Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szívszinkron
2013. március 18.
 
Üdvözöllek Benneteket, kedves barátaim. A meglepetés, hogy ma egyben vagyunk. Mondhatni, hogy kettő az egyben: Szória-Mória vagyunk.
Ugye, mi is tudunk meglepetést okozni?
 
Emelkedett a légkör, azt látom és érzem.
 
Kezdhetünk egy fontos dologgal, amivel mi készültünk? Zavar benneteket, hogy királyi többesben beszélünk? Csak tudjatok róla, hogy mi így különböztetjük meg magunkat, hogy mi egyként szólunk.
A szinkron szívről szeretnénk beszélni nektek, vagy inkább elmondani, hogyan működik.
Bizonyára nagyon sokan úgy gondolják vagy érzik, hogy az egész világváltozós csoda az csak egy humbug. Hát, valóban, a dátum a földi tér-idő dimenzióhoz tartozik, de a változás nagy erőkkel beindult, még akkor is, hogyha e pár hónap alatt nem lett munkátok, vagy lottó ötösötök, avagy egyéb csodás dolgotok.
 
Mit gondoltok vajon, és ezt nem oktató kérdésként tenném fel, tennénk, bocsánat, hogy mi is a legfontosabb változás, vagy talán úgy kérdezném, tünet jelen világotokban? És ezalatt a földi életet értjük.
 • Személyes válaszokat vársz?
 • Igen.
 • Nekem a legfontosabb változás, az az, hogy olyan mintha rálátásom lenne az emberi kapcsolatokra, kapcsolódásokra. Hogy mindenki össze van kötve egy bizonyos szinten, s ezt szabad szemmel nem lehet látni, de igen.
 • Ez jelentős.
 • Elkezdem megtanulni szeretni magam, és megélni önmagam szeretetét.
 • Az izgalmas. Ez lesz a témánk fő vonulata.
 • A hullámvölgyeimben kevésbé ragadok bele a völgyekbe.
 • Hullámvölgyek nagyon normálisak, csak zárójelben mondom. Ez kiváló az energia beragadása ellen, és ha ezt tudatosítjátok, az a többiek számára is haszonnal bír.
 • És kedves neked?
 • Nekem az a nagy változásom, hogy megpróbáltam a rosszat jóval legyőzni.
 • Ha még azt is észrevesszük, hogy a rosszat csak jóval kicserélni kell, akkor máris itt vagyunk a témánk kellős közepében.  
S valamennyiőtök okossága elhozott egy helyre, ami nem fizikai értelemben számíttatik helynek. A szívszinkron egy jelenség. Beszéltünk már róla mi is, és ti is hallottátok, hogy a szív központi szereplővé válik az életetekben. Ez nem újdonság.
Vajon miért?
A tudósaitok egyre inkább látják, egyre inkább tudják, hogy a szív elektromágneses hullámokat bocsát ki, mindemellett hőt és hangokat. Mire is valók ezek az elektromágneses hullámok?
Amikor tudatában vagy ennek a jelenségnek, akkor megérkezik egy felismerés hozzád. Hogy a szív az a szerv, ami szinkronban tartja a földi létezéseteket. Nem az agy adja ki a parancsot a fizikumnak, hanem a szív. És nem is parancsot ad, hanem jeleket, hovatovább információkat.
 
