Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Ember maga az Univerzum

2013. november 4.
 

Üdvözöllek Benneteket! A nevem Bretton.
- Üdvözlünk, szervusz Bretton.

És természetesen Szória-Mória kurzushoz tartozom, de mivel ragaszkodtatok egy földi ember maradványaihoz.
- Egy tudóshoz, inkább így fordítanám.
Ezt szerénységem nem engedné, hogy így jelöljem magam. De az utolsó nevem, az utolsó földi nevem volt Bretton és az angol szigeteken éltem, úgyhogy szívesen megosztom Veletek az ottani és itteni tapasztalataimat.
Én egy nagyon rövid bevezetőt mondanék és utána őszinte óhajom, hogy fűzzük ezt közös tudássá és egy közös mezővé, hogyha benne vagytok.
- Mindenképpen, igen.
Inkább beszélgessünk, mint beszéljünk. Amit szeretnék közreadni minél előbb, az hogy miért mondjuk azt, hogy az ember olyan, mint az univerzum, sőt megkockáztatom, az ember maga az univerzum. Mert, és mielőtt belevágok, kérlek, hogy figyeljetek, hogy érzékelitek-e amit mondok, mert ez innen válik igazán használhatóvá. Valójában az ember a mai már-már kiteljesedett formában nem más, mint egy intelligens energiamező. Az, hogy intelligens, egyrészt azt jelöli, hogy információk futnak benne. Az energiamezőt pedig ugye nem kell magyaráznom. Az univerzum sem más, mint egy intelligens energiamező. Amiből az emberek úgy különböztették meg magukat, hogy egy formát leválasztottak. Ez a forma az idők során különböző volt. Mostanra kialakult egy viszonylag egységesített rendszer. És amikor az ember működéséről beszélünk, akkor ez azért figyelemreméltó, mert mindig előrekerül a kémia, vagyis kémia alatt az anyagok vagy dolgok találkozását és ütközését értem. Ugye ide soroljuk a táplálkozástól kezdve, a mozgást, a gyógyítás anyagait, ez a kémia, amikor hatásba kerülnek egymással a részecskék. De közben az ember valódi természete inkább a fizika, illetve, a tudat által meghatározott. Mondok példát, de még szeretném ezt kibővíteni. Tehát, amikor úgy érzitek, és nevezzük ezt a mi nyelvünkön, hogy betegek vagytok vagy betegek vagyunk, akkor óhatatlanul elsődlegesen egy kémiai dolog jut eszünkbe és értitek, hogy a kémia alatt mit értek? Tehát így rendben van, hogy az anyag anyaggal találkozván, dolog dologgal találkozván alakít. Ez úgy néz ki, hogy már csak a szétáradó pontokat fogjátok meg, mert a látható világba ez kerül be. Ez természetesen az emberi fejlődés révén normálisan alakult, hiszen gondoljatok csak bele a mostani világképünkbe, vegyük az igazságszolgáltatást. Mit ítélnek meg? A cselekedetet, azt hogy mit tettél. Ami benne van a fogható, leképezhető, látható világban. Az, hogy mi a szándék, azt csak megpróbálják kideríteni, pedig a valódiság eggyel feljebb van, a szándéknál és még eggyel feljebb van, a tudatosságnál. Csak mivel ez a kontúrozott világunkban kevésbé tetten érhető, ezért a végterméknél maradunk. Hm?
- Igen, érthető.
