Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

2008. április – A gondolat-talan létezésről

(Jordin, a világvége kísérője, a reményhozó)

 

Jodrin: A világ vége kísérője, a reményhozó vagyok. Nem könnyű most átjönni hozzátok. Jegyezzétek meg a nevem! Ahányszor kételyetek van, érkezik egy intuíció, ha kimondjátok a nevem. Persze ne olyan kérdéseknél gondoljatok rám, hogy fekete olajbogyót vegyek, vagy sem. Megjegyzem szétfolyós állapotban vagytok. Jön a feltett vagy fel nem tett kérdésetekre egy megérzés. És mielőtt felteszitek a sok kérdést, egy-két gondolatot mondanék. Az új aranykorban, ahogyan Ti hívjátok, paradicsommártás, nincs gondolat. A legnagyobb problémát nem a földi lét szabályainak elengedése jelenti, hanem az a hit vagy tudás, ami a gondolatnélküliség. Sajnos nálatok bélyeg van a gondolatnélküliségen, mert butának tekintitek. Felteszitek a kérdést: „Te mit gondolsz?” Gondolni ugyanis nem gondolni. Nehéz, mert a mi gondolati kódexünket át kell tanulmányozni. Az aranykorban nincs gondolat, amikor ideérkeztek, át kell tanulmányozni ezeket.

Csoport: A gondolatnélküliséget hogyan érhetjük el?

Jodrin: Jó úton vagytok. De ne erősítsétek az ok okozati összefüggéseket, ne erősítsétek: éles eszű, stb.! Inkább azt erősítsétek, amikor nem jut eszetekbe valami. Azt erősítsétek! És ily módon érthetitek, hogy az új vagy aranykor nem édestestvére a vaskornak, hiszen itt a gondolatok szintjén közlekedtek. Sajnos a gondolatok nyomán születnek a szavak és az írás, noha egy szó sem fedi azt az állapotot, ami az aranykort uralja. Az áramló létezést. Az új kor megtapasztalása várat magára, mert senki sem mondhatja el, hogy megélte.

Csoport: Mikortól?

Jodrin: Mielőtt ezt behoznám a képbe, ami megint csak nehézség, az információn, összefüggéseken alapuló rendszerek és a gondolatok nyomán megjelenő szavak nehézséget okoznak. Az intuíció fénylenyomatának nincs rendszere. Nincs olyan ember, aki aszerint létezne. Amikor a Forrás elindult teremtő útjára, elérkezett az aranykorhoz. Az anyag megteremtése egy nagy szakadékot eredményezett. A teremtő lélegzete nem férkőzött be az anyagba, csak kilehelte, s engedte, hogy létbe lépjen. Ezek hasonlatok. Ezért az a dolog, amit Ti vallásnak neveztek, hogy egy istenhez imádkoztok, az helytálló, mert van távolság az anyag és Isten között. Isten, az isteni minőség teremtette az anyagot, de az anyag önálló fejlődésbe lépett és önmagának rendszereket és gondolatokat teremtett. Most az isteni minőség, miután engedte az anyagnak, hogy működjön és szélesítse és színesítse a világot, beleszólást keveset engedett. A statikus isteni minőség beleáramlott a teremtettjeibe, az anyagba. Ez hőkölést okozott nektek. Az isteni minőség nem számított ilyen rendszerekre, gondolatokra. Az isteni minőség soha nem pusztító, csak átalakító. Ráadásul a földi lét párosul a szabad akarattal, ezért azt az utat választotta, vagy választottuk (mert az út maga már megteremtetett). Az anyagba érkező isteni tudat elkezd tágulni. Áttágul az aranykor létezésébe. Ezt élitek meg ilyen borzadálynak. A halál egy egyszerűbb útnak tűnik és az is, csak a halállal szakadékugrás történik. Gyakorlatilag Ti most tudattágulásban és az anyag metamorfózisában, nyújtásában vagytok. Nem ugrásban, hanem ívelésben vagytok. Nincs halálfélelem, nincs ugráskényszer. Rugalmas gumi, a tudat teherbírása nyomán vagytok hol inkább itt, hol inkább itt.

Csoport: Meddig tart?

Jodrin: Ti végesben gondolkodtok. Nem fogjátok észrevenni. A „csettint” nem ilyen. Az aranykorban Ti hordoztok majd már egyfajta látható kontúrt. Ez nem a mostani test összetételével egyenlő, inkább úgy mondanám, az anyag emlékezete, ez a kontúr. Az aranykort vagy tán magatokat úgy képzeljétek el, mintha egy szövetet aranyszállal átszőnétek. Jelen is vagytok, meg nem is. Valaki látja, valaki nem. Még nem vagytok teljesen az aranykorban. Már nem vagytok teljesen a földi létezésben. Azt tudom mondani, a folyamat nem tart semeddig, mert nem vagytok emberek. Viszont az idők végezetéig tart, mert soha nincs vége. Észreveszitek. Ha másról nem, hogy nem érzékelnek titeket és nem maradtok meg a földi létezésben. Már nem vagytok emberek és nem tudtok meghalni. Szabad akarat van, csak nem egyéni. Ez az egész lényege. Számtalan szabad akarati szikrátok van, és ha sok hasonló szikra röppen egyszerre, fénnyé válnak. Ha nem, akkor csak futottak egy kört. Nektek sokkal inkább nehéz, mint nekünk. Hiszen minden egyes anyagi sejt, minden sejtrész, egyenként válnak fénytestté. Ebből lesz a kontúr.