Ha azt a légzésmetodikát követitek, amit a múltkori alkalommal ismertettünk, akkor ezzel a szívhullámzással, ami szinuszokat ír le, ezzel aztán a hullámhegyek és völgyek nem is oly különlegesek. Ezzel a ritmussal, ezzel a szinkronnal összhangba kerültök az univerzummal. Az univerzum ugyanerre a ritmusra pulzál. És ezért van az, hogy a szemmel nem látható kapcsolatok is kiviláglanak, hiszen ezek a szeretet mezőre kapcsolódnak. És ez az időszak, ami előttetek áll, azért a szeretet időszaka, mert egy soha nem látott összekapcsolódásban fogtok részt venni. A szeretet az nem egy érzés, semmiképpen nem, az egy univerzális állapot. Akkor érzed, (természetesen ez egy földi szó) akkor vagy benne ebben az állapotban, amikor a határtalanság annyira jelen van, hogy szinte át tudnál azonosulni a másikba. Akár ember, akár egyéb élőlény, de lehet ez tárgy is. Majd mindjárt kitérünk rá, hogy miért is fontos ez. Kérdezem, tudod-e jegyzetelni most?
 • Igen. Köszönöm.
Értitek is-e azt, amit mondunk?
 • Igen.
Kérlek Benneteket, hogy nyugodtan állítsatok le minket, vagy kérdezzetek, ha valami felvillan kérdésként bennetek.
 
No, visszatérve erre a szívszinkronra, az egység, vagy az Univerzális jelenség állapotába akkor kerültök be könnyebben, ha az általatok pozitívnak hívott érzéseket élitek meg. Öröm, boldogság, szabadság, együttérzés… ilyeneket.
Csakhogy, ezeket az érzéseket jelen pillanatban még részben a fej vagy az elme azonosítja be. Itt érünk el egy fontos részhez. A múltkor is mondtuk nektek, hogy az elmét ne becsüljétek le, csak a túlterheltségét érdemes csökkenteni. Az elme, vagy mondjuk úgy, a gondolatokat előállító agy, csak egy második fázisban lép be, a szívhez képest.
Viszont amihez eddig is kapcsolódott, az az, amit Ti tömegtudati hálónak vagy pszichés hálónak hívtok. Ez a gondolatiság tette érthetővé számotokra azt, hogy emberek vagytok, és hogy a szavaitok által kapcsolódtok egymáshoz.
Ez különbség. A szív elektromágneses hullámai, illetve az agy gondolati struktúrája.
A változás ott következik be, hogy a szív egységesít, megemel ebbe az univerzális létezésbe, és fölé emel a pszichés hálónak vagy a tömegtudatnak. Miért tudja ezt megtenni?
Azért, mert a lüktetése indít el egy információ áradatot. Igazán Intelligencia információ áradatnak szeretnénk hívni, az agy felé. És itt álljunk meg egy pillanatra! Ez az információ áradat, ami egyszerre – hiszen már láttátok, hogy hogy működik a test körüli ez az energiamező, ugye ha csináltátok a lélegzést – szinte egyszerre (hiszen az idő e percben J) kivetít a körülöttetek lévő energia mezőre holografikus képeket. És ez az igazi változás!
Mert ezek az információk, ezek a holografikus képek, mind már sokkal-sokkal inkább szinkronban vannak a szeretettel, mint eddig voltak. Eddig a tömegtudat egy ernyőként működött, ami alatt egyfajta „emberiségvédelemben” léteztetek. Biztos, hogy tudtok anomáliákat mondani az ernyővel kapcsolatban, de ezt most nem szeretnénk hosszan taglalni.
Ami még nagyon lényeges, miközben ez az Intelligens információ áradat kivetíti a holografikus képeket, aközben a sejtjeitek, a porcikáitok tökéletes rendezettségben és harmóniában léteznek, egymással is kommunikálva. Ha nagyon egyszerűsíteni akarom a dolgot: például ha reggel úgy kelsz fel: „Igeeeen! Ez egy gyönyörű nap!” – akkor a sejtek örömódákat zengnek. Ha úgy kelsz, hogy „Űűűű, a teremburáját, már megint micsoda-de hideg napra ébredtünk!” – akkor a sejtek vonósai nyekeregnek (És itt nyekergő hangot is ad. ).
 
