Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


No, hát megtörtént!
2013. szeptember 2.
 
Üdvözöllek benneteket. Én Csendes vagyok. Most jól megleptelek benneteket, ugye?
Tulajdonképpen egyéb elfoglaltságuk miatt Szória és Mória lemondták a mostani találkozót, de üdvözletüket küldik, így hát velem kell megelégednetek.
-       Örülünk neked is! 
Egyébiránt ugyanabból a dimenzióból érkezem, mint ők, és ha kellene egy foglalkozást találni, ami persze nincs, akkor én történész lennék, tisztelettel. Be is jelentem a nagy eseményt, ami miatt Mória és Szória barátunk éppen ünnepel, és engem küldtek el, mintha én kisebb jelentőségű lennék, pedig ez nem így van!
 
No, hát megtörtént!
Akár lehet ez a címe a mostani alkalomnak. No, hát megtörtént!
A valódi nagy dolgok tényleg csöndben történnek, ezt ne feledjétek, ezért választottam ezt a nevet. Közel áll hozzám, nem okozott nehézséget.
Nagy csinnadrattát csináltatok a 2012-es események körül?
-       Hát igen, eléggé nagyot!
Hát eljő, nem a jeges, a nagy dátum. Felébredtetek másnap. Kvantumugrás. Mindenkin rajta volt még a jogging. És ugyanúgy ébredtünk fel. Ugyanúgy ott volt a kedvesem, vagy nem, ugye kedvesem? Ugyanúgy sütött a téli nap. Azt hittétek, hogy nem történt semmi. És valójában nem történt semmi, de ebben a semmiben benne volt az indítás, vagy a start gomb lehetősége. Az elmúlt fél évben, nem kevesen, bizony azon tevékenykedtetek, hogy a Föld megemelt rezgésszintjét, s az ebből kialakult mezőt lehorgonyozzátok. Ez egy jó hír, mert augusztus hónapban a lehorgonyzás befejeződött. Kemény munka volt megjegyzem. Néhány fénymunkás el is fáradt benne rendesen, már ha használhatnék ilyen szót. 
-       Nyugodtan.
Hát én nem találom illendőnek.
Na, hát mondjuk akkor, mint gágogó libák, kipurcantatok. Kissé visszahívnám azt az enervált, uram isten mi történt velem, potyog a könnyem - érzetet.
Na persze ez azért volt, mert először szívhorgonyzás történt. Akik ebben jelentősen és tevékenyen részt vettek, ők valószínűleg érzelmi nehézségeket éltek meg. Majd amikor befejeződött, akkor mint mérgezett egérke szaladgáltak boldogan, csak ezt itt nem biztos hogy boldogságnak fogtátok föl, hanem átalvatlan éjszakának.
No, hát, így aztán örömhír, örömhír. Örül a galaxis. Örüljenek a földön lakók, akik megmunkálták ezt a mezőt, fújjanak egyet, és érkezzen meg a jól megérdemelt ragyogás.
Amiből én négy dolgot emelnék ki, már persze ha nincs kérdésetek ehhez a bizonyos mező lehorgonyzáshoz.
-       Én szívesen hallgatok róla többet, ha van kedved mesélni róla.
Alapvetően annyit tudnék mesélni róla, amennyit nem…
-        Szégyellsz. 
 
Micsoda jó kis kifejezés. De kérlek, ne mondjátok el a feletteseimnek. Nem vagyok egy gyakorlott besűrűsödő. Úgyhogy nagyon sokáig nem tudok e térben tartózkodni. Mert egyszer csak azt veszitek észre, hogy mint a füst, vagy mint egy lufi elhalkul ez a jóféleség és már itt sem vagyok. Szóval én sem bírom sokáig ezt.
De valójában a lényeget annyiban foglalnám össze, hogy eddig is tudtátok, most pedig egyre inkább megtapasztaljátok majd, hogy minden lény szeretet energiából szövődik össze. Nem kérdés, csak eddig nem ez volt a tapasztalás. Igen, igen, mert a sűrű anyag elszívta ezt a minőséget belőletek, így aztán az összetöppedés némi szeretetlenséggel és félelem energiákkal és mezőkkel járt együtt. Most azonban ez a mező új lehetőségeket nyit meg. Egyrészt akik mocskosul elfáradtak azt, hogy megpihenjenek, a drukkolóknak azt, hogy hagyhassák már abba végre a kiabálást, a szkeptikusoknak pedig azt, hogy induljanak el a mező felé.
 
