Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

2008. december – Quan Yin

 

Quan Yin: Üdvözöllek kedvesem! Úgy látom, elrontottam a meglepetést.

Csoport: Á, dehogy! Hisz téged vártalak.

Quan Yin: Köszönöm Neked, hogy Mi is találkozhatunk és ünnepelhetünk. Nevezzük ezeket az alkalmakat a Mi találkozásaink ünnepének.

Csoport: Quan Yin, Ti is ünnepeltek?

Quan Yin: Igen, szoktunk ünnepelni. Nem úgy, ahogyan Ti Európában, dátumokhoz kötődően.

Csoport: Mit ünnepeltek?

Quan Yin: Felfedezéseket. Energia átalakulásokat. A kvantumváltást. Ünnepeljük azt is, amikor valaki kapcsolatba lép veletek vagy velünk. Minden fényben és szeretetben átérkező emberi lélek beérkezését és ünnepeljük azt is, amikor valaki végignézi és befogadja az életfilmjét. Az átalakulásokat. Tesla kitalálásait. És azt is, amikor valami, mondjuk úgy a Ti fogalmaitok szerint, valami nem sikerül. Jó szerivel az ünnep nálunk azt jelenti, hogy az áramlás megáll egy pillanatra és tudatjuk magunkkal, hogy többek lettünk valamivel. Mindegy, hogy ki által. Persze a Ti ünnepeiteknek is megvan a maga hagyománya. A múlt beemelése és emlékezés. Kezdeményezés a közösségekre, még akkor is, ha nem mindig kiteljesedett módon valósul meg.

Csoport: Kapcsolódtok az új portálos csoporthoz?

Quan Yin: Igen, persze. Főleg, ha invitáltok bennünket. Nagyon fontos most, hogy mind a két oldalt támogassátok. Egyrészt valóban egy új iskolát alapítotok most, ahol új módszereket is sajátítotok el. Csak egy példa: nagyon fontosak a technikáitok, de egyre inkább működik, hogy az irány, vagy ahogyan Ti fogalmazzátok, a célt, bele tudjátok vetíteni a többiek tudat képébe. Mondhatnám, hogy a gondolataiba és érzelmeibe is bele lehet vetíteni. Felgyorsítja a folyamatokat, kíméli a technikákat. Nem manipuláció ez, hiszen továbbra is meg van a döntések szabadsága. Fontos, hogy a portál résztvevők kapjanak a másik oldalról társakat. Égi tanítványokat. Egy égi shaumbrát és egy égi unikornist. Tartsanak velük folyamatosan kapcsolatot a kölcsönös tanulás jegyében. Az égi shaumbráknak is fontos, hogy megtanulják a párbeszédet, nekik se kelljen mindig egy közvetítőn keresztül kapcsolódni. Az unikornisok, megszentelt égi teremtmények. Azonban most Ők képviselik a Földön élő emlősállatokat. Meglátod, megnyílik majd a résztvevők érzékelése az unikornisok révén az állatok felé. Delfin, macska, ló stb. - képesek lesztek majd az állatokat (hisz ezeket az állatfajokat kivetítettétek magatokból) jobban érzékelni. Például a medve az erőt és intelligenciát szimbolizálja, és most képesek lesztek a faj jellemzőjét egyesíteni magatokban, miközben képesek lesztek együttérzést tanúsítani. Az új tanítás, új iskola. Egy kutyától is rengeteget lehet tanulni. Például, hogy hogyan lát benneteket. Ő, akit a hűség nevében teremtettetek. Ő vajon mit él meg? A Ti teremtettetek.

Csoport: Érezzük, hogy dőlnek a rendszerek (politika, gazdaság). Hogyan állunk a transzparencia kérdéskörével ezekkel kapcsolatban?

Quan Yin: Az átláthatóság megteremtése nagy ütemben halad. Hogy mit kezdtek ezzel, az egy nagy kérdés. Például az anyagi bőség, amit magatok köré vontatok, mennyiségében nem is olyan nagy. Az már kiderült, hogy csak egy felpumpált gazdasági növekedést gerjesztettetek. Hogy mit kezdtek vele, a biztonságos úton ezt újjá építitek, vagy képesek vagytok fantáziadúsan gondolkozni. Ez egy nagy kérdés nekünk is. Valakiről kiderül, hogy nem is olyan gazdag, és elveszíti a biztonságát. Talán elveszíti a humorát is? Mit kezd így a világgal? – ez egy kis kérdés. Bár a jóval nagyobb kérdés inkább az, hogy aki szegény lesz, kitalál-e valami újat, vagy visszavágyja a régit? A klasszikus régi nem fog újra felépülni. De a változás üteme rajtatok múlik. Én nem látok bele egy csomó ember fejébe, sőt még Ők maguk sem látnak bele a sajátjukba. Akkor Én hogyan láthatnék? Ezért van nagy szükség rátok. Új iskolás tanítóként minél gyorsabban vezessétek végig a többieket a teremtéshez vezető úton. Finom munka. Nagy odafigyelést, kitartást és felelősséget is jelent. Azt tudom, hogy sokan érzik, hogy valaminek történnie kell. Csak még sokan külső erőktől várják. Ti átmenetet képeztek. Ti is támogatók vagytok, de ezt az utat nekik kell bejárni. Úgy képzeljétek ezt el, hogy a kert virágai is igénylik a gondozást, de a virágok már maguktól nyílnak. …oh. Érzem ám Kuthumi barátunk energia lenyomatát.

Csoport: Igen. Eléggé meghatározó volt, finoman szólva lebaltázott, hogy igen szegényes módon használjuk ki teremtő energiáinkat. Nagyon jól tud billenteni, és a humor energiáját intenzíven behozza számunkra.

Quan Yin: Mind ahányszor, amikor Kuthumi érkezik, beavatást is kaptok. Foglalkoztatok a DNS-el. Én ezt kevésbé értem, de az biztos, hogy a lelketek holografikus képe bizonyos mintázatokból épül fel. Ezek a redők sok tudást és tapasztalást magukba foglalnak. Amikor Kuthumi megérkezik, minden alkalommal képessé váltok és meg is teszitek, hogy ezeket a redőket érzelmi fény átmosásban részesítsétek. Ami fájt, azon képesek vagytok mosolyogni, valamint ezen fájó emlékek tapasztalatait könnyedén beépíteni. Olyan jó most itt lennem.

Csoport: Nekem is nagyon jó, hogy itt vagy. Tudod, a múltkor olvasgattam azt egyik beszélgetésünket, és annyira érzékeltelek. Annyira éreztem azt a finom szeretetteli energiát, amelyet Te közvetítesz. Teljesen átjárt.

Quan Yin: Igen, ez valóban így van. Kryon és Tóbiás ezt jobban hangsúlyozzák, hogy átjárja az energia az olvasót. Akik figyelemmel olvasnak vagy hallgatnak, azokat átjárja az eredő energia. Hiszen tudod, nincs tér és idő, csak minőség. De az is igaz, hogy befogadóan kell olvasni, csak a szavak egymásutánisága nem sokat jelent.

Ennyi voltam Kedvesem. Üdvözöllek Benneteket!

 

Vissza a közvetítésekhez