás. Noha Ti még mindig azt képzelitek, hogy tőlünk tanultok. De ez fordítva is így van. Az unikornisok misztikus távolságban vannak, és Ők is szeretnének játszani, tapasztalni, a Ti közösségetekben lenni. Ajánlatos megszelídíteni őket. Vélhetően a csoportban is lesznek megszelidítendő energiák. A Bíbor Tanács és a Galaktikus Tanács kapcsolódása egy megtiszteltetés most. A Galaktikus Tanács egyetlen tagja vállalta a földi lét kipróbálását. Ez egyfajta tisztelgés előtte. Itt az ideje, hogy bízzatok magatokban, hisz kétfelé kell tanítanotok. Az én következő kérdésem: Hogy élitek meg a teremtéseteket?

Csoport: Én nagyon jól. Van, ami már megvalósult, és van, ami még nem. De mindenképpen izgatottan.

Gittro: Lehet, hogy Ti félreértitek a teremtést? A külső dolgok odavonzása vagy megvalósulása nem feltétlenül teremtés. Vagyis nem csak ez. Főleg nem ez. Az hogy Ti vagytok az elsők, akik részt vesztek az átalakulási folyamatban, ez például egy teremtés. Ti az emberi léten beazonosítható dolgokat tekintitek teremtésnek. Pedig az, hogy jószerivel könnyebben beszélgettek velünk, mint a szomszéddal, ez egy igazán jó teremtés. Most lett igazán nagy jelentősége a „NE GONDOLKOZZ EMBERKÉNT” -nek. Ne mérd magad külső dolgokhoz. A bőség anyagisága mellett a képzelet sokszínűsége sokkal boldogabb. Kinek sok pénze van, de nincs fantáziája, hamar szegénnyé válik. Higgy abban, hogy a világotok hamarosan, mint egy teniszlabda kifordul magából.

Most megyek. Jönnek még mások is.

 

Utólag derült ki, hogy Gittro egy hallor volt. A hallorok ősidők óta az emberiség támogatói. Huncutok, a nevetés energiáját hordozzák. Hajlamosak füllenteni, de megmondják, ha füllentenek. Szeretetre méltó lények.

 

Vissza a közvetítésekhez