Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Test, mint Univerzum

2013. október 7.
 

Üdvözöllek Benneteket! Mória vagyok. Egy olyan témát hoztam be Nektek, ami a figyelmetek középpontjában van, de talán nem így. Bánjatok a testetekkel úgy, mint egy univerzummal. A test jelképezi a Ti világotokban az anyagot és ez az anyag átalakulóban van. Leginkább akkor vetül rá a figyelem, amikor betegségtüneteket észleltek. A gyógyító szektor nagyon parciálisan észrevételezi a jeleket. Ha elkezditek figyelni a saját univerzumotokat, azok a csodák, amire vártok, megérkeznek. Mikor alakul át egy fizikum, mikor jelez, ez 3 tényezős. Egyrészt fontos a test, amit nem ismertek. Egyáltalán nem ismertek, hihetetlen szövésű összetettségében. Másrészt figyelemmel kell lennetek, hogy milyen hatások érik. Ezt majd mindjárt röviden kifejtem. Harmadrészt pedig, hogy milyen közegben tartjátok a testeteket, milyen körülmények között. Bizony néha ez okoz fájdalmat vagy betegséget és itt nem keresitek.


Nézzük az elsőt! Nincs a Földön ma ember, aki tudná, hogy működik ez a gyönyörű univerzum, de nem baj, nem is kell belemenni az ismeretterjesztő és – szerző előadásokba. Viszont azt mindenképpen elmesélném Nektek, hogy különböző típusok vannak.
Vannak a piros emberek, akiket inkább a tűzzel tudnám jellemezni. Akik, mint egy kohó, képesek átalakítani a külső energiákat és másfajta energiát kibocsátani.
Vannak a kék, mondjuk így víz típusú emberek, akik hullámoznak. Érzelmi életükben vagy jól-lét állapotukban hullámoznak, ők olyanok, mint a folyó, amelyik magával visz, átmos, áttisztít. Nekik nagyon fontos a mindennapi fénytisztálkodás.
Vannak a zöld, vagy föld típusú létezők. ők befogadnak és tárolnak, és bizonyos idő után megjelenítenek, felvirágoztatnak energiákat.
És vannak a sárga, dió emberek, akiknek van egy belső zárt magjuk, amiről visszaverődnek a hatások.
Ezt így tudjátok fogadni?

 

- Igen, abszolút.

 

Nem mindegy, hogy milyen univerzumban létezel, jelen esetben milyen testben élsz. Nagyon sematikus az a tézisrendszer, ami alapján bántok a testetekkel. Ha jobban figyelitek és gondoskodtok róla, akkor a csodát itt találjátok és nem csak a külső eseményekben és történetekben. Természetesen ehhez figyelni kell saját magatokat is. Beazonosítani és további észrevételeket tenni ezzel kapcsolatban.
A külső impulzusok részben érkezhetnek a saját gondolataitok alapján. Ha például egy kék típusú ember rágódik valamin, akkor bizonyos, hogy az ő testének vízháztartásával lesz probléma. Ez természetesen leképezi a világ vízháztartását, ami ebben a pillanatban tisztításra vár. Tehát ha Te a saját univerzumodat tisztítod, a világ tisztulásával is foglalkozol.  A gondolatok a piros emberekre érzelmi tüzijátékként hatnak: düh, indulat, trágárság is megjelenhet. Ha ezt rendezetlenül szórják szét, akkor elégedetlenség jelenik meg az univerzumban. Ha a gondolatok kavalkádja a sárgákat öleli körbe, akkor ők a fájdalom és sértődöttség mezsgyéjére keverednek. Hogyha a túl sok rögzült gondolat a zöld, vagy föld típusú embereket billenti ki, akkor a keserűség és pesszimizmus áramlik szét a világban. Mit szóltok ehhez?

- Izgi. Hogyan tudjuk beazonosítani magunkat?

