Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 2009. augusztus – Hadria

(Hadria, kinek neve: a Válasz előbb megérkezik, mint ahogy a kérdés megfogalmazódik)

  

Hadria: A nevem jelentése: „Mert a válasz előbb megjön, mint hogy megfogalmazódik a kérdés.”

Csoport: Kik azok, akik a változás ellen vannak?

Hadria: Csak azt kérdezem, hogy nem egyszerűbb egyből a változásról beszélni? A földi átalakulás ténye megkérdőjelezhetetlen, ez a világ bonyolulttá vált, átláthatatlan útvesztőkkel. Önmagától sem működött volna tovább hosszan. Elindultatok az egyszerűség felé, de a rutinfolyamatokból nem könnyű kiszállni. A megszokott, a biztonságos sokszor visszatart. Az Új Energia érkezését nem mindenki tisztelte, fogadta be. Egy kényelmes átalakulási folyamatot utasítottatok el. Ez a lassú sodrás gátja az átalakulásnak, ezért indult be a B-terv. Egyenként csoportokban és egyénenként is kaptok egyfajta felkészítést az Új Energia felhasználására, hogy megértsétek, senkinek nem vagytok alárendelve. Ami most lényeges: kreativitás, új teremtése.

Őszintén kérdezem: mennyi újjal próbálkoztatok? Mertétek azt mondani, hogy én megyek elöl és nem követek senkit? Még mindig hagyjátok, hogy mások mondják meg a dolgokat. Politikusok, gazdasági vezetők, orvosok. „A nagy tömeg ellenében mit tehetnék?” – kérdezitek. Megválthatod a világot, ha új szemmel figyeled. Ez a legjelentősebb változás az elmúlt hónapokban. Egy dimenziócsúszás történt, másképp fogjátok szemlélni a viszonyokat, kapcsolatokat a világban. Mást fogtok meglátni a dolgokban. Most a megszokott mezsgyén haladtok. Kérlek, kíséreljetek meg kíváncsibbak lenni!

Fordulóponthoz érkeztünk: a világ körülöttetek TERVEZHETETLEN. Sem a holnaputánt, sem a holnapot nem tudjátok megtervezni. Életbe lép a Vonzás Törvénye: Ahol helyed van, ott leszel. Amiket meg kell tapasztalnod, azok megtörténnek. Közben élitek a hétköznapi életet (bevásároltok a boltban, befizetitek a csekket stb.). Minél inkább belekényszerültök abba, hogy Ti akarjátok a dolgokat irányítani, annál nehezebben veszitek észre a Vonzás Törvényét. Tervezhetetlenné, örömtelivé teszi az életeteket. Dátumokat, hogy mikor lesz vége ennek a számotokra furcsa időszaknak nem tudok mondani, azonban jó ha tudjátok, hogy ez az elmúlt időszak legnagyobb változása.

Fontos átalakulás zajlik nyirokszinten a testetekben. A nyirokfolyadék áramlása eddig fel nem ismert keringési szisztémát jelez, amely az érzelmi állapotot erőteljesen befolyásolja. Ha a nyirokrendszer helyreáll, ezek az érzékenységek kevésbé lesznek zavaróak.

Csoport: Kik a változási folyamat hátráltatói, honnan ismerhetjük fel őket?

Hadria: Hát igen. Úgy, mint az általatok megtapasztalt világban, Ti sem mindig örömmel élitek meg és képviselitek a változást.

Csoport: Konkrétan kikre gondolsz? A földi átalakulást nem támogatókra egyéb dimenziókban, vagy arra, hogy a Földön lévők közül ki nem fogadja.

Hadria: A földi csoportokra gondoltam. Kifejezetten a földi csoportokra. Vannak csoportok, akik megtanulták, hogy befolyásuk révén a földi körforgásban kiemelten vannak jelen. Kiemelkedtek a karma törvényéből. Ez különleges státuszt jelent. Engedtétek ezeket, és nem vettétek észre. A karmatörvény működését is akadályozzák, saját körforgásuk felét járták be, ezáltal bekövetkezik egy zökkenő a földi folyamatokban. Ez a karmikus körforgás nem fenntartható. Kihagytak egy jelentős fejlődési fokot. A Föld alsó holografikus részén ezeket be kell járniuk. Én egy sziluettben látom őket, de nem találok kifejezést, szót, amit Ti használtok rá.

Nemcsak energiáink kapcsán, hanem engedélyünkkel létezhetnek. Hosszú ideje így van ez, minek változtatni? Pl. Buddhánál is van ennek nyoma. Azt gondolják, a lámák újra és újra ebbe a pozicíóba születnek. De akkor mit tanulnak?

Csoport: Elmagyaráznád, hogy mi ez az alsó holografikus mező?

Hadria: Igyekszem, de nincs róla tudásotok. Ahogy most a kontinensek, úgy a holgrafikus mezők is elfordulva egymástól léteznek.

Lassan el kell köszönnöm, fogytán az energiám. Látom, hogy a legnagyobb nehézség, hogy kézzel fogható bizonytékot vártok. Érthető, de nem könnyű.

 

Vissza a közvetítésekhez