Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

2009. augusztus 4. - Javié

 
Javié: Germain előtt azért érkeztem én, hogy intelligens párbeszédet folytassunk. No, nem azért, mert ő nem ezt tenné, csak a humora néha elviszi az időt. :-)

Csoport: Azt érzékeltük, hogy az elmúlt időszakban egyfajta rezgésszint emelkedés történt, melyben az emberi törvények, kódok kioldódtak. Jelen van az új energia, csak nem használjuk, nem mozgatjuk. Az elmúlt időszakban nagyon nagy a csend, érhetetlen furcsa, nihilisztikus állapotban léteztünk. Ebből az állapotból a kilépési pont a kíváncsiság lehetne. Ti hogy látjátok ezt? Jól érzékeltük?

Javié: Igen. Az emberiség kódjai változnak meg. Ez egyrészt a Földet körülvevő mező átkódolását jelenti, ami rátok különösen nagy hatással van, mivel érzékenyek vagytok a változásra. Másrészt körülírnám az ábrát, amit látok: egy geometriai térforgás. A Földet körülvevő mező holografikus kódjai átalakulnak. Az emberiség szabályai mások lesznek. Embernek lenni mást jelent. Ez egyébként a galaxis törvényét is módosítani fogja. A mező oktaéderekből álló alakzat. Nagy felülethez kapcsolódtok több milliárd sejttel, mert a ti fizikai sejtjeitekben is megvan ennek a lenyomata, tükröződése. A kioldás benneteket sokkal inkább megvisel, leszív. Ez a…hát, hogy is nevezzem: átfényezés…de nem így, hanem inkább „átfénykódozás”.

Csoport: Mit jelent az, hogy a galaxisban alaptörvény változás történik?

Javié: Az emberek a legtávolabb kerültek attól, amit isteni minőségnek neveznek. Úgy képzeld el, mint egy kifeszített gumit. Az alaptörvény eddig a kifelé feszítés volt. Úgy működött, hogy megfeszít, majd visszább enged, újra feszít, majd újra visszább enged, és így tovább. Ez volt az, amit kilégzésnek és belégzésnek neveztetek. Ez a legtávolabbi pont most egy új mozgást indukál. Normálisan egy újabb visszalépés következne. Most azonban a központi EGY föladja önmagát és dimenziókon keresztül belétek áramlik. Ez az alaptörvényt módosítja azt, amit ti úgy hívjátok: „Egy az Isten.” Ezzel biztosítja egy egészen más Univerzum létrejöttét. Ez nem pusztán azt jelenti, hogy az „Egy az Isten” belétek áramlik egy az egyben, hanem azt, hogy az Univerzum egy csavart vesz, és elkezd kitágulni. Várakozásaink szerint különös világokat eredményezve. Azért, mert ti, földi emberek olyanok voltatok, mint az istenség lehelete. Kifújt, kilehelt benneteket, de nem tudott veletek mit kezdeni. Most ti kezdtek el teremteni, de most minden teremtéseteknek isteni magja lesz. Ez egy csomó új szabállyal jár.

Csoport: Akkor ezek szerint fontos, hogy kíváncsiak legyünk mindarra, ami velünk, bennünk történik?

Javié: Igen. Köszönöm, hogy emlékeztetsz! Igen. Ennek a hajtó anyaga az új energia. Amíg ez az átkódolás történt, a hajtóanyagból keveset használhattatok. Ez nem a ti egyéni szándékotokon múlt pusztán, hiszen sok shaumbrával és elöljáróval vagytok kapcsolatban. Itt inkább egyfajta lebegés volt jelen. És ez egy előre eltervezett lebegő helyzetet hozott létre. Valóban, amit ti úgy neveztek, hogy kíváncsiság, ez lesz most az új mozgatórugó vagy teremtés szikra. A teremtés magja. Ez a fajta nyitott, empatikus kíváncsiság. Mert a kíváncsiságnak van egy furcsa jelentése a ti világotokban, de ez egy befogadó kíváncsiság, ami teremtővé válik.

Csoport: A gnosztyainkat (a kreatív megoldásaink) eddig csak kiáramoltattuk. Lehet, hogy érdemes lenne velük párbeszédet is folytatni, nem csak kiáramoltatni?

