Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

2007. január – Mijo

(Mijo, a gyorstolmács

 

Mijo: Mijo vagyok, a gyorstolmács. Rövid leszek.

Csoport: Mi történik 2007. szeptember 18-án?

Mijo: A számok által jelzett valóság nemcsak nektek, hanem nekünk is fontos. Ekkorra áll át az Univerzum egy más üzemmódra. Eddig a Föld egy különleges kísérleti helyet szimbolizált. Azt vállaltátok, hogy az anyag sűrűjében megkeresitek azt a legnagyobb energiát, ami a potenciálok kiteljesítésére, anyagba formálására alkalmas. Azt véltétek, vállaltátok Teremtőként, hogy az erő, a felejtésben megtapasztalt ütközés hozza az eredő transzformációt vagy változást. Azt véltük, hogy ez az energia mintegy parittya, mozgatórugó működteti vagy változtatja meg a leginkább a teremtés minőségét, mert ez eddig nem volt.

Most azt gondoljuk, hogy ez az erő nem tűnik el, hanem oly módon sokszorozódik meg, hogy bekapcsolódik hozzá a vonzás. Miközben az Univerzumban, a Földön kívül a legnagyobb hatékonysággal a vonzás létezett, a Földön a kilövellés. E kettő összekapcsolódása történik meg 2007-ben, mert akkor lesztek kész Ti is arra, hogy ezt az energiát, ami a kilökés energiája, összekapcsoljátok a vonzás energiájával.

Pl.: mintha egy színházi függöny gördülne fel ebben a pillanatban, s az addig várakozó közönség (bár megjegyzem aktív várakozók) plusz a színészek összehangolódnak.Azzal a toldalékkal, hogy a rendező, díszlettervező stb. is ülhet a nézőtéren, sőt ül is jelen esetben. A dátum számotokra egy lineáris idő, számunkra egy szimbólum. Nektek 999 a beteljesedés, ha megfordítjuk, 666 lesz, amit időnként Ti az ördöggel szimbolizáltok. Mi azt mondjuk a szentháromság megteremtődése. Vagyis a rossz, ami szerintetek az ördögöt jelképezi, az valóra válik az isteni minőségben. Ekkor tűnik el jó-rossz elválasztása, ekkor lép életbe a Mindenki istensége. A 69 végtelen 8-as, azaz az Univerzumot átjáró szeretetben torkolló végtelenséget jelenti.

Csoport: Mit jelent a Kvantumváltás nektek?

Mijo: Azt az izgalmat, ha már az előző példánál maradunk, ami a színésznek gyötrelem, munka és szenvedés néha, azt csodává, örömmé transzformáljuk. Mi ülünk a nézőtéren, végignézzük és élvezzük a játékot, és kedvet is kapunk hozzá. Azt jelenti, hogy megérthetjük az Univerzum változatosságát, játékát, sokszínűségét általatok. Ti mutatjátok be nekünk. Elhisszük, hogy szenvedéssel járt, de nálunk ez már a választás lehetősége. A Ti munkátok kapcsán a teher mára nincs rajtunk, a fő mozgatóerő az ütközés helyett, a vonzás. De az ütközésből fakadó extázis nélkül nem jött volna létre ugyanez. A vonzás létezett, de ez egy másfajta tökéletesség lesz. Nézd, mindnyájan csak a saját megéléseinkből merítünk, most pedig megosztjuk egymással. Nekünk is van egy izgalmi állapotunk, hiszen eddig csak hírből ismertük, hogy mi folyik a színfalak mögött.

Csoport: Mindig arról hallunk, hogy 144 ezer entitás/kiválasztott vesz részt ebben a folyamatban. Mit takar ez a szám valójában? Esetleg a magszintű összeolvadás száma.

Mijo: A Forrás az első, aki magszinten egy. Az első négy az összes Földön élt emberi entitás körét mutatja, vagyis meghatározott fejlődésen ment mindenki át. Aki teremtő erővel bírt, az ebből a Forrásból merített. Mindenki ismeri, milyen sem nőnek, sem férfinak lenni. Most az összes Földön élő ember bejárta a kört. Volt maszkulin és feminin energia, és vállalta ennek a minden szinten járó egyesülését. A második négy: azok, akik nem bírnak fizikai burokkal, de voltak földi emberek. Ott is elegendő mennyiségben, közel azonos ember vállalta az összeolvadást, úgy, hogy megjárta a feminin és maszkulin energiát bőségben. A kör tehát teljességben van. A szám megváltozott. 414, hogy a végtelen formálódjon meg. Középre kerül a Forrás semlegessége, mint ahogy bennetek is, és a két 4-es formázza a végtelen jelet. Semmiképpen nem lehatárolt.