Általam, például.  De természetesen nem fogok mindenki mellett állni, a segítségei lehettek egymásnak. Tippeljetek, egymásról is. És engedjétek be a manókat. Olyan nagy számban vannak körülöttetek ezek a kis tündérek, manók, elementárok, praktikus lényei a világnak, vegyétek észre őket, tartsátok a kapcsolatot, jó?

Árulkodóak egy kicsit az arcformák és mimikák is. Ezzel persze csak a figyelmet szerettem volna felhívni, hogy figyeljetek az univerzumotokra, ami a test és megjegyzem, átalakulóban van. Tehát nem kötelező kékként végiglétezni a földi életet, mert ezek is körforgásban vannak, de most inkább ezek a jellemzőek. Mindenkinek a fizikuma képes egy hatalmas szolgálatra, hiszen mint mondtam, ezzel szolgáljátok a világegyetemet. Ami fontos, ne vigyetek magatokkal sűrű, fájó, dühös, szomorú, sértett gondolatokat. Ne vigyétek, mert tönkreteszitek az univerzumotokat. Másrészt tisztogassátok, fényesítsétek, nyissátok folyamatosan magatokat. Ez közvetlen hatásban van a világ működésével. Mert nem ismeritek még és csoda, ahogy működik. 

 

- Igen.


Aztán ugye hatással lehetnek Rátok azok a dolgok, amiket Ti érzelmeknek hívtok. Azért fontos, hogy ezt tudjátok, mert amikor valaki mellettetek, nektek kínos érzelmeket bocsájt ki, amire Ti most éppen fogékonyak vagy vevők vagytok, akkor az megtelepszik a testeteket körülvevő mágneses mezőben. És hogyha ez nincs harmóniában, akkor az egy idő után megjelenik és betegségtünetet okoz. Már nem tudok más szót használni, mert ezt használjátok Ti. Ez különösen fontos a sárgáknál és a zöldeknél, mert ők ezeket behozzák, bevonzzák, valamiképpen tulajdonolják és lehet, hogy egy nem is rövid idő után billennek ki és okoz ez használhatatlan fizikumot. És akkor már nem tudod, hogy ez egy két hónappal ezelőtt lezajlott vita vagy irigykedés eredménye. Csak felületet hagytál rá és nem tisztítottad ki akkor.  Tudjátok egy kicsit olyan ez, mint „nem nézek be az ágy alá, mert nem érdekel, hogy mi történik ott”. Nem baj, csak hogy ha 2 hónap után benyúlsz az elgurult nyakékedért, akkor ne csodálkozz, hogy ha hatalmas portömeget találsz ott. Mert ott van.
Kérdezem, hogy mit mondtok, mit gondoltok, hogy éreztek ezzel kapcsolatban.


- Van egy embertipológia modellünk, amit szoktunk tanítani, az is ezekről a színekről szól, azon gondolkodom, hogy hogy lehetne ezt is beleépíteni és átadni ezt a tudást.

