Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 2009. szeptember 16. - Muriel

 

Muriel: Üdvözöllek benneteket! Muriel vagyok, a mosolygó. Azért én jöttem, hogy egy kis vidámságot teremtsek ebben a komor légkörben. Kuthumi üdvözletét küldi, de most nem öltötte fel ünneplőjét. Azért küldi üdvözletét, mert az elkövetkező időszakban az ő polgárpukkasztó jelenléte segítség lehet nektek az események megélésében. Kérünk, és biztatunk benneteket arra, hogy az eseményeket játékként éljétek meg. A játék öröméért, és ne a játék kimenetelének megéléséért.

Hallottuk, amiről beszéltetek. Most én kaptam szót sokak közül, azért, mert én talán könnyebben fordítom le a jelenségeket a ti szavaitokra.

Káosz és zűrzavaros csomó. Amit ti ennek hívtok, az a mi oldalunkon rend. A rendnek pedig helye van az Univerzumban. Csak miközben ti a káosz részeként áramoltok egy-két helyre, eközben a rendet még nem élitek meg. Nekünk könnyebb, ezt bevallom. A káoszban sodródni egy bizonytalanságérzetet kelt. Ezzel együtt azt mondom, hogy új rend van kialakulóban, és ehhez hozzátartozik a káosz.

Jeleznék nektek néhány dolgot. Alapvetően a régi rend egy dinamikus pezsgésben van. Emberként kialakítottatok egy csomó élhető szabályt, törvényt, paradigmát. Nyilvánvaló, hogy isten-emberként nincs ezekre szükségetek, főleg nem ilyen összefüggésben. A zűrzavaros csomó egy próba a tekintetben, hogy hányan éltetik, táplálják még a régi emberi törvényeket, és mennyien voksolnak az újra. A riadalom veletek is jelen lehet, mert ti biztosan tudjátok, hogy jön egy helyzet, ahol ti voksolni fogtok, viszont nem tudjátok, hogy hányan erősítik majd a régit. Annyi biztonság legyen veletek, hogy ha elegendően tápláljátok az újat, akkor intenzíven és gyors ütemben történik majd a változás. Ez a voksolás nem hasonlít a ti politikai pártjaitokra való voksolásra. Ez egy hangtalan bólintás. Nem lehet becsapni magatokat, és mást sem.

Azért kell a kaotikus rendszer, hogy egy pillanatra megéljétek, hogy nem szükséges a régi mentén haladni. Nem kell kitalálni a rendszereket, csak szándékot kell kifejezni. Nevezzük ezeket a pontokat próba, vagy ellenőrzési pontoknak. Eddig csak mi érzékeltük őket, most nektek is érzékelhetővé válik. Néhányan értitek, hogy miről beszélek, néhányan nem teljesen, de segítsetek egymásnak, hogy könnyebben megértsétek, miről beszélek.

Egy különös jelenség, ami most történik. Úgy képzeljétek el, mintha ebbe a burokba (fizikai testbe) most belehúzódna az összes eddigi aspektusotok. A valaha megélt életetek és kilehelt minőségetek most benne van, bele húzódik a fizikai testetekbe. Ennek a káosznak a felhajtó ereje szükséges ahhoz, hogy a megélt tudást, ami besűrűsödött, kiugrassza vagy kilökje, mint a nyíló virágot. Ez belül egy tornádóhoz vagy akár egy tűzhányóhoz hasonlít, ami folyamatosan mozog. Ekkor a meglévő tudásaitokat túlszárnyaljátok. Ez az időszak hozza meg a bátorságot, ami az egyesített atlantiszi-lemúriai tudást is felülmúlja.

Ennek a folyamatnak nincs meg a tervezett mintája, csak a reakcióegyenlete.

Csoport: A zűrzavaros csomó, ha jól értjük, egy teljesen új lehetőséget hordoz?

Muriel: Egy olyan minőséget jelez, amit eddig még nem jártatok be, ily módon nem hasonlat az életről-életre tanulás útjához. Ellenben egy felgyorsult, dinamikus fejlődést tesz lehetővé.

 Csoport: Van ebben az időszakban egyéb dolgunk az egyéni felelősségen túl?

