Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

2009. szeptember – Kuthumi

 

Olyanok vagytok, mint akiknek a fülük lecsapódott a bokájukhoz, pedig azt hittem, hogy buliba jövök. Szarul vagytok, ez kétségtelen. Már- már hányásig rosszul vagytok. Én meg mindig arról ábrándoztam, hogy meghallgattok, papírra vetitek a szavaimat és most tessék, akkor jövök, amikor mindenki azt mondja nektek, hogy ne hallgassatok a nagymesterekre. Megjegyzem, alig bírtam átjönni, olyan sűrűség van errefelé.

Óriási átalakulás részei vagytok, ami eltarthat mostantól 500, de lehet, hogy 50 vagy csak 5 évig. Ki tudja?

Az átalakulásban elől jártok. Át fogtok kelni, de most már mindenki egyenként, a saját kis ”szlatykáján”. Ami energiával feltöltitek magatokat, azt most már senki el nem veheti tőletek. Erre hiába tesznek kísérleteket, hiába próbálják előkapni a nagy „szívószálakat és szívni-szívni, azt fogják tapasztalni, hogy nem megy. Csak akkor lesz erre lehetőségük, ha Ti magatok odaadjátok azt a kis botor fejetekkel. Jövedelmetek abból fog származni, hogy kitaláltok olyan dolgokat, amiket mások - a többiek - is ki karnak próbálni. Ti, akik felismertétek isteni mivoltotokat, egyszerűen átcsorogtok az 5. dimenzióba. De lesznek nagy „vérveszteségek”. Sokan az alsó holografikus képbe zuhannak, s nekik is majd végig kell járniuk azt az utat, amit Ti bejártatok, s át kell élniük azokat a gyötrelmeket, amiket Ti már átéltetek. Nekik se lesz jobb.

Azt kérdezitek, hogy mi ez a sűrű közeg? Mint mondtam, átállás van. Lábaitokat kivesszük az anyag meghatározó mivoltjából. Élvezitek majd a napfényt, az energiát.

Igen, sok az allergiás. Amit egy éve elmondtunk, az most érkezik be. Még egy kicsit bandukoltok ebben a létkerékben, és aztán szépen átforogtok. Nem lehet csak úgy kiugrani a karmából. Csinálni kell a „radírpókozást”. Szépen hangolódunk, kapcsolatot teremtünk. Éjszakánként útra kelsz, ránézel a karmádra és azt gondolod: „Uram-atyám, de hülye voltam, hogy ezt bevállaltam!” A jövés-menés közben pedig szépen kiradírozgatod a karmádat. A szerelmetes embert, aki állandóan megcsalt; az állandó éjszakai kicsapongásokat, az italozást, a tiltott légyottokat stb.

Fontos, hogy esténként lefekvéskor lélegezzétek be a szép új energiákat. Éjszaka végezzük ugyanis a komoly munkát veletek, éjszakánként tanuljátok a vonzás törvényét. Nem kell szomorkodni, hogy elhagytak - Hála Istennek! - jön helyette jobb. S hála, most magaddal vagy. Most kezdődik az ÉLETED. Ezek a vonzás törvényének következményei: a vonzás, a taszítás.

Tudatosan szívd be az ÚJ ENERGIÁT! Figyelj, hogy ne a tüdődbe, hanem a SZÍVEDBE! Tudd, hogy most TE vagy az első sorban! Ne nézz hátra! Eddig elől menni volt nehéz, de most már könnyű. Kreatívkodhattok, bátran! A vége meg csak nézi, hogy már mindent megteremtettetek, amit ők szerettek volna.

Reggelente „mosott rongy” vagy? Ez teljesen normális. Egyébként nem kell megoldanod senki életét, csak a magadét. Évezredekre visszamenően az elmúlt két hónapban történtek a legnagyobb változások. Totálisan másképp látjuk a dolgokat.

Nem mehetnek a dolgok rutinszerűen, mert akkor átengeded az energiádat másoknak. Kísérletezz, ízlelgesd a dolgokat! Ha ezt megengeded magadnak, másként fogod látni a környezetedet.

Hamarosan rendelkezésetekre áll a BOLDOG ÉLET minden alkatrésze. Ha azonban továbbra is azt várod magadtól, hogy a környezeted minden kívánságát teljesítsd, nem leszel boldog.  Igen, sokkal érzékenyebbek vagytok, mint korábban. Ez is teljesen normális.

Az ötödik dimenziós világ alapszövete készen, rajtatok múlik, hogy mennyire találjátok azt majd mókásnak. Ha akarjátok, egy új világot építhettek, de ha „beszartok”, ha magatokra húzzátok a főnököket, vacak világ lesz.

 

Vissza a közvetítésekhez