Csoport: Ezért volt az elmúlt napokban, olyan semmilyen, üresség érzésünk?

Mijo: Azt a tehetetlenségi erőt érzitek, amit a Forrás megél, hogy az általa teremtettek áramlanak, amit már nem az ő aktivitása vezérel. Ez nektek a legfontosabb megéléseitek egyike. Ez nektek, akik az erőbolygóról jöttetek, döntő minőségi változás. A dolog történik veletek és általatok, anélkül, hogy cselekednétek. Átáll a világotok a terjedő áramló energia világára. Nem vagy-vagy, hanem is.

Csoport: Van valami, amire felhívod most a figyelmünket ebben a különleges állapotban?

Mijo: Minden. Hiszen világokat teremtetek ily módon, csak nagyon anyagban gondolkodtok még. Most aztán végképp megkaptátok a lehetőséget és jogot, hogy játszatok a fantáziátokkal. Játsszatok és áramoltassátok, a földi elemeket is figyelembe véve. A fantáziátok kiáramlik és teremt. Szemmel nem látható dolgokat, és lehet, hogy anyagba sűrűsödött dolgokat is. Ti általában ezt veszitek biztosnak. Egyre jobban fogjátok érezni ennek a csereszabatosságát. Egyre jobban fogjátok érezni ennek a felelősségét. Teremthettek magadnak három autót, de ha valójában nem vágytok rá, csak teherré válik. (mosatás, tankolás…) De addig játsszatok! Nem mondom, hogy ne teremtsetek, csak ez egy folyamat. Minden teremtményetek, fantáziaszüleményetek valahol van az Univerzumban. Most még ontjátok és élvezitek, de egyre jobban látjátok majd, hogy mi hova visz. De ha látjátok a szemmel nem látható dolgokat, érzitek a felelősséget. Tudjatok róla, hogy a függöny másik oldala is készülődőben van. Ti a színpadon elképzelitek, hogy milyen a nézőtér (emlékeztek a csillagképre ahonnan jöttetek), de a nézőtér egészen más. Képzeljétek el, hogy azt képzelitek, egy falusi istállóban adjátok elő majd a színdarabot, ahol 20 ember ül majd fa székeken. Nem tudjátok, hogy a függöny mögött minden megváltozott. Forgószínpad, reflektorok, kamerák milliárdjai vesznek benneteket. A Ti kosztümötök alatt, bennetek is, veletek vagyunk, hiszen vannak akiknek megengedtétek hogy egyesüljenek veletek. (Ezzel azt akarta érzékeltetni, hogy nemcsak a nézőtéren ülnek, hanem segítőink már bennünk, velünk élik meg a színészi alkotást) Ti, mint színészek egy színdarabra készültök, közben pedig ez már egy film, makettekkel, klipekkel, mindenféle effekttel. Ti falusi színházra készültök, közben a leggrandiózusabb dolog történik. Lángol az Univerzum. Ez az átalakulás. Értsétek úgy, hogy a lángolás a benneteket vevő milliárdnyi reflektor fénye.

Csoport: Van esetleg valamilyen kérdésed hozzánk? Lassan letelik az időnk.

Mijo: Nincs, tiszteletben tartjuk, ha hívtok és most is csak ezért jöttem. De ha nagy a köd nehéz jönni. Még egy gondolat. Az utolsó ciklust most fogjátok megélni. A tél után jön a tündöklő tavasz, a rekkenő nyár, s az ősz. Igazán ez az utolsó szélsőség. Nem azt mondom, hogy nem lesznek évszakok, hanem Ti másképp élitek meg. Titeket értelek rajta, akik tudatosak vagytok. A kvantumváltásba öntudatlanul sokan részt vesznek, de a tanítók tudatosak. A tanító mindig tudatos. A tudatos azt jelenti, amikor felgördül a függöny, tudja, mi van körülötte és mi van benn. De a filmen persze vannak statiszták, akik kellenek is. De ők nem biztos, hogy látják az egész grandiózus folyamatot. A statiszta nem terhelendő a forgatókönyvvel, de a tanító igen. Ez neki nem is teher.

 

Vissza a közvetítésekhez