No, most, erre rájön egy dolog. Ebben a formával rendelkező intelligens mezőben rend van. Mondhatni úgy, hogy szervek vannak. Az agy, amit úgy fogalmaztatok meg, úgy rendeztünk el, hogy a gondolatok és az elme helye, egy kicsit túlterhelt volt az elmúlt időszakban. Ezért normálisan mindenki azt mondja, hogy nem kell, nem kell az elme, nem kellenek a gondolatok. Óvva intelek Benneteket ettől a folyamattól! Természetesen nagyon fontos szerepe van, azzal együtt, hogy túldimenzionáltuk az elmúlt időszakban. Az agy vagy elme egyszerűen a programokat tartalmazza.  Amikor a Földre születtetek és születtem én is, akkor bizonyos programokat feltelepítettünk erre az intelligens energiamezőre.  Egészen egyszerűen Ti most engem azért nem láttok, mert az agy szoftver ezt még nem engedi meg.  Ez nem azt jelenti, hogy ez nem így lesz az elkövetkezendőkben, már hogy engem látni fogtok, csak, mint ahogy egy számítógépet is bővíteni kell és karbantartani és tisztogatni, így aztán az elmét is rugalmasságban kell tartani. Ez érthető számotokra? Hogy ezek a programok egyszerűen keretet adnak az emberi léteteknek, ami nem örök érvényű, de meghatároz bizonyos dolgokat. A program ellenében ebben a Földi, emberi létformában nem nagyon lehet cselekedni. A program kiszélesítése lehetséges, de ellene nem lehet cselekedni. Tehát azon a gépen, amin nincsen rajta a PowerPoint, azt arra nem lehet használni. Ez így rendben van? Na, most miért fontos ez? Mert, ami rajta van, azt viszont lehet. Tehát ha Te úgy gondolod, mert ez a hely a tudás és egyben a hitnek a helye. Furcsa módon azt hiszed el, ami ebben a programkeretben benne tud lenni.  És hogyha Te elhiszed, igazán elhiszed, hogy Téged a gyógyszerek meggyógyítanak, akkor a Te intelligens energiameződ, mivel itt minden mindenkivel kommunikál, továbbítja az illetékes sejteknek, szerveknek, szöveteknek, meridiánoknak, hogy érkezik egy segítő, aki meg fog gyógyítani. Ezért vigyázzatok arra, hogy amikor levágtok vagy elküldtök dolgokat, azok a dolgok el is távolodnak, levesszük róla, hát akkor már újra megint nem lehet használni és még akkor sem tudod használni, amikor pedig szükséged lenne rá, mert nem jut hirtelen más az eszedbe vagy a programodba.
- Miket vágunk le?
Hát például, hogy mit ne együnk  Vagy például, hogy mit ne szedjünk, vagy például, hogy kik azok, akikkel semmiképpen nem akarok kommunikálni.  Ilyeneket. Amit semmiképpen nem akarok megcsinálni. Ami bűn. Ami nekem törvényen kívüli. Akivel én távolítóban vagyok.
- Tehát mindent, aminek ellenállunk vagy elutasítunk. Bármi, ami körülvesz.
Hát igen. Azt tudom mondani, hogy ami ellen haraggal fordulsz, és itt jön majd egy érdekes kérdés, csak még visszakanyarodok ide egy pillanatra. Amikor az emberek azt mondják, hogy az elme galád, csalfa, óvatosan! Nagyon óvatosan. Az elme nagyon-nagyon jó szolgálatot tett és tesz, mert hogyha el tudod hinni és meg is jelenik benned, hogy csak a levegővételtől, ami átjárja a porcikáidat, a sejtjeidet, egyszerűen úgy felfrissülsz, hogy meggyógyulsz, akkor ez kerül be és meglehetősen nagy dinamikával jut el minden nem csak kémiai, nem csak anyagi porcikádhoz, hanem amit úgy hívunk, hogy aurához. Mert a másik lépés, hogy ez az intelligens energiamező ugye rezonál, ezt jól tudjátok és kommunikál belül minden húr, minden sejt, minden szerv mindenkivel. Egy teljes hatalmas New York-i filharmonikusok énekelnek bent.  Ez egy alap, hogy énekelsz bent és hangokat is bocsájtasz ki és fogod a többiek sejtjének zenéjét, énekét, üzenetét. Csak nem hallod a füleddel, mert a mai világ annyira hangos, hogy akik természethez szokottak sem hallanak egy sor ilyen üzenetet. De a sejtek, a szíved, a májad, a lábad, a veséd, a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszered mind fogja ezt az üzenetet. És amikor az érkezik, hogy jön, amitől megkönnyebbülök és tudom, tudom, hogy van ilyen és itt kapcsol be az agynak a régebbi funkciója, hisz láttam, láttam, hogy volt, aki meggyógyult és el is hiszem, akkor meggyógyulsz. És ez a placebo hatás. Ami persze nem placebo, hanem egy más rendszer működése. Ezt így tudtátok fogadni?