Muriel: Úgy tudnálak leírni benneteket, mint egy fényhálót, aminek külön fényrészecskéi vagytok. Ezek a fényrészecskék a háló mentén mozognak. Jószerivel egy kitartott figyelmet igényel, amely szokatlan. Fontos, hogy tudatosítsátok magatokban, hogy mikor érkeztek be egy számotokra kiteljesítő helyre, és mikor vagytok átmeneti helyen. Ezek a fénymozgások hoznak létre fénymintázatokat. Amikor egy neked kényelmetlen helyre kerülsz, és te ezt nem tudatosítod, a mágnes tapadók ott tartanak. Ha jelzed magadnak, akkor tovább tudsz siklani. Úgy tudnám leginkább leírni, mintha egy kert növényei lennétek, viszont ezek a növények mozognak. Ez szokatlan a növények számára. Nem kötelező elviselni egy tulipánnak, hogy egy szilfa árnyékában éljen. Azt viszont fontos tudnia, hogy tovább akar lépni. Nem haraggal, indulattal, szomorúsággal, de ki kell, hogy fejezze magát, hogy neki egy nárcisz mellett sokkal komfortosabb.

Csoport: Az anyag (test) mennyire felkészült erre a folyamatra?

Muriel: Ez egy nagyon jó kérdés. Az anyag folyamatos átalakuláson megy keresztül, ezzel együtt van egy ellenállása. Minden sejt, ahogy ti is, szabad akarattal bír. Sejtről sejtre történik a szoktatás. Ebben egyéni mintázatot mutattok, mert mások a beérkező aspektusok. Ott várható izgalom, ahol a test olyan aspektusokat fogad be, ami ettől a testtől, elmétől idegen. Mondok egy példát: Ha valakinek az egyik aspektusa bálna, a másik pedig…hogy hívják a csillagok háborújában azt a sötét alakot?

Csoport: Darth Vader

Muriel: Igen, igen. Tehát az egyik bálna, a másik Darth Vader, akkor a burok feszültséget képez. És most csak két aspektust mondtam. Ha különböző aspektusok érkeznek, akkor az anyag földrengésként reagál, talán, mint egy fájdalom jelenik meg. Például, csak képzeld el, hogy egy harcos aspektus beérkezik. A saját működésmódjuk szerint igyekeznek kiiktatni a sejteket. Ez azonban nem felel meg a mostani szabálynak. Ezt élitek meg torzulásként, bár lehet, hogy ez nem a legjobb szó erre. Ezek az aspektus, táncok, testi viharokkal és persze érzelmi viharokkal is járnak. Sok tünet az, ami a kibontakozásotok előhírnöke.

Csoport: A fáradság is ehhez kapcsolódhat?

Muriel: Lehet, bár nem feltétlenül. A fáradtság egy furcsa kifejezés. Tükörvilágban éltek. Éjszakánként csoportos képzést kaptok, ami örömmel tölt el benneteket, csak ez az öröm, az éjszakai együttlét öröme időnként ebben a földi világban ellenkezően csapódik le. A földi világban nem érzékeled a többieket. Ez az egyedüllét szomorúsága, fájdalma. A tanítóitok még nem értik, hogy miért nem hozzátok át az örömöt. Ez nem számonkérés, félre ne értsetek, mert én sem tudom, hogy hogyan tudnátok áthozni. Az ottani képzést nem tudjátok azonnal lehozni és használni, és ezt kudarcnak, fáradságnak, érzésekkel telítettnek élitek meg. Mondok egy példát, hogy megértsétek. Például, külföldön vagy, ahol beszéled a nyelvet. Teli vagy ismerőssel és baráttal. Nagyon jól érzed magad, és felszabadult vagy. Aztán elérkezik a hazatérés ideje. Bár ott is vár édes íz, mégis megkeseredik, mert viszonyítasz, visszavárod az imént megélt réteget.

Csoport: Mi lehet segítség nekünk ebben e helyzetben?

Muriel: Nehéz kérdés, mert én nem vagyok anyagban. Én visszaviszem a leképezést, amit most megélek közöttetek. Azt gondolom, hogy mozogjatok a fénymezőn, és pont akkor, amikor lehúzó helyzetben vagytok, ne ragadjatok benne. Amikor együtt vagytok, az megsokszorozza az energiátokat. Hasonló csoportok vannak szép számmal. Ha összekapcsolódtok velük, akár egyénileg is, akkor az ő időtlen ragyogásuk segíthet benneteket.