Persze azt kérdezhetitek, hogyan befolyásolhatom ezt én? Sokféleképpen, de most nem szeretnénk ebbe belebonyolódni.
Az egyik lényeges dolog, hogy ezt az energiateret – hívják Tórusnak is – esténként annak rendje és módja szerint ki kell takarítani. Ugyanúgy, mint ahogy fogat mostok, ezt is érdemes átfényesíteni. És itt ez a szó nagyon is helyén való.
A másik, mivel Ti tudatosak vagytok, tudhatjátok a reggeli rossz hangulat alapján, hogy transzformálni kell az ébredés során fellépő negatív hangulatot.
Ugyanis, hogyha a negatív kivetüléseket nem transzformáljátok, akkor képzeld el, hogy az energia mezőre ez a negatív holografikus kép vetül, (kérlek, ne írd le, de: Bssza meg, már megint? Itt?) és akkor ez fog hozzá kapcsolódni és vonzódni. Ha ezt át tudod alakítani, mert hogy az ember teremtő, és most még inkább az, akkor kisebb munkálkodás után, kap egy felfényesülő ábrát. Olyan ez, mint amikor az elrontott rajzot kiradírozod és megcsinosítod, és ez a holografikus kép fogja visszatükrözni az Univerzumban magát, és ezekhez fognak vonzódni a többiek, akik már szív által szinkronizáltak.
 
Mi történik akkor, ha nem vagy felébredt ember?
Mi csak azt mondjuk, hogy az emberiség, vagy néhány ember alszik, vagy ébredezik, vagy felébredt. Mást nem különböztetünk meg. Ha nem vagy felébredt, igazán tudatos, akkor a szív központ nem mindig szinkron, hanem aszinkron jelenségeket mutat. Ami azt jelenti, hogy beragasztja a negatív érzéseket, begyűjti az indulatot, a szégyent, a féltékenységet, és akkor az amplitúdói így néznek ki (rajzol a levegőbe). Nem a szép, vízfodrozódáshoz hasonló szinuszgörbe, hanem egy sokkal nagyobb kilengésű, és egyáltalán nem szinkronban levő, hanem, mutatom, lehetnek nagyok, kisebbek aztán nagyobbak. Ez egy aszinkron szívjelenség, amit a test és ezáltal a cselekedet nehezen tud követni. Majdnem hogy, és persze most túlzok, de egy ilyen (nagy mozdulatokkal mutatja a kilengést) mozgásokat produkáltok a Földön, ami eleve egy lehúzó erővel bír, és ilyenkor a tömegtudati háló gravitációja lép életbe, mert egyszerűen behúzódtok az így-szoktuk-meg kategóriájába: a hó hideg, az adóhatóság szemét, a szerencse forgandó, és egyéb nagysikerű mondások hálójába.
 
Nagyon-nagyon jelentős, hogy a szívszinkron egy szeretet mezőhöz kapcsolódik, a pszichés vagy tömegtudat pedig egy háló. A legfontosabb különbség a mező és a háló között, az hogy a mező egy egységességet jelöl. A háló pedig a Ti, és igen is vállaljatok felelősséget, a Ti gondolataitok és megerősítő cselekvéseitek szálából szövődik.
 
Hm… Ezt gondoltuk mindenképpen átadandónak, hogy éljétek az Univerzum szeretetének szépségét. És ezt a szívdobbanást adjátok is mindig tovább, hisz így emelkedik ez a szépséges bolygó és a rajta lévő emberiség.
 
És ennek a fokozása valóban abból adódik, amit jelöltünk nektek: Legyetek boldogok. – ez nem egy parancs, ez egy kérés, hogy éljétek meg a kisvirággal. Ti is egyek vagytok, Ő is örül a Te jelenlétednek, és Te is mosolyogsz tőle. És máris kiformálja magát ilyen pici apró pillanatban is ez a mező.
Ne becsüljétek le, ezért a csoda éve, és ezért lesz nektek elképesztően döbbenetesen átalakuló világotok az elkövetkezendő években. És ezért keveredjetek ki minél előbb – a tudom, tudjuk, hogy súlyos – gondolati káoszból.
 