- Igen.
Gyopi: Az elvágásokkal kapcsolatban lenne kérdésem. Azt mondtad, hogy amit elvágunk, azt nem is fogjuk tudni használni. De vissza tudjuk telepíteni?
Hát persze. Ha letörlöd azt a programot, akkor hiába igyekszel, ahhoz vissza kell raknod. És hogy milyen program működik? No, ezért nem baj, hogyha megismertek rendszereket, mindenféle túlzott minősítés nélkül. A dualitás az természetesen a minősítés világa. A fehér nem fekete, a fekete nem fehér stb. Természetesen ez nagyon rendben volt, hiszen amit nem említettem, ugye a Föld, akárki akármit mond, én is tudom, én is ott jártam, az egyike a legsokszínűbb, legizgalmasabb létezési formának. Ebben nincs benne a minősítés, hogy jó vagy rossz. Sokszínű. Ezért aztán azt mondani, hogy nehéz vagy könnyű, nem nagyon van értelme. Kinek? Az etióp rabszolgasorban tartott gyereknek vagy az elismert hollywoodi színésznőnek? Ezeket a nagyon nagy általánosításokat én nem szívesen használnám, de sokszínű, az egyik leginkább sokszínű hely. Merthogy az volt a kiindulópont, hogy ez a sokszínűség, ha visszatér ahhoz a létformához, hogy megőrzi ragyogó színét, változatosságát, formáját, de az Egy részeként éli meg magát, akkor ezzel az Univerzum egy hatalmas fejlődését éri el. Ennyi a magyarázata, hogy inkább ne sematizáljunk, hanem inkább nézzünk körül. Azzal együtt, hogy nagyon sok program nem fér el, tehát nem kell mindegyiket, nem kell 150 programot működtetni, néhányat, de nem egyet. Az egymás mellettiségük, kompatibilitásuk is fontos, hogy békében legyenek egymással, ki tudják egymást egészíteni. Ez is lényeges. Az, hogy kinek milyen programjai működnek, az azért nagyban függ attól, amit mi úgy hívunk, hogy előző életek. Merthogy azokat a programokat tanulta meg, sajátította el, vagy működött neki jól. Ezt sem szeretném jónak vagy rossznak nevezni. Működő egység, amiben neki az raktározódott el, hogy az eukaliptuszfa levele gyógyító erejű, hogy most ő ezt illatozó cseppekben, vagy egy salátában eleveníti fel, ez attól függ, hogy milyen helyzetben éli az életét és földrajzilag hol. Ami nagyon lényeges, hogy ez az intelligens energiamező az alap, ahol ugye az elme, a program, amit valamilyen módon be tudunk izzítani. Ez önmagában még nem telített élet.  A telített élet az a szív által indul. Mert a szív a mozgatórugó és még egy leegyszerűsített változatot szeretnék Nektek elmondani. Ugye mindenki azt mondja, hogy ha pozitív érzelmek keltődnek: hála, megbecsülés, szeretet, akkor nagyon simulékony minden, ha meg negatív, akkor nem.  Jó, de ez is a dualitás. Én inkább úgy mondanám, így képzeljétek el, a szív adja meg az intelligens energiamező ritmikáját. Milyen frekvenciákban vagy hullámokban indulnak el és indukálnak mozgást? Csak ami érdekes lehet, hogy ezen az oldalon vannak a dinamikus érzelmek (jobbra mutat), például a lelkesedés és a harag. Ezek adják a pattogó ritmusát, ha megnézed a reakciót és nem tudod, hogy ő izgalmában, lelkesedésében csinál így, akkor nem is igazán tudsz különbséget tenni, ezek a meleg frekvenciák vagy hullámok. És szükségesek ahhoz, hogy a program létbe lépjen és ez a kommunikáció beinduljon. Ez eddig rendben van?