Nem tudjuk, hogy a testi burok, hogy viseli az aspektusok fejlődését, ezért várunk tőletek sok mindent. Nagyon sokan vannak körülöttetek segítők. A szót így értsétek: csak annyit tudunk tenni, hogy rezgésünkkel körbe simogatunk benneteket.

Nem akarok nagy szavakat használni, de most mi tanulunk tőletek.

Csoport: A zűrzavaros csomók könnyed felhajtó energiáját mikor tudjuk már megélni? Mi lehet ebben a szempontváltás?

Muriel: A felhajtó erő hat, csak nem ismeritek még a működését. Nagy energiadózis érkezik most is, és novemberben is. Csak még nem hagyjátok, hogy a ma NE határozza meg a holnapot. Még nem hagyjátok, hogy a lelketek teljesen beáramoljon, bemozduljon helyzetekbe, mert még mindig erős a logikai gondolkodásotok sémája. Ez nem hiba, csak észrevétel. Huh, ez most kicsit nehéz nekem, érzem az anyag sűrűjét. Kicsit érzem, amit megéltek.

Azt kérdezitek, hogy hogyan tekinthetném azt, amit munkahelynek hívtok, vidámparknak, és hogy tekinthetném a vidámparkot munkahelynek. Nem könnyű átfordítani. Ha 100 ember mást mond és gondol, és csak egy gondolkodik másként, a morfogenetikus mező súlyként hat erre az egy emberre. Lesz ez könnyebb is, csak attól függ, hogy a 100 ember az átalakulást mennyire éli meg vidám vásárnak. 97 még súlynak tekinti, ti meg kacarásztok, hogy milyen mókás ez. Ha azonban te is visszaállsz, akkor az ólompalást felkiált: „, megnyertük!” Sokan nyernek ebből. Többen vannak, akik ellenzik az átalakulást, mint akik röptetik. Ha visszacsorogtok a tömegtudat mintájába, akkor ez elégedettséggel tölti el őket. Most Kuthumi szavaival élek. J Nyugodtan anyázzatok felénk. Én örülök neki, mert egy jó káromkodás felszabadít. J

Csoport: Mit ne mondjak, elég dühítő hogy még mindig így kérdezünk. A kérdéseink java része problémaközpontú. Nem értékeljük a különlegességet, az apró örömöket, és a csodát.

Muriel: Így van, barátom. Ti furfangosak vagytok, mert amikor ide érkezik valaki, egy hatalmas fényhíd épül, és mi is őszintén várjuk, hogy megkérdezzétek tőlünk, hogy „Mi újság Muriel? Ti hogy vagytok? Ti hogy élitek meg az átalakulást?” Vagy „Te Muriel, mit szeretsz ebben a földi létben?” Én válaszolnék is rá. J A jó testes, édes fehér bolt.

Jó lenne, ha tudnátok, hogy sokatok mellett várakoznak barátok, akik kapcsolatba lépnének veletek, így nem csak Quan Yin testvére által szólhatnánk. Nagyon nagy játéktér a Föld. Változatos terepeket alakítottatok ki, ami nagyon izgalmas. Keressétek az élményeket, az érintést, a szerelmet, a flörtöt. Mindent, ami könnyebbé teszi az életet. Ne akarjatok mindent megérteni, elemezni és analizálni. Mondtuk már nektek: „Nézzetek a gyerekek szemébe, nézzétek és simogassátok az állatokat, éltessétek a növényeket, elementárokat! A világ nem csak a felnőtt embereknél kezdődik.” Folytassatok párbeszédet! A hő, az energia érkezik. Ne riadjatok meg a beragadt energiától. Sok lélek érkezik, aki csecsemőkorától lélektudatos. Tudom, hogy ők fél évesen még nem lesznek vezetők, de mégis sokat segít az energiájuk a holografikus mezőben. Tudatosan, vagy tudattalanul, de bólintsatok rá az új rendszerekre!

Örülök, hogy itt lehettem közöttetek. Köszönöm. Sziasztok!

 

 

Vissza a közvetítésekhez