Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

2006. december – Kivk


Kvik: Nem könnyű most jönni, mert egy védelmi közeget alakítottak ki körétek. Ezt az energiaburkot én rövid ideig bírom.

Csoport: Miért?

Kvik: Hogy a tágulás biztonságos legyen és ne túl gyors.

Csoport: Mi történt? A galaktikus tervhez képest mi változott, és mi történt?

Kvik: Nem egészen úgy történt, mint ahogy vártuk. Azt gondoltuk, hogy a változás öröme nagyobb erővel hat, mint a biztonság földhöz kötött lánca. Az elektromágneses háló emelkedésével sok minden felszínre került és világossá vált azzal kapcsolatban, hogy egy lélek hogy alakítja ki fizikai világát, testét és környezetét. Ez bonyolultabb folyamat, mint amilyennek véltük. Ezért a szubsztilis fénykörré való visszarendeződés egy kicsit nehézkessé vált.

Csoport: Milyen visszarendeződés?

Kvik: Az anyag energiává és fénnyé válása. A fény megálmodja a közegét trilliárd változatban és az energia mintába beleáramlik, majd anyagba vagy jégbe fagy.

Kvik: Azt a folyamatot mondtam el, ahogy a Ti világotok kialakult. Az anyag persze visszaváltozik energiává és fénnyé, de az anyag hordoz saját tudást is. Az anyag hordozza a hömpölygés tudását, míg az energia az áramlás tudását, a fény pedig a ragyogásét. Ezt most nem tudom másképpen magyarázni. Ha néhány renitens belekeveredik a folyamatba, az visszahúzó erőként hathat. A Ti csoportotokban is néhányan lépések kihagyásával akarnak jelen lenni a folyamatban. Ez nem lehetséges. Úgy magyarázom, hogy néhány lélek a földi létnek, az életnek csak az érintésével akart a folyamatba beáramlani, vagyis úgy, hogy egy testhez csak időszakosan kapcsolódik. De ezzel nem lépett létbe, csak rákapcsolódott, mint a kibicek egy közlekedési eszközön. Többen vannak, mint azok, akik a most kísérletben vannak. Olyan, mintha a hátizsákotokba csalafinta módon ólmot raknának vizes kulacs helyett, nehezítve ezzel a dolgotokat. Ezt nem érzékeltük, mert az elektromágneses háló mögé nem láttunk be. Ezek a lények a párhuzamos Univerzumokból érkeznek. Nem tudom megmagyarázni, mert nincs tudásotok róla. Képzeljétek el magatokat egy 12 oldalú/szálú multidimenzionális lénynek. Ezeken a lemezek elfordulnak, fényvisszaverődést okoznak. Van, ahol nem a fény, hanem az üveg csillan. Az illesztésnél érkeznek a behatolók, ezért nem azt mondom, hogy hozzátok, hanem inkább az illesztési folyamathoz kapcsolódnak.

Kvik:  Igen.

Csoport: Kik ezek?

Kvik: Párhuzamos univerzumból érkeznek. A párhuzamos univerzumot még nehezen értitek vagy élitek, de mondjuk, képzeljétek el, hogy az életetekről egy-két videó kazetta készült. Ez egyszerre forog. Egyszerre vagy jelen itt, a második Földön, az Andromédán, az Elektrán…ezeket a filmeket tartalmazza a kazetta. És az egyiknek elakadt a forgatója. Többször játssza le az egyes jeleneteket, ezért a másik is nehezebben mozog. A Földön, minthogy a könyörületesség van jelen az Univerzumban, megszerettétek a szenvedést. Szerelmesek lettetek a küzdelembe, a gyötrődésbe. A szenvedésbe született gondolatok, érzelmek létbe léptek.

Csoport: Mi mit tehetünk?

Kvik: Ne mozogjatok sokat! A karbantartók teszik a dolgukat. Ha az elakadt szálat nagyobb intenzitással mozgatjátok, az csak rosszabb. Ezt most ne Ti akarjátok megoldani. És főleg ne tegyétek rá a dolgokra a „rossz” jelzőt. Az ömlő eső esetleg rossznak tűnik, de ez most kell. Néha álljatok meg, többször, mint eddig! Magatokban, magatokkal legyetek! Nem kell a sok aktivitás, annál nehezebb a dolgunk. Ha tanítók vagytok, márpedig azok vagytok, és esetleg kimaradt a tanítványok közül egy láncszem, ne erőltessétek a túlugrását, ne mondjátok el neki százszor a dolgokat. Majd behozza! Legyetek türelmesek! Ne Ti cselekedjetek helyette!

Kvik: Mert ő a mi világunk nagy tanítója is. Egy MINTATANÍTÓ. Ahányan jövünk, mindnyájan nagyon sok dolgot sajátítunk el rajta keresztül. Olyan, mint egy könyvtár, ahová fontos megtanulni belépni. A többség összehangolódik valakivel és hosszú időn keresztül szószólójává válik. Itt valami más történik. Minden alkalommal földolgozhatunk egy tudás, egy tapasztalathalmazt. Számunkra ez egy különleges élmény: hangon szólni, szavakat használni. Nem egyenértékű a földi léttel, de majdnem az. Nyugalom, türelem, mindenre időben megkapjátok a választ!

 

 

Vissza a közvetítésekhez