Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

2009. január – Modem

(Modem a Bíbor Tanács tagja)

 
 

Modem: Színem cseresznye vörös, megkísérlem, hogy válaszoljak kérdéseitekre, de inkább egy üzenetet hoztam a világ változására. Szívesen beszélgetnék veletek.

Modem:  A bolygó illetve az emberi tudatosság egy olyan felgyorsult folyamaton megy át, amit egy szuperszonikus vonat sebességéhez hasonlítanék. A pillanatnyi események sohasem határozhatják meg a hogyléteteket. Elérkezett a pillanat, amikor a gömb a bemetszés mentén önmagában kifordul. Minden, ami eddig rejtve volt, felszínre kerül!

Ez tömegriadalmat és sokkot is okozhat néhányaknak. Ez a fajta változás elkerülhetetlen, bennetek is lezajlik, ne ijedjetek meg tőle!

Olyan ez, mint amikor a mosógépből az első víz kijön, ijesztően szürke, kellemetlen, de ahhoz, hogy tisztává váljon szükség van rá. Sokan a túlélésükhöz ragaszkodva kapaszkodnak a múlt szabályaihoz, törvényeihez. Legfontosabb számotokra a félelemmentesség. Néhányan büntető csoportokban indulnak igazságot szolgáltatni. Tiszavirág életűek lesznek. Tudom, hogy sokatokban erős mozdulhatnék van, és ez helyénvaló, csak ne felejtsétek, hogy ez a kifordulás, a belső megmutatása bennetek is lezajlik majd, időnként számotokra is szokatlan és furcsa viselkedések és mondatok jelenhetnek meg bennetek.

A tegnap nem határozhatja meg a mát, s a ma nem határozhatja meg a holnapot.

A kék nap felkelt, nincs viszonyítási pont. Ma még azt gondolhatjátok, hogyha van két szál kolbász és két flaska bor a kamrában az biztonságot jelent. Meglátjátok hamarosan, hogy 10 a 100-on gyorsulás következik be. Nem pusztán eseményekben és külső jelzésekben találjátok meg az útmutatót. Ne abból mérjétek le magatokat, hogy a külvilág hol tart, azt hallgassátok, hogy ti már mennyire másként léteztek.

Néhány ember olyanokkal sokkolja magát, hogy a gyerek beírást kap az ellenőrzőbe, számotokra ez mákszemnyi és jelentéktelen helyzet.

A bátorság fontos most. Mert akik most bátornak vallják magukat, azok is elcsodálkoznak, amikor a tudatuk beletágul a potenciális jövőbe, amit elképzeltetek. Sokkoló. Földi életek ezrei mást mutatnak, mint ami most következik.

 

 

 Vissza a közvetítésekhez