Javié: Igen, természetesen, hiszen ők egy elképzelés mentén haladnak. Mivel azonban gyors a változás, sokszor tanácstalanná válnak, ha nem kapnak új bíztatást. Akkor ott könyökölnek, és semmit nem csinálnak, ti pedig várjátok a megoldásokat, mint egy levelet, amit nem kaptok meg. Talán azért mert ellopták a postaládát J J Igen beszélgessetek velük!

Csoport: Úgy érzékeltük, hogy most egy energetikai szintváltás történt. Mi az, amit jó tudni erről az energetikai szintváltásról?

Javié: Minden szintnek van egy minősége. Nem. Minden váltásnak van egy minősége. Ennek a váltásnak a minősége: a kapcsolatok. A kapcsolatok alatt nemcsak…inkább úgy fogalmaznám, hogy nagyon leegyszerűsítve ez azt jelenti, hogy másként viszonyultok dolgokhoz.

Bizony, fontos hogy tudjatok róla, mert ha nem tudjátok, hogy a dolgokhoz való viszonyulásotok megváltozik, akkor visszaszuszakoljátok a régibe. 1-2 példát kivételnek tekintetek, nem pedig üdítő jelenlétnek. Fontos, hogy tudjátok, megváltozik a viszonyotok a világokhoz.

Csoport: A lélek személyiség egyesülése megtörtént?

Javié: Igen.  Nem túl vagytok rajta, hanem benne vagytok. Attól tartok, ahogy nézem a gondolataitokat…valami olyasmit látok, hogy egyesült, mint piszok a szövettel, bekapta, mint kutya a kolbászt. Ez nem egészen így van. Inkább próbáljátok meg úgy elképzelni, mint egy lufit, ami tele van szálakkal vagy vezetékekkel. A lélekkel való egyesülés azt jelenti, hogy a lufit felfújom levegővel. A lélek-személyiség is nő, azaz nő ez az energia tömeg, eközben az energiaszálak is felfénylenek. Más a ritmus kinél, kinél. Más az is, hogy kinél mi lép a tudatba vagy mi az, ami élővé válik. Amikor a levegőfolyam megérkezik, az már az egyesülés, és innen már nem szívódik ki. Hogy kinél melyik szál lett telített, az mindenkinél más.

Azt jó, ha tudjátok, hogy ez a lufinak, azaz az anyagnak fárasztó folyamat. Az anyagra talán nem is jó szó, hogy fáradt, inkább igénybevevő. Az üde frissesség elillan, ekkor az anyag betegség tüneteket vagy érzelmi tüneteket jelez. Nem a pihenés a megoldás. Egymásnak is tudtok segíteni, de egy jól szervezett csoport dolgozik veletek. Ha felhívjátok a figyelmet, hogy szükségetek van támogatásra, azt megadják. Ezek a tünetek rövid ideig tartanak, hacsak a sejtjeitek be nem azonosítják megszokott betegségnek. Mert, ha megszokott betegségnek azonosítják, akkor a sejtragaszkodás miatt ez hosszabb ideig tart. A sejtnek is vannak szokásai. Ahogy titeket sem lehet egyik pillanatról a másikra kiragadni, őket sem.

Csoport: Szaib allergiája is ilyen sejtemlékezet?

Javié: Igen. A sejtek nem minden tünetet neveznek allergiának. Az allergia nagyfokú érzékenység, szenzitivitás. Olyasmit is érzékel az egyén személyiségszinten, amit mások nem. Csak mivel nem tud vele mit kezdeni, megpróbálja kilökni. Ez különösen olyan egyéneknél (emberek szót nem használnám) fordul elő, akik előző életeik során sokszor voltak vallási vagy világi vezetők, és nemcsak saját életútjukra figyeltek, hanem mások energia terét is figyelembe kellett venniük. Ez a szenzitivitás egy tanult dolog. Csak most nem egy ilyen életet élsz, nem így van rá szükség.

A sejt nem ehhez az élethez tartozóként megpróbálja kilökni. Bármit, ami segíthet, azt nyugodtan alkalmazd. Előző élethez, vagy párhuzamos élethez tartozó tudás, és nem akarja a szervezet terhelni. Az a fajta tudatosítás, hogy egy aspektusodban létező tudományos csoport vezetője vagy, ahol ez a fajta érzékenység a köbön vagy a negyediken van, ide nem kell átszivárognia. Ennek tudatosítása már önmagában segít. Mond, hogy „maradj ott, és én itt magamban”. Ez működőképes tudati szinten, és a sejteknek is segíthet.