A tudatos, a felébredt ember, tudja, hogyha itt már olyan elviselhetetlen, hogy nem akar itt lenni tovább, akkor csak átsétál egy másik dimenzióba, és nem félti a számláit, a gyerek jegyeit, a szülői tekintélyét, a munkájának a blokkolóóráját, az Excel táblájának a képletét, és semmi egyebet. Mert a félelem aszinkronikus jelenséget szül.
 
Amit még mindenképpen kívánunk Nektek megemlíteni, hogy ebben egyáltalán nem vagytok elszigetelt, egyedülálló csoport. A Föld belseje úgynevezett kristálytermeket, vagy kristálybarlangokat rejt. Majd erre is rájönnek a tudósaitok, most még forró láváról beszélnek, az is van. Ezeket a kristálybarlangokat leginkább az Atlantiszi korban térképeztétek fel. És ezek rádióenergiákat közvetítenek.
Amíg a radio (úgymint rádió) aktív, addig a szív elektromos hullámai elérnek oda, aktiválódnak és olyan mennyiségű szeretet hullám és új energia érkezik, hogy leírhatatlan, csak természetesen szépen fokozatosan fogjátok magatokba fogadni.
 
3 dolog:
 1. Egyrészt a szívszinkron, egy átállás. És érezhettek szív vagy mellkasi szorítást. Természetesen nem kötelező, de érezhettek.
 2. Megtörténik az összehangolás a szív és az elme, és a jobb és a bal oldal között. Ezért ha valamelyikőtöknél, vagy akiknél egyik vagy másik beragadtabb, ott akár fizikai fájdalmak, vagy kis prückök jelentkezhetnek.
 3. És a harmadik: a gondolati káosz, turbulencia, kihat a sejtekre, és természetesen alvás vagy ébrenléti alvászavarok jelentkezhetnek. Már nyilván ezeket ti gondoljátok zavarnak, mi úgy gondoljuk, hogy a teljes átalakulásból adódik, de biztos, hogy nem a megszokott módon jelentkezik.
 • Mit jelent az ébrenléti alvászavar? kérdezzük.
Azt jelenti, hogy amihez hozzá vagytok szokva, hogyha kipihentem magam, akkor fitten, frissen felkelek és tervszerűen haladok. De időszakos és szokatlan fáradtsághullámok törhetnek rátok, vagy memória kihagyás, vagy éppen rengeteg gondolat, vagy intuíció kavarog, és felismerési problémák, ami azt jelenti, hogy nem annak látsz dolgokat ami, nem annak érzékelsz dolgokat, aminek eddig érzékelted. Itt a felismerés alatt a rálátást értjük.
 
Ami ezzel a jelenséggel együtt jár, még egy utolsó gondolat, és utána engedjük szabadjára a Ti fantáziátok, hogy gondolkodtatok már azon, milyen érdekes, hogy a sejtek időről-időre kicserélődnek? Változatosan táplálkozol, hol karalábét, hol pepperónis pizzát, mégis bármi is az utánpótlás, ugyanúgy nézel ki. Ez nem másnak a következménye, mint annak, amit mondtam: a szív az elmével együtt azt a holografikus képet vetíti a mezőre, amit Te gondolsz magadról. És ezért fogsz ugyanúgy kinézni, és ezért érzed azt magadról, hogy neked pont ilyen a füled, pont ilyen az állad és pont ilyenek a vállaid.  
Ha ez nem lenne, ez a rendszer (így aztán a rendszereket se becsüljétek le), akkor akár egy metamorfózison is átmehetnétek. És ha például túl sok répát ennétek, akkor akár répa alakúak is lehetnétek.
 
A táplálék-utánpótlása anyagisága, reményeink szerint megváltozik. Jóval kevesebb is elég, sőt, a párbeszédes üzemmód is, időnként. Már nem is kell, hogy étellé váljon, elég, hogyha a növény – maradjunk a répánál és közted – létrejön ez az egységélmény. Ő átadja a tudását és Te is átadod: ő növekszik, és te is jól laksz.
 