Beszélünk majd még erről, talán én, talán nem én. Inkább azt mesélem el, hogy mire figyeljetek, mert a tudatosság nagy előny.
Egyrészt a napkitörések, akár hallotok róla akár nem, egyre sűrűbbé válnak. Szegény energia, szegény Napfivér, nem győzi jelezni, hogy itt vagyok nektek, mint erőmű és nem foglalkoztok velem, hanem csak turkáljátok szegény Gaiát, holmi olaj meg egyéb erőforrások miatt. Biztos, hogy jelez, egyéni szinten is. Természetesen figyeljetek minden kis molekulára, ami beérkezik. Egy híd felétek., és az emberiség felé is.
Ez ügyben lesz dolguk a fizikusoknak, tudósoknak, mérnököknek, spiritisztáknak és sorolhatnám.
Másrészt már amúgy is figyeltetek a Föld vízháztartására, most meglehetősen átrendeződik majd, ha nem is az Atlanti óceán tisztaságáért feleltek, de a saját testetek vízminőségéért mindenképpen, hisz tudjátok, amikor a fény eléri a vizet, ott nagy dolgok keletkeznek.
 
Természetesen ezek természeti jelenségekben is megjelenhetnek, azonban nem véletlen hogy olyan sokan hallatják a hangjukat, hogy a tiszta víz jusson el mindenkihez. A tiszta víz, ez fontos. Bár az is fontos, hogy nem kell elviselnetek, az információval elkábított víz árnyoldalait, mert az emberi szervezet működik úgy, mint egy víztisztító berendezés, ha egy kicsit odafigyeltek rá át is alakíthatjátok. Így aztán lehet, hogy a bemenet rosszabb minőségű, mint a kimenet. Ezzel természetesen nem csúnyaságokra beszéllek rá benneteket, csak arra, hogy tegyétek a dolgotokat.
Van-e ezzel kapcsolatban észrevételetek vagy kérdésetek?
-       Nekem még a lehorgonyzáshoz lenne. Hogy miért van szükség lehorgonyozni ezt az új mezőt?
Ez nagyon jó kérdés. Köszönöm szépen. Azt hiszem, mondanom kellett volna, de milyen jó hogy itt ül az én támogatóm. Ezt a mezőt hullámnak képzeljétek el, ami nagyon nagy amplitúdókkal érkezett. Ahhoz hogy megüljétek vagy használatba vegyétek azt, bizonyos értelemben ki kellett egyenlíteni. Egyébiránt érkeznek még ilyen emelkedett rezgésű hullámok, csak így, hogy megvan egy bázis, viszonylag, talán a stabilizált jobb szó, mint a lehorgonyzott. Ha van egy stabilizált mező, ezen könnyebben eligazodnak, ugyanis ezek a hullámok is irányultságúak. Amennyiben nincs meg a támpont, hogy merre tartsanak, akkor elkezdenek tévelyegni és szertefoszlani. Nyilván az Univerzum lakói ennek örülnek, de most kifejezetten a Föld van a fókuszban, hogy ez a mező egyfajta védelmet és gyorsítást is nyújtson nektek.
-       Jó.
A szív kiemelt fontosságú. eddig általában, ha jól tudom földeltetek. Hisz volt arról szó Szória-Mória révén, hogy a tóruszokat erősítsétek minél jobban.
-       Így van.
Aki elég nagy tórikus munkát végzett, ezt most nem tudom jobb szóval helyettesíteni, ott feladat jelentkezett. Ennek a mezőnek az elérése és egyben stabilizálása.
Sikerült?
-       Igen. Nekem most már világos ez a stabilizálás, lehorgonyzás. A stabilizálás szóval én is jobban megértettem.
Köszönöm szépen, ha segítetek. A szavak nem biztos, hogy kifejeznek engem.
Amire még számíthattok, nevezzük tudósoknak. A tudósok…
-       Tudnak  …tudomány emberei...
-       Ugye milyen jó szándékúak?
Köszönöm a jó szándékot, Ilyenkor ám a szavak cikáznak a villámok a fejemben, mert az összes szót be kell egy tölcsérbe darálnom. 
(némi humor arról, hogy hogyan beszél)
 