Csoport: Ezt mi magunkon észrevesszük?

Jodrin: Szaib, jó ha képeket csinál. Ezen láthatóak lesznek a kontúrjaitok.

Csoport: Mi értelme van a Földön végigcsinálni ezt?

Jodrin: A Föld a legszentségesebb létezési formája az Omniverzumnak. Az isteni minőségben megteremtődött anyag és ember, tudattalanul önként fenntartotta önmagát és szívében megőrizte a bizalmat és a szeretetet. A galaxisban nem lesz olyan, aki be ne járná, csak Ti voltatok a bátor úttörők. Az egész Omniverzum totálisan új minőségbe lép. A szeretet nem hogy jelen volt, a Földön őrizték meg, mint kincset, úgy hogy már nem volt meg, csak az emléke. Ez az érzés minket is és másokat is megajándékoz csodával. A feltétel nélküli szeretet. Mi nem használtuk ezt a szót. Minket a szeretet kötött össze, nálatok nem ez volt az összekötő, mégis megőriztétek. Ez az állapot lesz az Omniverzum alaprezgése. Régen ez magasztos volt, most vidám alaprezgés lesz. A nehézséget most számotokra az a mérhetetlen sok energia felhasználás okozza, ami még egy részeteket az anyagban tartja. Ez nagyon sok, viszont a folytonosság fenntartása miatt egy ideig még szükség lesz erre. De tetten érhetőek a különbségek. 2009. november 11-re, amikor is a 3x11-es összeáll, a nagyobb részetek bőven az aranykori tudatban lesz. Ez járhat azzal, hogy a fizikai kontúrotokat nem, vagy alig érzékelik az emberek. Mindenesetre nálunk is vannak gyorsított és lassított tervek. 2012-re az összes földi anyag létezésének tudata átkerül a gondolattalanba.

Csoport: Valóbanvan rá esély, hogy ez a terv megvalósuljon?

Jodrin: Nincs esély, hogy ez ne valósuljon meg. Kész van az a mintázat, amibe az első lakosok beleáramlanak. Ez az űr nem hosszú távú létezési formája a galaxisnak, ide energiaformációk áramlanak be. Ezt vidám vagy örömteli szeretetnek neveztem. Vonzó sok-sok galaxisban lakónak. Nem kérdés hogy ne valósuljon meg. Alapvető jellemzője a formátlan forma. Azért maradt meg, mert változatos, szórakoztató, teremtésre inspiráló. Másik jellemzője a fantázia, harmadik jellemzője a tolerancia. Az aranykor, aranyszövet nagyon sokféle létformát, formátlant eltűr, de kívülről nem ítéltetik meg. Kívülről nem szabályozzák törvények, csak egy vájat rendezi. Egy ritmusa van. A táncoló fantázia, amely a formátlan forma állapotában van. Ott zene van. Ne gondolkozzatok csak földi foglalkozásokban! Ez mind a memóriájában tárolódik. Nem szeretném könyvtárosnak nevezni. A formátlan forma emlékezetében hordozza. Ennek nagy jelentősége van. Létezésetek egy jelentős részében már most is más tudatállapotban vagytok. Ezek jelzések. A körülöttetek élő emberek élik világukat, Ti meg nehezen élitek azt. Értem, hogy ez nem kényelmes, de nem kényelmes a többieknek sem. Nemcsak a Földről érkeznek lakosok. Nekik meg az a fura, hogy kontúrba legyenek.

Csoport: Kuthumi tényleg nem jön?

Jodrin: Kuthumi nagyon erősen elköteleződött a folyamat lelkesítőjének kategóriájában. Az Ő energiája a jókedvű bátorság. Ő majd később csatlakozik.

Csoport: Nekünk nehezebben magyaráztok?

Jodrin: Igen, de mindenki végigmegy a folyamaton. A nehézséget az újdonsága okozza. Nekem ez vonzó. Az eddigi létformámhoz képest ez nagyobb előkészületet, gondosságot igényel. De most már semmiért nem adnám. Örömmel vesszük a párbeszédeket. Azt gondolom, amit hiányoltok, az inspiráció az köztünk jelen van. Megmondók, szolgálók nem vagyunk már, de inspirálók lehetünk. Számomra sok okos dolgot mondtatok, ami nektek kellemetlenséget, bizonytalanságot okoz. Azt gondoltam a táguló tudat vonzóbb, mint az anyagban maradt része. A gondolataitok nagyon gellert kapnak néha, mivel nem tudjátok azt az állapotot kifejezni, amikor a táguló tudatban vagytok. Ezért azt gondoljátok, hogy nincs. Mert azt hiszitek, az van, amit ki tudtok fejezni. Meglepetést okoztatok, igen. Azt tapasztaltuk a folyamatban, hogy kisebb lesz a földi lét vonzereje, sokan vissza-visszavágynak. Ilyen formában visszavágynak. Kihívást is okoztatok. Innen sokan választják, hogy visszatérnek a földi létbe. Talán jó, ha minél többen vagy gyorsabban tudatosítják a kapcsolatot velünk, a kapcsolatunk minőségét. Jótevő angyal szerepe uncsi. J Valamint, valahogy tőlünk elvontátok a hibázás lehetőségét.

Na ennyi volt! Sziasztok!

 

Vissza a közvetítésekhez