Csak még a Ti struktúráitok, nemcsak a világ, hanem a Ti struktúráitok, meg ne haragudjatok a szóért: merevek. Egyelőre még azt képzelitek, hogy a test kizárólag a táplálékból tudja fenntartani magát. A szó egyébként valódiság, csak nem biztos, hogy ennek anyagi, szilárd megjelenésének is kell lennie, ilyesformában.
 • És hová növekszik a répa? – kérdeztük.
A répa ugyanolyan fénytestet fejleszt, mint amilyet Te is képes vagy, csak eddig alvó tudása volt. A répa is képes táncolni és énekelni. Ha megnézitek a kis ültetendő, magból kelő, szárba szökkenő palántákat, ők táncolnak, nevetnek és énekelnek. Csak eddig ugyanúgy nem láttátok, mint ahogy eddig a közöttetek lévő kapcsolatokra sem vetült figyelmetek.
 
No, Hát, Ennyi volt a mondandónk, ennyi volt a kötelező penzum. Jöhetnek a kérdések, ha vannak.
 
Egyikünk rákérdezett arra, hogy, hogy van az alvása:
 • Nem tudok elaludni, és nem tudok fölkelni váltakozik. Kaptam ehhez információkat. Csak még egyszer szeretnék rákérdezni, ez az áthuzalozás történik velem ilyenkor? A szív szinkron működik és próbálja az elmét és a szívet szinkronba hozni? Vagy, mi történik velem?
Az egyik válasz: igen. Arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy Ti nagyon standardizáltátok magatokat. Nemcsak a tekintetben, hogy, mondjuk, 30 évig ugyanúgy nézel ki kisebb nagyobb különbséggel, de hát felismernek a többiek. Ez a felismerhetőség miatt volt. Ámde standardizáltátok a szokásaitok: este 10 alvás, reggel 7 felkelés, reggeli, fogmosás, és így tovább. Ez nem mindig volt így, és nem mindenhol van így. A változások, amelyek ezt a rengeteg, mint ahogy mondtam kristályban is, így a bennetek lévő energiákat is felszabadítják, megengedőek. Ha megengeded, ha egyszerűen csak megengeded magadnak, hogy éjszaka ne aludj, vagy ne annyit, az egész teljesen természetessé válik. Te másképp működsz egy kicsit. Erősen kapcsolódsz az intuíció ideák mezejéhez, és ezt általában ebben az éjszakai, csendes időben tudod megtenni. Igazában, valójában ez egy termékeny időszak. Amitől téged zavar, az az, hogy az átlaghoz viszonyítottan aludni szeretnél. Közben pedig mi azt mondjuk, hogyha megtalálod a saját módszeredet és technikádat, akkor napi fél óra pihenés is elegendő számodra. Amiért téged zavar, mert kényelmes, használjuk, de nem rossz értelemben: lusta vagy.
Nem rossz értelemben. Ezt a termő időszakot, valódiságában termékennyé lehetne tenni, csak te úgy gondolod, jussod van az alváshoz. Pedig amit alvásban megcsinálsz, a jövés-menés, információk, képek, energiák megismerése, azt ebben a féléber állapotban is meg tudod tenni. Én tudom, hogy ez szokatlan, Mi tudjuk, hogy ez szokatlan, de innen nézve így van.
 • Melyik a fél éber állapot? – kérdeztük.
Hát, amikor éjszaka úgy érzed, aludnod kéne, csak nem jön a vízszintes állapot.
 • Köszönöm a választ. Teljesen tudom érteni. – válaszoltuk.
Igen. Ezeknek az a fortélya, hogy nem tanulni kell, hanem egyszer csak elkapni. És az akarás ebben az esetben nem segít. A rátalálás segít, a rátalálás. De ezt valamennyiőtöknek mondjuk, hogy amikor úgy érzitek, hogy valamit jó lenne megtenni, pedig a többség ezt hülyeségnek gondolja, akkor meg kell tenni. Amikor úgy érzitek, hogy én nem tudok ilyenkor aludni, pedig a többség ilyenkor alszik. Akkor egyszerűen át kell ezeket kódolni. Át kell kódolni, és megjegyzem, átkódolódik ez magától. (mindig javíts ki többes számra, kérlek! )
Ahogy a szívszinkron egy teljes természetes állapottá válik, akkor a pszichés háló nem zavar már be, mert nem számít.
Biztos most furcsa, meg biztos most nehéz, de tudjátok ez olyan, mint amikor egy szülni készülő anyának elkezdik mondogatni, ez történik, így csináljon, úgy csináljon… Ah! Mi van? Mi volt a 12. lépésnél? És amikor oda kerül, sitty, megtörténik. Hol könnyebben, hol kicsit hosszabb ideig, de megtörténik, mindenféle magyarázat nélkül megtörténik. Ez megtörténik nálad is. Nem tudom megmondani, hogy mennyi idő múlva, egy kérésem van, de csak tiszteletteljes kérés: Ne állj ellen. Egyáltalán ne állj ellen. Ha nem akarsz, nem tudsz elaludni, akkor ne aludj el, legyen nálad könyv, gondolat, számítógép, álom. És élvezd azt, hogy más vidékeken jársz.
 