Szóval, hogy egyre több felfedezés lát napvilágot. Elsősorban a kvantumfizika, kémia területéről, mert végre elég sokan belátták, hogy egy hologram részei vagyunk és az itteni jelenlétetek csak egy kis hányada annak a multidimenzionális létezésnek, amiben vagytok. Sok mindent megmagyaráz, sok mindent érthetővé fog tenni, már annak számára, akit ez érdekel. Itt találkozik össze a filozófia meg a fizika. Az egészben a rész, vagy amint fönt, úgy lent, és a holografikus kép ezek mind ugyanarról beszélnek. Bekerülnek a hétköznapokba, azzal a kicsi különbséggel, hogy míg eddig a tudomány felfedezései mindig eszközöket és gépeket szültek, most erre nem feltétlenül lesz szükség.
Az emberi fizikum egy csodálatos, tudatos, transzformátor, és egyben egy kutató laboratórium is, úgyhogy izgalmas felfedezésekre készülhetnek, és természetesen ti is. Persze nem csak a természettudósok, de elsősorban ők igazolják majd a spiritiszták téziseit. Ugyanilyen különösségek várhatók az orvostudományban, mezőgazdaságban és sorolhatnám. Sajna a társadalom tudósok, még tanácskoznak - mondjuk így. Őket még buzdítani kell, hogy jöjjenek elő a nagy dolgokkal.
No, ehhez van-e támogató meglátás? 
Kedves barátom?  Vagy álljak át megint a saját nyelvezetemre??
-       Azt mondtad, hogy most, ezen túl… Tudod a mi időnket befogni vagy értelmezni?
A Ti időtök már nem az az idő, ami eddig volt, mert ez az idő is átmegy egy hologramon. Nincs, nem lesz, nem volt a linearitásnak jelentősége. Felváltja a koncentráció. Hamarosan nem fogtok tudni dátumokhoz igazodni.
 

-       Néhányan már most sem!

 

Késős???? Sokan. Úgy tudom, akinek inkább a jobb agyféltekéje aktív, ők ezt a földi idő és név összetételt nehezebben kezelik. Így aztán valószínűleg azt akartad kérdezni, hogy mikortól?
-       Igen.
A felfedezések már megvannak. A kvantumfizika is, ha én jól tudom a nyilvánosságra hozott eredményeket, már tudja, hogy egy dolog egyszerre, vagy egy részecske egyszerre 20 vagy akár 200 helyen is lehet. Ezek a felfedezések már jelen vannak, csak nem az észlelt világotokban. Azaz mindösszesen az a kérdés, hogy mikor fogja egy tudós ezt észlelni és az itteni tapasztalati mezőbe behozni és érthetően megfogalmazni.
-       Jó.
 

Lehangoló?

 

-       Reméljük hamarosan.
Az nagyon fontos, hogy értsétek, már benne van a térben vagy a mezőben, és az is nagyon fontos, hogy értsétek, a tudatosok vagy az ébredők száma exponenciálisan nő, tehát azért nem tudok erre pontos választ adni, mert nem tudom a görbének a szögét megmondani. Hogy milyen gyorsan érkeznek be a most még szunnyadók az ébredési fázisba. Ez pusztán ezen múlik.
-       Értem.
 

Dehogyis érted!