Az emberi mivoltunkban azt mondjuk a düh, indulat – azt nem szeretjük, mert az mindjárt támadás. Persze mert így használjuk, valójában ez nem az. Valójában ez egy beindító. Csináljuk. Ezt le kéne fordítani egy termékeny létformára. És akkor máris nem lennének ilyen rosszul megélt helyzeteink.
A másik ágon vannak a hideg helyzetek vagy inkább állapotokat mondanék. Pl.: szomorúság, keserűség, irigység, fájdalom, félelem. Ők lassabb rezgéseket indukálnak és befagyasztanak. Ez jelenti a nehézséget. Amire a figyelmeteket felhívnám, hogy azzal együtt, hogy egy fájdalom egy félelem lassabb rezgéseket indukál, mi emberek ebbe nagyon gyorsan bele akarunk avatkozni. És ez nincs teljesen rendben. Tehát, ha én benne vagyok egy elkeseredett hangulatban annak valami eredője van. Ezt az elkeseredett hangulatot veszi az én fizikumom. Beérkezik az üzenet, amire elindulnak a segítő kommunikációk és reakciók. Mi viszont azt csináljuk, hogy kívülről kérünk egy beavatkozást. Na de nézd meg, valamid fáj 2 perce már, és ez nagyon soknak számít. Azt mondod, hogy elmulasztom valamivel kívülről. Az elindult segítség félúton megáll, és azt mondja: Tessék? És el sem jut az igazi belső segítség odáig, ameddig kell. Ha meg még nem is igazán hiszel abban, amit kívülről elfogadtál, az egy különös enerváltsághoz vezet. Ugye a színek szerint Ki-ki megfelelően reagál erre. Tehát ha úgy érzitek, hogy szükségetek van változásra, segítségre, mert az a helyzet amiben vagytok nem jó, akkor engedjétek meg, hogy a belső univerzumotok erre reagáljon. Valahogy reagál. Aztán megérezhetitek, hogy hol van ebben az energiamezőben elbillenés, és ha úgy érzitek, hogy ez még mindig nem jó, akkor jöhetnek a külső segítségek.
Ez így rendben van?
Számotokra érzékelhető?

Ami még fontos, hogy mutattam ezt a csúcsot. Na de mi van itt? Itt vannak a meleg állapotok, vagy jelenségek, itt pedig a hidegek. Ez a lassabb, bemerevítőbb, ez a gyorsabb, dinamikusabb.
Itt van a 0 pont. Az a 0 pont, amit úgy hívnak a földi emberek, hogy boldogság. Az az állapot, a levés, az hogy Vagyok, jó érzéssel tölt el. Ez a boldogság. Az hogy vagyok az is teljesen örömteli. S ez az állapot általában egy meditáció segítségével elérhető, amikor az egység szintetizáló érzését is érzem, miközben az Én különlegessége is megmarad. Ez az állapot. Ehhez semmi nem kell. Nem kell világbajnoknak lenni. Ehhez semminek nem kell lenni. Ez a boldogság állapota. Csak a Földre a boldogság állapota mellé nagyon sok tapasztalatot gyűjteni jöttünk.
Van egy gondolatom még a kérdések előtt. Amiért még nagyon hektikusnak érzitek magatokat, az az elektromágneses mező, amiről nagyon sokan beszélnek már, tényleg minden spirituális ember hallott már róla. A különböző geometriai formákból álló kristályrács, ami az Univerzum szeretetét vagy boldogságát jelképezi, még nem olvadt teljesen egybe az emberi léttel. Amikor eléritek, akkor úgy érzitek minden nagyon jó, minden gyönyörű miért ne lennék boldog. Amikor egy kicsit távolodtok a teljesen természetes földi mozgás miatt, akkor azt mondod, nem értem, el vagyok szakadva, elvesztem.
