Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

2007. december – Mamma

(Mamma, az ősi energia)

 

Mamma: Mária vagyok, Sára vagyok, de nem akarom egyetlen tradicionális valláshoz sem kapcsolni magam. Mamma vagyok. Én az ősi energia vagyok. Azért jöttem, hogy ezt a minőséget fogadjátok magatokba. Általatok Gaia is részesül belőlem. Hívhatjátok szoláris női energiának, de ez szűkítés lenne. Germain szexuális csínytevéssé fordítaná, mintegy megértőn rá is csapok a kezére, mert a szoknyámat húzogatja. J De számotokra ezt Ő nem tudja közvetíteni. Ennek az ősi női minőségnek nagy jelentősége van mostani utatokon. Azt képzeljétek el, úgy képzeljétek el, mintha egy bölcsőt a napsugarakból fonnánk. Ahhoz, hogy az új Föld létbe lépjen, szükség van bennetek is erre az anyai szeretetre. Az anyai szeretet nem válogat, és nem minősít. Egy megszületett gyerekre nem mondja, hogy nem az enyém, mert nem olyan mint képzeltem. Most, pont most, megnyílik a szívetek mindenki felé. Ez a létező létének elfogadása, ami egyszerűen egy tantrikus tánc a lehetőségekkel. Pulzáló, lüktető időnként erotikus tánc. Az igazi tánc lépései nem tanulandók, mert tudottak. Persze ez a női minőség mindenkiben jelen van, de a biológiai férfiak nehezebben engedik be.

Nem szeparálok, csak, mint tényt közlöm. Általam és velem szétáramlik bennetek ez az energia és így belőletek is áradni fog a szerelem és anyaság együttes sugara. Ennyit szerettem volna mondani, csak biztatóan és mosollyal. Az elkövetkezendő időben talán szemmel látható módon még nem, később igen, változtok feltűnően. De számunkra már most is változtok. Megváltozik a színkombinációtok. Rózsaszín, izzó nap és bíbor, amely hordozza a minőségemet. Legyetek jelen mindenhol, és igen, menjetek és igen is öleljétek meg az embereket és öleljétek őket a szívetekhez! Az utolsó pillanatokban vagyunk, és én köszönöm, hogy beengedtetek. A jelenlétem, a belőletek fakadó szándék és a segítők tevékenységének együttese. Nem mindenki számára elviselhető ez az energia mennyiség, ezért Ti vagytok a szabályozható vulkán. Én érzem, amit Ti éreztek a Föld, a Föld gyermekei iránt. Egy végtelen, áradó érzést, ami a tiszta áttetsző elfogadás. A szeretet, de ennek nem a földi adok-kapok változata és nem is egy áldozati helyzet. 2007 szeptembere egy nagy kiáltás, egy nagy szívből jövő kiáltás, egy nagy szülési kiáltás. Igen, a szülés összes érzésével. Én nem ígérek ideát, azt nem, de katarzist, azt igen. És valószínűleg 2012 a nagy vízválasztás éve. Talán, talán könnyed leválás, de lehet, hogy a kapaszkodó ujjak miatt néhányakban a fájdalom hangja is megszólal. Ti most, éppen most ott tartotok, hogy e földi lét istennőiként két gyermeket tartotok a kezetekben, vagy talán inkább a méhetekben.

Csoport: Mi ez a két gyermek?

Mamma: Ez a két Föld jelképe. És így a rajta lévő embereké is. Igen, Ti most sok-sok feladatot láttok el. Teremtők és egyben segítők is vagytok. Persze ezt könnyedén és kedvesen, de felelősséggel tegyétek! Megmenteni nem kell senkit, de ha ugrana a vonatra, tartsd meg a kezét. Ti most egyben Segítők, Teremtők, Új Föld megalkotói és belakói is vagytok és Galaktikus hírvivői is. Sok? Sok. A női minőség energiája egyensúlyba kerül. A nemtelen is hordozza magában a női és férfi minőséget. A nemtelen nem női, nem férfi, de magában foglalja az „is”-t. Egy érdekes dolgot szeretnék mondani. Ahol az Univerzumban egyáltalán megfogalmazódik a két nem különbsége, ott mindenhol előbbre valónak gondolják most a férfit. Nem helyett, nem előtt, nem is után, csak mellett, csak vele.

Csoport: Azt gondoltam, hogy jó lenne, ha a portálos csoportba is meghívnánk téged? Mit szólsz hozzá?

Mamma: Ha meghívást és teret kapok, akkor kifejeződhetem a gyakorlatokban.

Csoport: Miért a férfi energiák dominanciája?

Mamma: Ez egy megnevezés. A teremtést többnyire minden galaxisban a kiáradással és a férfi energiával azonosították.

Csoport: Azért támogató a Te energiád, hogy ez a melléállás megtörténhessen?

Mamma: Azért, mert a fény kapcsolódik a teremtéshez és jobbára a fényt istenítik. A sötétség, ami a Ti sötétségetek is, elhanyagolható lett. Mert el lehet süllyeszteni benne dolgokat, és amit a sötét rejt, az misztikus. Nem is izgalmas és nincs is létjogosultsága. Igaz ez a Mi, Én vállalásom is volt. De eljött az idő, hogy a fény-árnyék tánca az egyenrangúság jegyében történjen meg. A sötét puha, finom és simogató. És igen is állítom, hogy a szerelem és a teremtés a jelenlétem nélkül szegényebb. És igen azt is mondom, hogy az Új Föld teremtésében én vagyok a lehetőség, ami az ismeretlent hordozza. Ha megbarátkoztok velem, könnyebben járhatjátok az utat, amit Germain felvázolt. Igen, mozdulj ki és robbanj rá, de az ütközéshez nagyon is jól jön az ölelés. Nagy „S” Segítségként jöttem hozzátok, hogy ily módon Ti is Segítői legyetek másoknak. Ha megölelsz valakit, ne kérdezd, ne válaszold, hogy miért. Csak. Én vagyok a szerelem kútja, az idea, ami egy maszkulin energia, mert ez már a fényben megformálódik. Az ölelés csak szeretet. Azt kívánom nektek, szeretetben teremtsetek. Igen, valósítsatok meg mindent. Akkor, ha kölcsönös a szerelem, és akkor, ha jelen van a szeretet és ölelés. Ha meg tudod ölelni, a Te teremtetted. Ha el tudod engedni, Te vagy a beteljesült Istennő. Hangsúlyozom, a férfiakban is jelen vagyok. Ez nem diszkrimináció, egyszerűen a nőkbe könnyebben áramlok bele.

Csoport: Van még valami mondanivalód számunkra?

Mamma: Semmi. Csak Én vagyok a virágok virága, s ha egyesülök a világok világával, akkor jönnek létre a világok virágai. Nem kell erőltetni, csak beengedni. És minden nőnek és gyermeknek a földgolyón adjátok át a biztatásomat, és persze a férfiaknak is, hogy ne féljenek tőlem!

 

Vissza a közvetítésekhez