Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

2010. december 19. – Mintika

Mosolygók portálján

 

Üdvözöllek benneteket. Mintika vagyok. Nagy örömmel érkeztem hozzátok. Azért érzem a mélyben rejlő különleges tudások, most bukkannak felszínre.

Kicsit izgulok, mert nem vagyok gyakorlott fordító. Ez a beavató fordításom. Tudjátok, hamarosan leszületek.

Elsőként üzenetet hoztam nektek.

Azt látjuk, hogy sokan vagytok, akik különleges tudással, egyfajta korai hírnökként, korai tudóként jöttetek, és talán az elmúlt időben a bizalmatok bebábozódott vagy nem teljesedett ki, és most azt kérem tisztelettel, hogy higgyetek ebben a felemelkedésben.

Egyenként valamennyien világítótoronyként, fáklyaként működtök.

Most nem biztos, hogy érzékelitek milyen fontos a jelenlét, a vállalásotok, és azt hogy tudd, hogy ki vagy.

Jó csoportnevet választottatok. Derűsen mosolygó. Ez azt jelenti, hogy magabiztos. Az hogy holnap vagy holnapután az lehet kérdés, de az hogy a Föld egy gyújtópontjává válik az Isteni lehelet kiáramoltatására az biztos.

Értitek, mert izgulok?

Jeleztük, hogy Igen. Értjük. És ne izguljon, mert majd szólunk, ha valamit nem értünk pontosan.

Nem akarok terhet rakni rátok, de azt szeretném, ha a szemetekben, a magabiztosság mosolya jelen lenne, és köszönöm a Tanácsnak, hogy én hozhattam el nektek ezt az üzenetet.

Tudom, kicsit furcsa, amit mondok, de az Univerzum 70%-os készültségben áll, hogy megemelkedjen a Föld által.

Az ember, az emberiség, az emberiség nagy része angyalokká válik, de félre ne értsetek, nem a barokk puttókra gondolok, hanem a jóban kiteljesedő teremtőkre.

Csak talán most még azért hiszitek el nehezen, mert akik a változást nem akarják tíz körömmel ragaszkodnak a hatalom fenntartásához.

Amikor a természet, fák, helyszellem, állatok, élő tenger, minden, tényleg minden benneteket támogat, a körétek gyűlő Isteni és Angyali seregek is, ne legyen kétséges az átalakulás, csak azért mert a felszínen lévő hatalmasok nem akarják.

Megnyílik a tudástár. Megnyílik a fény bennetek.

Csak engedjétek, hogy ragyogjon!

Önmagában az, hogy vagytok, az jelenti számunkra a bizodalmat. Tudom furcsa, de kiválasztottság – és kérlek ne az elcsépelt értelemben értsétek – de ezt szívben és fizikumban sem bírja mindenki. Néhányan elhagyták a földet a felemelkedés során.

Azt, hogy a lélek felemelkedjen és átadja magát annak, hogy a teremtő átáramoljon rajta, nem bírja mindenki.

Kérlek benneteket, mosolyogjatok!

Egy tanár szigorú szava, egy buszellenőr durva kifejezése nem tarthat vissza. Ennyit nektek biztatásként. Örömben éljétek a napotokat, mert ti vagytok a ragyogás. Nekem megtiszteltetés hogy én jöhettem közétek. Nagyon szívesen jöttem.

Csoport - Mondanál valamit 2011 fordulópontjairól?

Néha kicsit lassabb leszek, mert elolvasom, mit mondanak erről. Az átalakulás nem mindenhol megy megtartó módon. Ez azt jelenti, ahhoz hogy új szülessen, néha a régi megsemmisül. Ezt egyénileg megélhetitek fájdalomként, de ez hozzá tartozik a folyamathoz.

Ne féljetek attól, hogy valami elmúlik, megsemmisül. Semmilyen értelemben ne féljetek. Ez mindenféle értelemben veletek lesz a következő évben.

Csoport – Mondanál valamit Magyarország közeljövőjéről?

Ez a hely – természetesen mindenki azt mondja, a saját hazájára – különleges.

Persze minden hely különleges.

Ezen a helyen, a központi fekvése miatt sok hatalom, és információ összpontosult ide láthatatlan módon is.

A nektek jövő, nekünk úgy néz ki, hogy több út, lehetőség kifényesedik, attól függően, hogy a mozgás hogyan alakul, úgy lép életbe valamelyik út.