Tudnotok kell, hogy az anyag mindig késésben van, így lehet, hogy holnapra ez a tünet nem múlik el. Fontos, hogy értsétek az aspektust maximálisan megélni, nem átcsorgatni. Úgy is fog ez fejleszteni, növeszteni.

Másrész az allergia jóval gyakrabban fordul azoknál elő, akik atlantiszi támadás során sérüléseket szereztek, mert mindenfajta orrdugulás felidézi azt az atlantiszi pajzsot, amit néhányan tudtak működtetni. A tüsszentés pedig az atlantiszi világ megsemmisítésének energiarobbanását jellemezte. Mindenesetre egyrészt a tudatosítás, a földi szerek (csöpp), levegőzés, orrmosás az, ami neked elfogadható. Ami segít az elmulasztásában, azt használd. Ez egy mementó minden atlantiszinak.

Csoport: Azt olvastuk egy anyagban, hogy Gaia visszatér eme planétára? Mi úgy tudtuk, hogy Gaia elhagyja ezt a planétát, és ez a visszatérés nekünk új információ. Ti mit gondoltok erről?

Javié: Abból adódnak a félreértések, hogy nagyon mást… hogy is mondjam. Nagy igyekezettel vagyok, hogy mindent, amit tudok, szavakba öltsek, és lehet, hogy kerülnek bele félreértések.

Gaia egy arkangyal szellem egy darabja. Nem tér vissza erre a planétára, de az emlékező energia az ő ajándéka. Az emlékező energia az új energia használata során majd felbukkan.  Az új energia nem homogén energiaminőség, olyan, mint egy betölthető tudás, vagy betöltött tudás. Gaia azt, amit tudott azt, amit kínált, egy ilyen benzinkúttal újratölti azoknak, akik itt maradnak e planétán. Meg lehet idézni azt, amikor itt volt. Ez szinte az azonosságig hasonlít rá, de nem tér vissza. Például, ha úgy érzitek, hogy egy hegy szól hozzátok, és beszélni tudtok vele, ez Gaia maga. Ha azonban elhagyja ezt a planétát, már nem érezhetitek, mert a hegy egy kiürült formációvá válna. De ha megidézitek az emlékező energiát, ugyanúgy képesek lesztek párbeszédet folytatni a heggyel, a folyóval. Annyi az eltérés hogy ez egymás mellett is elképzelhető. Azaz akár az is elképzelhető hogy a hegyek között hatalmas óceán legyen, vagy a télben legyen egy tavaszi mező, és ez nagyon valóságosnak fog tűnni.

Csoport: Mi történne, ha nem lenne emlékező energia, eltűnnének a hely szellemek, az elementárok?

Javié: Köszönöm, nagyon fontos kérdés. Nem feltétlenül. Ez rátok vár. Az emlékező új energia ajándék. Az itt maradó planéta benépesül. Eddig is tudtatok elementárokkal, hely szellemmel, faunokkal beszélgetni, most a ti feladatotok lesz, hogy a velük való kapcsolattartásban a folyónak megmaradjon a zenéje. Nem tűnik el, ha kapcsolatban maradtok velük. Mindössze Gaia ajándéka ezt könnyebbé teszi. Felidézi, de nem helyettesíti azt, amit nektek kell majd csinálni. Eddig Gaia volt az éltető, most ti vagytok az éltetők, a társteremtők. Addig, amíg bennetek van ez, addig benne van a színesített világotokban. Ha már nem, akkor egy nem használatban lévő lenyomattá válik.

Csoport: Van esetleg olyan információ, amire felhívnátok az ébredők figyelmét az elkövetkezendő időszakkal kapcsolatban?

Javié: Voltatok és lesztek. De nem mindegy, hogy mivé lesztek.

Tudjatok róla, hogy ez a folyamat visszafordíthatatlan, de nem mindenki örül neki.

Azok, akik ma kényelmesek, holnapra lemaradnak. Azok, akik ma csak a szemüket használják, azok holnap elvesztik a látásukat.

Csoport: Köszönjük, hogy itt voltál. Még valami, így a végére. Megtisztelnél azzal, hogy megmondod mit jelent a neved?

Javié: Javié = a szélben megjelenő energia, amit olvasni lehet.Vissza a közvetítésekhez