Ennyi történik. Hangolódás, behangolás folyik erre a dologra, mert az emberi létezési formában a lenti mező, ami egy természet közeli létállapot, - amiben az aboriginal-ek élnek- közeli mező, már kevesek számára befűzhető, a fenti behangolása pedig folyik és az individuális mező bebilleg.
Ilyesmi történik.
- Izgalmas
- Azt akarjuk kérdezni, hogy a hideg oldalon van olyan tulajdonság, ami pozitívnak mondott? Mondtad a meleg oldalon ott van a harag meg a lelkesedés.

A hideg oldalon ott van például a kezdő relaxált állapot, vagy ha úgy mondjuk lustult állapot. Amikor csak úgy belelétezel.
- Csak a dinamikájában különbözik.
- Említetted, hogy amikor elindul a belső Univerzum válasza egy helyzetre, és amikor egy külső tényezőhöz nyúlunk segítségért, akkor…

Megállíthatlak egy percre? Nem felejted el a kérdésedet?
Amikor érzed, hogy kibillenés történt, akkor ,  -hisz Te már tudod - minden kommunikál. Ilyen esetben azt az üzenetet küldd: Szeretlek benneteket, mindenki tudja a dolgát, mindenki rendben van. Most ide kérek segítséget. Ezt el kell indítani, mert tudod, ha azt mondod, van ott a fülben valami, az agy kiadta a parancsot, de olyan messze van. Ki nekem az agy bocsi? Na jól van felhúzom a bakancsomat és elindulok. Közben már a másik sürög – forog.
Szóval ezt összehangoltam, hittel, ahol a szív, ahol az agy, ahol a keringési rendszer is jelen van és tudja, és azt mondja: Most. Most oda tényleg kell az intelligens energiának a figyelme, hogy az a dolog vagy kerüljön egyensúlyba, vagy mutassa meg magát, hogy mi az, amit benyeltem. Itt valami t nem úgy vettem fel a környezetemből, ahogy azt én igazán szerettem volna. Mert ez itt mindennek az eredője. Nem úgy vettem fel vagy le (és most nem a kalapomra gondolok) ahogy én azt úgy igazán, igazán akartam. Mert ha mindent így léteznél, élnél meg, akkor ezek nem nagyon lennének zavaróak. Lenne megtapasztalás, de csak úgy, hogy mintha     úgy érzem fájna a fejem.

Most kérdezd és bocsánat, hogy megszakítottalak.
- Szerintem ez nagyon fontos volt, hogy el kell indítani a kérést.
Hát igen, mert itt jön a lényeg. Az egész intelligens energia mező, a tudat fényével bevilágított. És ez az új ember, hogy a tudat fénye világítja be. Azt mondjuk Isten a saját képére teremtette az embert. Persze, mert ugyanaz az intelligens energia mező. Tehát ilyen értelemben Isten vagy Abszolútum nincs… vagy van. Vagy úgy van, hogy sem más mint egy intelligens energia mező kicsi energiával. Errefelé a Föld felé sok az energia, kevesebb az információ, mert ugye ez cserébe van- csereszabatos. Tehát a tudat fénye kell, ezekre rávilágítson.
És a tudat fénye csak a fejlődés irányába tud mozogni. Csak. A tudatos ember nem tud ártani semminek. Sem magának, sem semminek. Azt mondhatja persze, hogy meg akarja tapasztalni a szomorúságot. Csak azt így: szomorúság, szomorúság. Hopp köszönöm szépen megtapasztaltam. Ez van, és az jó is, hogy így van.
Ez jó is, mert az emberek ezt tudják.  Összekapaszkodnak, szétválnak, pörögnek, táncolnak, sírnak, nevetnek.  Ez nagyon jó.
A túldimenzionált (itt pattogva mond érhetetlen szavakat) ez van most a világ jó részénél…. sem jó.  Hiszen akkor begyűjtött tapasztalattal nem tudtok mit kezdeni.