Ez fontos, igen, beszélgessetek róla, osszátok meg. Én úgy vélem, hogy ez nem nagyon ismert még ebben a létezési formában. Leginkább az a fontos, hogy figyeljetek, éber figyelemmel legyetek a jelenségekre, a hatásokra, a tünetekre és utána már ez a sajátotok lesz és továbbadható. hisz nyilván egy csomó megélésetek van, amiket mi innen nem vagy nem úgy fogalmazunk meg. De ez természetes. Használjátok, hogy szépek, ragyogóak, egészben levők, kiteljesedettek legyetek és bár persze a hullámvasút jó barát, de a kitágulás idejében ezek a fel nem ismert gátak nehezítik a jobban léteteket. Tehát ezzel könnyen, könnyedén, örömteli módon szépítitek meg a földi életet. Ami még kiemelendő és a legtöbb lenyomat ezáltal keletkezik, hogy szűkített energiaközegben tartjátok magatokat. Mielőtt ezt részletesebben elmesélem, képzeld el, hogy az egyébként egészséges lábadat spanyolcsizmába rakod. Az elején nem fáj annyira, de egyre inkább szorít, és nem tudod használni és nem is használod, mert hisz, ahogy mozdulsz, kényelmetlen érzéseket tapasztalsz. Amikor leveszed a spanyolcsizmát, már nem is akarsz vele futni és járni, mert olyan közegben nevelkedett az univerzumod egy része, hogy elfelejtett szabadnak lenni. A legtöbb gyógyítás vagy kiteljesítés a szabad levegő és a naptól érkezik.  Kérlek, minél többet éljetek ezzel. Nem véletlenül mondják azt, hogy akik a föld alatt, a bányában vagy sötét szobákban, termekben élnek vagy dolgoznak, ők rossz közegben tartják magukat. Nem vagy nagyon nehezen hatolunk át a szép életenergiákkal ezeken a betonokon és vastag közegeken. És ha van kedvetek, kérlek tisztogassátok ezeket a helyeket, mert  Ti, hogyha kint begyűjtitek a napsugarakat, átporszívózhatjátok. Mi nem tudjuk ezt megtenni, mi csak küldjük a pezsdítő, aranyló sárga fényeket és energiákat, de van ahova nehezen jutunk be. Kérlek porszívózzatok!

- Van olyan speciális technika a napfény-levegő mellett, amit a különböző színeknek tudnál ajánlani? Ami nekik igazán segítség lehetne, hogy a saját univerzumukat egyensúlyba hozzák.

Hát mindegyik típusnak a saját közege. A vizeseknek a víz. Azért én itt szeretném a természetes vizekre felhívni a figyelmet. Bár Ti meg fogjátok tisztítani a tisztított vizeket, amitől a Jóisten mentsen meg minket, előbb mondanám, hogy igyatok a Dunából mint a csapvízből.  A sárgáknak a levegő és a fény. A pirosaknak a meleg, mindennemű tűz. A zöldeknek a növények, a föld önmagában segítség. A legeslegnagyobb azonban, ha szeretet-közegben tartjuk magunkat.  A szeretetet egy kicsit, azt gondolom, túlbonyolítottuk az utóbbi időben.  Csak arra gondoljatok, hogy akkor vagy szeretet-közegben, hogy ha azt tudod érezni, hogy én is vagyok és te is vagyok én. Nem kell ezt túlcizellálni. Hamarosan, hisz már jó úton jártok, eljuttok oda, hogy ha észrevétlenül vagy akaratlanul fájdalmat okoztok a másiknak, az nektek is fáj, ezért aztán nem fogtok fájdalmat okozni semmilyen módon. Nem csak emberlénynek, hanem nekünk tündéknek, manóknak, feketéknek, fehéreknek, tárgyaknak, természeti közegnek, senkinek. Mert ez a rombolás vagy károkozás, különösen a pirosakra visszaverődik és szétáramlik és már nem is tudod, hogy miért, de odaragad a felületre. És aztán nehéz ezzel már a zöldeknek, sárgáknak bánni.

- Kik a feketék és a fehérek? Ember formájúak?

Igen, akik még nem élik azt, hogy a test az egy univerzum. Akik elnyelnek mindent, jót és rosszat.  Leginkább úgy mondanám, hogy nem bíznak, ők a feketék. Nem bíznak a többiekben, hogy képesek. Akiknek nincsenek álmaik, csak akaratuk. De ők is átalakulóban vannak, ahogy Ti is. A fehérek pedig a mostanság született gyöngyházfényű gyerekek, akik még védtelenek az anyag működését illetően, manók, elementárok, tündérek, akik meg akarják tanulni, hogy hogy működik ez az univerzum, mert az emberiségnek ez a nagy csodája. Évmilliókon keresztül dolgoztak sokan azon, hogy egy ilyen test kialakulhasson körétek, bánjatok vele szeretettel, bánjatok vele tisztelettel, bánjatok egymáséival szeretettel. Az is segít, hogy ha megakad valakin a szemed és csak szeretettel végigpásztázod a tekinteteddel, nagyon sokat számít. Nem az orvosi szike mindenre a megoldás. Azt gondolom, hogy képzeld, hogy ha az univerzumból kimetszel egy dolgot, hogy az mekkora hiányt okozhat.