Nem akartátok megkérdezni, hogy honnan jöttünk?
Mi, persze ez a következő alkalom története lesz, mi a földi párhuzamos létből. Itt vagyunk mellettetek, csak a tér-idő dimenziót másképp értelmezzük. És nagyon sok világ van itt ebben a párhuzamos létezésben, és ezért mondom kedves barátom, hogy ne törődj vele, ha nem alszol, utazgass ezekben a párhuzamos világokban.
 
 • Ti ismeritek azt a világot ahonnan én jöttem? – kérdeztük.
Ismerjük, igen.
 • És messze van?
Tér-időben nem tudunk fogalmazni, más rendeződésű. Jóval másabb rendeződésű. Nagyon idegen a földi anyagszerűség nálatok. Változó és változatos, és ezért néhányan, nagyon néhányan, akik itt vagytok, nem is értitek ezt a fajta anyagba rögzülést. Ilyesmi.
 • Ti hogy hívjátok ezt a helyet?
Brálin.
 • Köszönöm szépen.
A hindu vallás tartalmaz nyomokban ilyen felbukkanásokat. A különböző istenségek megjelölésével: Brahman, Visnu, Shíva – ez mind ugyanaz, csak egy más felbukkanás. És talán az Ajurvéda hozhat neked ismerős jelleget.
 
Nagyon köszönjük nektek, hogy jelen vagytok azokban a dolgokban, amiket mondtunk, mert a múltkori alkalom kérései beérkeztek hozzátok, és ez finom. Ez nagyon-nagyon örömteli, és kérlek téged kedves: hidd el, hogy a hit világokat mozgat meg, és amit jónak hívsz, azt hívhatjuk isteninek is.
 
Hát, mára ennyi! Furcsa volt egyben?
 • Nem. Nagyon kellemes volt így Veletek beszélgetni.
Majd kitalálunk még trükköket. Részünkről volt boldogság, ahogy érkezünk elmeséljük majd, hogy valódi boldogság közétek érkezni. Talán még lebecsülitek ezt, de majd beszélgetünk erről is, meg az ígért más dimenziókról, párhuzamos létekről és bolygóminőségekről.
 • Írjunk egy 100 kötetes könyvet  - viccelődtünk.
 • Nagyon kedvesek vagytok. Mérhetetlen kedvesek vagytok. Nagyon jól esett, hogy ezt ideadtátok és megmutattátok. – mondtuk nekik.
Hát azért köszönjük, mert a Mi teremtő létezésünk általatok nyilvánul meg. Ez a következő alkalom története. És így elmondhatatlanul fontosak vagytok számunkra. Az univerzum virágai vagytok nekünk. De most elköszönünk.
 
És a viszont látásra. Hamarost!