A lassú-sem jó, mert beragad, bemerevedik ez az állapot és onnantól kezdve ez a leválasztott vagy megformált energia mező maga lesz a kétségbeesés. Pusztán azért mert sokáig volt ebben az állapotban. És akkor persze ez külső jegyekben is megnyilvánul.
- Bocsáss meg mit mutattál? Hogy fáj a foga?
Nem. Csak azt, hogy lekonyul a szája vagy fölfelé áll.

Ami még említésre méltó, hogy a kommunikáció tudatossága minden oldalról bekerül, hiszen erről is rengetegen beszélnek. A kommunikációért a DNS felelős. Ott aztán tényleg az információ,  az információáramlás van jelen, merthogy az intelligens energiamezőből ezt a formát erre szántuk, hogy meg tudjuk nevezni. Ez folyamatosan ébred. Nem mondom, ha semmit se csinálnátok is ébredne, mert ez azért így nem igaz, de minél közelebb hangolódtok ehhez a kristály mezőhöz, annál inkább élénkül a tudat és annál inkább aktív a DNS.

- Visszakanyarodva az előző kérdésemhez. Amikor mondtad, hogy kívülről elindítunk egy beavatkozási folyamatot a homeopátia és a Bach esszencia is ennek minősül.
Igen. Bár azok messze a legjobbak, hiszen információ alapúak. Alapvetően nem kémiai, hanem információ alapúak.
Azok a rendek és rendszerek, amelyek információ és energia alapúak azok azért jók, mert a becsontosodott – itt ugye nem folyik olyan harmonikusan - energia kitisztogatását segítik.

- Jól értem? Ha úgy érzem, hogy megzuttyantam, leültem a földre, akkor azt mondom, hogy: Szeretem magam.
Hát az a legjobb, ha azt mondod: Szeretem magam. Vagy azt mondod: Fiúk, Megzuttyantam és szeretném szeretni magam, és segítsen már aki erre jár. Befelé füllenteni nem ér. 
- Ez még a belső támogatás elindítása?
Persze. Kontúrral választódsz le az egyébként kinti intelligens energiamezőtől. S ha nem elegendő a belső, akkor a belső majd meghívja a külsőket. Csak arra figyeljetek, ha már itt járunk, ha Te ezt érzed, akkor ne kezd el kifelé teregetni. Pl.: Megzuttyantam, miattad, Te galád. Nincs kizárva hogy  rád ragadt egy érzelmi állapot, csak nem vezet sehova ha saját belső erőforrásaid mozgósítása helyett másokkal kezdesz el vitatkozni.

Volna pár kérdésünk:
- Mikor éltél itt Angliában? És hogy visszajössz-e?
 1642-ben távoztam és igen feltétlenül szeretnék visszajönni. Nagyon jó hely ez.
- Hol éltel?
A tengerparton, halász voltam. Miért nem kérdezted meg, hogy miért akarok visszajönni?
- Miért akarsz visszajönni? 
Mert már egységtudattal jönnék. Másrészt szeretném kifejezni a köszönetemet magunknak az őseimnek, hogy ezt a csodálatos létformát végigvittük. Valójában ez tényleg csak innen látszik. Azokat az érzékszerveket amiket lesajnálunk, mert nem jók, vagy mert büdösnek érezzük, vagy mert elromlott a szemünk, nagy a zaj, ők milyen hihetetlen, elképesztő tánccá formálják magukat. Csak azért szeretném Nektek megemlíteni, hogy ezt érzékeljétek. Mondjuk, próbáld meg. Pl.: Nem szereted a város zaját. Tedd meg hogy egy napra befogod a füled úgy hogy nem hallasz semmit. Jó?  És akkor majd mindjárt meglátod, hogy a város zajának is megvan a maga zenéje. És még egy. Neked pedig lehetőséged a döntésre. Ha sok a város zaja, menj vidékre. Ne zümmögj a város zaja ellen, mert ebben benne vannak azok a közlekedési eszközök, amivel Te kényelmesebben jársz… stb.