E percben egy erős valóságpotenciál látható.

Alul az országban éledő, kreatív energia pulzál, ezt az energiamezőt még lenyomja a hatalmat birtoklók csoportja, mert ez egy vonzó terület és vonzó népcsoport.

A kedvező változás, hogy ezek a termő csoportok megemelkednek, és benövik a hatalmi struktúrákat, és azok észre sem veszik, hogy nem tudják kifejteni energiájukat, erejüket.

Benne lehet az is, hogy egymás ellen fordulnak a hatalmi struktúrák, mert érzik a szűkülő teret. Most még egy valóságos ellentétnek tűnik kívülről nézve, azonban a háttérben megegyezés van, de egy kis idő múlva mivel szűkül a tér ez egy valódi ellen állapotban valósul meg.

Mivel figyelmüket az egymás ellen irányítják, nem érzékelik a növekvő önállóságot.

De ha ez nem elég gyors a rendszerek összeomlása kicsi vagy nagy részben valószínűsíthető.

Elsősorban a természeti változások miatt, közlekedési anomáliák - amik a háló átjárhatóságát fogják megállítani. Illetve a telekommunikációs rendszerek meghibásodása – a mágnesesség megváltozása miatt. Illetve az informatikai változások – amiben a kreatív fiatalok nem engedik, hogy blokkolják az információs rendszerüket, amit most megtesznek.

Egyenlőre, ők járnak előbb, de a felnövekvő generáció az, aki túlnövi a hatalmi rendszer gazdákat.

Már vannak olyan fiatalok, akik fél telepatikusan, számítógép segítségével kommunikálnak. Az üzenet küldés és fogadás között nem telik el több mint fél másodperc. Még használnak segítséget, a számítógépet, mint eszközt, de lassan már nem lesz rá szükségük. Már pedig ez esetben a vezetők nem fogják tudni kontrollálni a létezéseteket.

Tudjátok a szolga és úr példája. Ha megkérdezzük ki az aki meghatározó ebben a kapcsolatban, sokan azt gondolják, az úr, mert ő parancsol, de ha a szolga azt mondja: nem szolgálok, - akkor nincs érvényessége tovább.

A meghatározó, az alsó szint, ezt még mindig nem érzitek.

Úgy tudom vannak személyes kérdéseitek. Kérdezzetek bátran!

Csoporttag-1- Az 5 éves kisfiamnak nagyon sokszor vannak fura álmai, és félelmei. Mitől lehet ez?

Rendben van, csak kérlek nyugtasd meg, és ne tekintsd értetlen gyereknek. Néhány gyermek, úgy született le, mint az Ötödik elem. Egy egység és integráció, és ők nagyon sok új törvényt horgonyoznak le a földre. Ilyen a fiad is, csak néha túl nagy adagot kap. Csak kérlek, ne ijedj meg ettől.

Annak nyomán, hogy ilyen információkat, teremtő törvényeket hoz le, emberek százezreinek változik meg a világnézete. Nincs semmi baj, nyugtasd meg. Rendben van. És kérd, hogy néha, ha úgy érzed, lassítsák a folyamatot.

Őt hogy tudom megnyugtatni?

Nem szavakkal. Van egy tudásod, egy ősi gyógyító tudásod. Ezen a kezeden (jobb kéz) a középső ujjadon vannak szenzorok. Ez olyan, mint egy csillagpor, hogyha az ujjbegyedet a megfelelő helyre teszed (szívre, homlokra) akkor könnyen megnyugszik,és csak mintegy mesét, mintha egy meséről beszélnél úgy beszéljetek róla. Ne ijedj meg. Csak néha a teste nem bírja a folyamatot.

Az együttérzés a legfontosabb tudásotok most, ezt jöttem gyakorolni most. Érzem, hogy nem tettétek fel nekem néhányan a kérdéseiteket, de majd úgyis megjön rá a válasz

 Nagyon örülök hogy itt lehettem közöttetek.

Megkérdeztem – Mikor születik le? – Hamarost. Hová? – Dél-Afrika.

Jeleztem neki, hogy jó leszületést, és bármikor kapcsolódhat hozzánk ha már anyagba lesz. Örömmel vesszük, ha gondolati síkon, telepatikusan kapcsolatba lép velünk, ha már anyagba sűrűsödött.

Nagyon örült a felvetésnek.

Örömmel voltam közöttetek. Üdvözlet nektek.

 

Vissza a közvetítésekhez

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.