- Egy pillanatra bevillant az, hogy minket színekben láttok.  Mennyi feketét láttok egyébként, mondjuk a színesekhez képest?

Hát úgy a Föld élő lakosságának 65%-a.

- Ezek a színeink, kapcsolódik-e valahogy az emberi testet körülvevő energiamezőhöz, aurához?

Kapcsolódik, hisz a legerősebb fénykibocsátás ez. De azért ezek nagyon átmenőben vannak. Mert amikor azt mondom valakire, hogy kék, akkor én látok kéket-zöldet-lilát-rózsaszínt. Nagyon fontos szín a rózsaszín, mert egy kristályos árnyalata az már az emberin túli szín, sokatoknál van, jó nagy adagban. Az mindenképpen a mi-vagyunknak a színe.

- Állatokhoz vannak ilyen színek? Vagy ezek emberi színek?

Fontos, hogy az állatok nem tudattalan massza. Picit mintha a hierarchia vagy a teremtés csúcsán állva fölfelé, úgy gondolnátok, hogy az angyalok vannak fehérek-rózsaszínek, lefelé meg barnák és mohazöldek. Nem így van az állatoknál sem.  Kibontakozó tudattal bírnak és tőletek átvesznek egy sor dolgot és van, hogy néhány állatnak áttetszőbb színe van, mint az emberi létezőknek. Ezt így nem szeretném magasabb mélységbe rendezni. Még valami, hogy a színeknek is árnyalataik vannak. Hogy ha azt mondom, hogy kék, akkor kavarog egy mély éjszakai királykékből egy világos türkizkékbe, felhőkék, szinte fehérré átalakulva. Úgyhogy az is nagyon fontos, hogy tiszta kék legyen, szép tiszta. De hát ezt Ti tudjátok ezt a színkeverést, ezt a színsűrítést ezt alapvetően Ti éltétek meg, Ti hoztátok létre.

- Nálatok is vannak színek?


Nem, nem így vannak. Egyáltalán nem ilyen kontúros, éles, változatos színek és ráadásul nem ennyire elkülöníthető. Azt, hogy én milyen színű vagyok, azt nem nagyon vagy csak tónusosan lehetne megmondani.
No, ha tetszett a dolog és van róla kedvetek beszélgetni, akkor a következő alkalommal is ennek mentén haladunk. Legyetek az emberiség és az univerzum gyógyítói és a következő alkalomra, ha megengeditek, akkor univerzális tudókat hívunk, akik ebben sokkal inkább elmélyültek, mint én. Én csak gyakorlottan jövök-megyek.

- Nem tudom, hogy mit jelent az univerzális tudó, de majd megtudjuk.

Hát, akik a földi testet jobban ismerik nálam, például. Ne felejtsétek el széppé tenni a saját testeteket, széppé tenni a saját gondolataitokat, hogy ne rögzüljön a nehéz, a súlyos, az érzelmeket frissítsétek. Frissítsétek egy szál virággal, egy mosollyal, egy jó szóval, kedvességgel, egy érintéssel, egy finom táplálékkal, ne sokkal, kicsivel. Biztatlak benneteket, hogy ezeket is alakítsátok át, hiszen ezeken nagyon sok múlik, hogy milyen a színetek. Mindent képesek vagytok átalakítani, csak nem érdemes.  És hát ugye a közeget azt porszívózzátok! No, ennyi fért ma a témába.
A szeretet és a csodálkozás legyen veletek. Csodálkozzatok naponta sokat, az jót tesz nektek!

- Köszönjük!

Béke veletek és a szép világos színek!