Menj vidékre, és próbáld meg. És ne a füledet hibáztasd. Örülj neki, hogy ebben a Földi létformában egy galaxisnyi időt meg lehet tapasztalni. Ezt a leg, leg, legjobb szívvel mondom nektek. Tehát hogy ebben a formában, amiben most vagyok, illetve vagyunk, meglehetősen unalmas. 
- Ok.
Még egyet mondhatok a kis hölgynek? Ha zavar Benneteket ez a sokmindenség, akkor tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy 2 napig csak fekszel az ágyon. Jó? Ne engedd, hogy impulzusok érjenek. Csak úgy finoman. Készíts magad mellé egy kis ennivalót, nézz ki az ablakon. De ne olvasgass, ne nézz filmeket. Tötyögj. Na, majd meglátod, hogy mennyire jó az, hogy  különböző impulzusok érnek. Olyan most a Föld, mint amikor a vízen a tündérrózsák elkezdenek nyílni.
Bocsáss meg kérlek, tudom, hogy kérdezni szeretnél.
- Mikor szeretnél visszajönni?
Ez nemcsak rajtam múlik. De hamarosan készülőben leszek. Már mi nem úgy jövünk, hogy amikor akarok, akkor leszületek, hanem amikor az én tapasztalataimra és itteni tudásomra szükség van, be tudjuk illeszteni.  No, és hát nem azt mondom oda, de Dél-Amerika szigetvilágába vagy a Csendes óceániai szigetvilág tájára készülődöm
Tudjátok, ez úgy van, hogy a szigetvilág inkább feminin.  Én inkább egy maszkulin energiából érkezem, és ez is egy kiegyenlítés.
- Mit gondolsz mi meg fogjuk élni jelen Földi életünkben a fátyol nélküliséget?
Hát már most is azt élitek. A tudás azért nagyon fontos, ha már tudod, hogy van fátyol akkor tudod hogy van fátyol nélküliség, ha tudod hogy van fátyol nélküliség, akkor ez így folyamatosan be tud jönni. A másik, a tudósok, akik egyre több ideillő információt vagy tudást hoznak be Pl.: a kvantumfizika, hogy a tér és az idő nem létezik. Nos,ha megértitek, hogy ez a lehatárolás ez a Földi élethez kell- ez a fátyol. Egy jó meditatív állapot vagy dobos utazás, az a fátyol nélküliség. Hiszen akkor rálátsz az egészre, csak akkor, amikor ezt még kezdtétek még kicsit, de aztán egyre többet. Aztán azt tudjátok megcsinálni, amit senki más. Pulzáltok. Fátyol- fátyolnélküliség, fátyol mögé-fátyol nélkül, fátyol mögé-fátyol nélkül. Na??? Mit szólsz ehhez?
Mindig rálátsz arra. Most is megteheted, éber álomban, a meditációban. Számtalan, számtalan mód van erre, s ha ezeket a pillanatokat megnagyobbítod és megérted, hogy az idő ilyen értelemben csak egy segédeszköz, a keserves pillanatokat megszűkíted. Máris a fátyol mögött vagy.
- Visszatérve kicsit az elejéhez, amikor levágunk dolgokat (un-instalálunk dolgokat)és helyettesítjük mással. Például, én nem szedek gyógyszert, mert az gyógyszeripar tolja belénk a káros anyagot, mert manipulál. Én inkább napsütésben és az energiában hiszek. Viszont itt jön be nekem az elme, amiért elkezdtük furának hívni. Tényleg amit mondtál ,addig, amíg én nem hiszem el teljesen, hogy meggyógyulok a napfény által és nem kell táplálék, addig amíg én nem hiszem el, addig ez tényleg nem fog megtörténni. Viszont az elmém elhiteti velem, hogy én ezt elhittem, hogy ez fog történni, de valójában én ezt nem hittem el teljesen.