 

-       Gyúlnak a tüzek, és nem tudni mikor lesz összefüggő.
Igazán szívesen megtenném veletek, hogy megmutatassam azt, hogy egy multidimenzionális lény, akik ti is vagytok, milyen sok kiterjedéssel bír. Önmagában ez a földi megjelenés vagy test, amiben most vagytok, ez nagyon izgalmas, mert egyáltalán meg tudtátok csinálni, úgy hogy a tudatosságotokat megőrizzétek, de azáltal, hogy ebből most energiák és kvarkok szabadulnak fel, ezzel hatalmas mennyiségű tudást fogtok az aktív mezőbe behozni.
Tudom vagy gondolom, az érdekel, hogy kockás vagy csíkos inget vegyél fel, de innen nézve ez az is-is-ek világában egy fontos, ámde nem egyetlen probléma.
Én nem viccből mondtam, hogy fontos, mert állandó döntési helyzetben vagytok és ezzel az állandó döntési helyzettel tartjátok fönn az egyébként statikus anyag dinamikáját. Ha nem döntenétek a másodperc törtrésze alatt is folyamatosan, akkor az egész anyagi létezés leállna. Hatalmas dolog. Talán most… Nem értitek most miért hatalmas, de hatalmas dolog. Dönteni nem csak a mentális mezőben döntötök. Tényleg nem. Hanem milliárdnyi más helyen. Ügyesen van ez összerakva. Na, ebbe nem megyek bele, mert rögtön otthon érzem magam, s ez nem biztos, hogy számotokra izgalmas.
-       Be tudom hozni a döntéseimet ebbe a dimenzióba? Össze tudom kötni, hogy ez most máshol történt?
Hát hogyne. Amit eddig elmondtam, (A nap energiája, a víz tisztasága stb.), nem részekként mondtam el, hanem folyamatként. Hogyne. Egyre inkább és egyre gyorsabban. Igen. Csak az anyag eddig különösen nagy koncentrációt igényelt. Most hogy egy magasabb rezgésszintben léteztek, könnyebbé válik az átjárás.
Tényleg csak egy példát had mondjak. Mondjuk a ti lineáris időtökben 500-600 évvel ezelőtt, aki nem testben lévőkkel fölvette a kapcsolatot, minimum szentté avatták vagy a bolondok házába zárták. Ma bocsánat a szóért az összes utcasarkon van egy médium, és tulajdonképpen miért is ne? Érzed, hogy milyen fontos folyamatok ezek. A válaszom az, hogy igen, hamarosan behozzuk, még akkor is ha nem feltétlenül beazonosított módon. Nem fontos, hogy földrajzi koordinátákkal határoljuk körbe. Erről már beszéltünk. Mi is itt vagyunk, csak egy párhuzamos létezésben, majd amikor ezek bekerülnek a fogalmi körötökbe, akkor ezt nagyon fogjátok tudni. Sőt nagyon fogjátok használni, nem is csak hasznosítani, használni.
Jó?
 
Végezetül, ami még jelentős és erre nagyon fölhívnám a figyelmet, mert, hogy ez mindenféle értelemben a hatókörötökbe tartozik, és az eljövendőben még erőteljesebben figyeljetek rá. Hihetetlen mozgások és integrációk indulnak be. Csoportok, közösségek jönnek létre. Bármire, de tényleg bármire. Ne misztifikáljátok, csak csináljátok. Egyszerűen az összegyűlés, az összerendeződés, az integráció jele ez. Ha kérhetném, a jó oldalakat lássátok meg. Nyilván a személyiség, aspektusok, dörmögnek néha, egy büdös lábszag, meg egy ottfelejtett kávéscsésze miatt. Ha nem lenne ott az a büdös láb, akkor mi lenne. Szóval tényleg éljétek meg ennek az elképesztő nagyszerűségét.
 
No és ezzel együtt, ha ez nem természetes és áramlásban levő, akkor új nehézségek vagy betegségek léphetnek fel. Az úgynevezett szeparációs szipogás. Ez rosszabb, mint egy influenza, úgyhogy inkább az integrációs igény felé tartsatok, mint a szipogás irányába.
-       Rendben. Jó.
Jó bizony. No, hát ennyivel készültem.
-       Köszönjük szépen.
Van-e kérdés, észrevétel?
-       Nekem a közösségekkel kapcsolatban lenne kérdésem. Mire érdemes figyelni? Ezek a folyamatok hogyan működnek, miért működnek, illetve hogyan lehet jobbá tenni a működésüket.
Lényeges az, hogy legyen. Ez nagyon, nagyon fontos. Innen azt láttuk, hogy a földi létezés leválogatása eljutott a végső pontig. Az ember az a teremtő és teremtmény (de erről már volt szó), aki tovább már nem osztható, mert isteni létezését elveszítené. Viszont emberként olyan különálló személyiség vonásokat alakított ki, ami önmagában változatos lenne, gyönyörű és sok színű, csak már nem tudjátok kezelni. Egyetlen egy dologra figyeljetek. Az agresszió, ne legyen jelen. Vagy ha van, azonnal engedjétek ki. Egy új létezés van készülőben, és ez a létezés felold egy helyzetet. Azt a helyzetet, azt az utolsó pontot ameddig a föld és az emberiség eljutott. Ez pedig az az utolsó pont, hogy egymás felemésztésével juttok előre. Ha ennek a csíráit megtapasztaljátok, akkor álljatok meg, és mondjátok: Ez a múlt. Ne ezt vigyük tovább.
Ha megélitek, ha megértitek, bárki kerül melléd, ő egy univerzális könyvtár. Hihetetlen dolgokat tapasztalt meg, amiket te nem. Ne csak abban találjátok meg a jót, hogy felépítetek egy templomot. Az is nagyon jó, de az is, hogy megérzed az ő létezésének a másságát. Ha ez összeáll, ebből egy elképesztő, elképesztően kreatív létezés mód jön létre.
Azt éreztem én történészként, hogy inkább el akarjátok tüntetni a különbözőségeket. Megértem, mert nehéz ezzel az anyagban haladni. Nem baj, csak most azzal a tudattal alakítsatok csoportot, hogy ő az a hiányzó Istenség, aminek meg van a helye bennem, de ő járta végig azt az utat. És azért nagyon fontos, hogy a kezdő lépések barátságosak legyenek. Ennyi.
-       Köszönöm
Nem baj, ha a közösség kevés fő, az se baj, ha több, csak legyen. Nagyon fontos, hogy éljétek ezeket a dolgokat.
Valami praktikusabbat?
-       Ez nekem elég praktikus segítség is, hogy a különbözőség érték, és az a legpraktikusabb segítség, hogy nem egyformának kell lenni, hogy mikor reggelizünk, hanem hogyha úgy reggelizünk, hogy látjuk egymásban, hogy mindennek ott a helye, és kiegészítjük egymást, az többet adhat, mint az, hogy teljesen egysíkúan és egyformán éljünk meg mindent.
 
Szép. Köszönöm szépen. És amikor azt érzitek, hogy egy csoportban valami nem működik, mert reggeliztek, de senki nem csinálja meg jó szívvel a reggelit. Nem biztos, hogy az a jó, hogy rá kell a másikra erőltetni, no csináld, hanem esetleg keresni kell valakit, aki szívesen csinál reggelit. Ezzel rögtön gyarapodtatok is, és jó érzésben is maradtatok.
Mindezzel együtt azt gondolom, hogy nagyon sok új dolgot fogtok most kipróbálni és ez jó. Jó, mert azt a szót, hogy kudarc talán ki is törölném az emberiség szótárából, mert olyan sok szomorúság rakódott rá, és minden, ami e köré rendeződik, bűnösség, meg rossz. Aki idáig eljutott ő már valami hatalmasat tett. Hiába látod te egy csőlakónak, létrehozott egy földi testet, hatalmas dolog. Nem is hiszitek el milyen hatalmas. Ha mást nem ezt tiszteljétek egymásban. És sose felejtsétek: Ide mókázni jöttetek, de tényleg.
Hm?
 

-       Ühüm!

 

Elköszönök, ha nincs több kérdésetek.
-       Tudunk neked valamiben segíteni, támogatást adni?
Igen. Köszönöm szépen. Mint tudjátok nálunk az érzések csak hallomásból ismertek, és amikor egy test közelében vagyok, akkor talán felfogom ezt. Ha küldenétek felém, érzést miközben eltávozom, azt megköszönöm.
-       Nagyon-nagyon szívesen küldünk feléd egy érzést. Köszönjük, hogy itt voltál.
Én köszönöm, hogy itt lehettem. Öröm volt számomra.