Hát kedves barátom ezért mondtam Neked hogy az elme szív nélkül nem működik igazán. Csak cakk,cakk,cakk-csak feltolja a programokat, és értő használat nélkül csak zavarog ott a Te képeden. Nem?
Igazán Nektek nem a gyógyszerrel van bajotok, hanem a manipulálással és irányítással. És mivel Ti a gyógyszeripar vezetőit akarjátok megbüntetni  ezért vágjátok le azt a kalmopyrint, aki egyébként csak egy kalmopyrin.
- Itt nagyon értem, hogy az elmével vigyázni kell és csak a szívvel együtt lehet.
Hát persze!  Azt mondom, hogy a gyógyszeripar vezetői. Nagyon szeretném hozzátenni, hogy valójában ők is csak megmutattak Nektek valamit. A fejlődésnek, még amikor nem voltunk ezen a fokán, akkor igenis voltak, akik beavatottak voltak vagy jobban tudók voltak, azt gondolták, hogy ők segítő szándékkal megmutatnak dolgokat. Ami aztán már kifújt, mert most már olyan sokan vannak felelősek vagy tudók vagy megvilágosodottak vagy ébredők, hívd annak aminek csak akarod, hogy most már ez idejét múlta. Csak őrájuk nem haragudni kell. Ők idejét múltak lettek a fejlődésben. Ha megértik, hogy ha aktualizált akarnak lenni, akkor jönnek ők is, és mi már nem haragszunk rájuk. Egyszerűen csak eltévedt. Tolja itt a dolgait, ami már nem kell.
Csak egyet tudjatok, hogy addig amíg azt mondjátok van egy új világrend, van egy új hatalom van egy valaki aki az én életemet meg tudja keseríteni, addig van is.
Amikor azt mondod, vannak ott emberek, van egy jó isten állítólag, ezzel együtt Én is kézben tudom tartani az életemet,  no  ekkor nem lesz számottevő, amit csinálnak. Egyébként annak is megvolt a maga haladványa.
- Értem. Mégis hogy tudok közelíteni ahhoz hogy nekem nem kell gyógyszer, mert ez bennem van. Mondjuk az előző életemből hoztam még.
Az a baj, hogy minősíted. Ha azt tudnád mondani: Aha, nem zárom ki, hogy néha kell. Akkor lehet, hogy marad egy-két algopyrin, lehet, hogy nem. Lehet, hogy helyettesíti a napfény, lehet, hogy nem. Sokkal inkább a tudatodra, mint a kristálymezőhöz vagy egy tisztább kristálymezőhöz közelebb lévő dologra bízod magad, így pedig azt Akarom, hogy ne kelljen gyógyszert bevennem.
- Értem.
Ez egy jelölő. Ez se jó vagy rossz. Én erre járok. Persze azt mondhatod, hogy Én szívesebben használom a napfényt. Te kalmopyrin most bekaplak és kimegyünk együtt a napfényre. Mit szólsz? Így.
- Értem.
Azt értsétek meg, hogy a bontakozó korszak azt fogja tudni, hogy itt mindenki teremtő Isten vagy Abszolútum, vagy nevezd, aminek akarod.
A régi világ meg azt mondja, hogy nekem az a dolgom, hogy a teremtő Istennek megfelelően tevékenykedjek. A gyógyszer megfelel a jóistennek? Az nem. Hát akkor azt nem fogom csinálni. És ez van átalakulóban. És addig, amíg bizonytalan lábakon állsz, addig azt fogod mondani: Ne is lássak gyógyszert, amikor már elcsíped az aranymetszést, azt mondod: alapvetően mi a francnak, egyébként meg, ha úgy hozza a sor, akkor miért ne.

- Csak meg akarom veletek osztani, hogy nekem nagyon sokat segített az utóbbi hetekben, hónapokban az amit Szória-Mória mondott, hogy Ő is én vagyok. És így el tudtam vonatkoztatni a megítéléstől. Sokkal könnyebbé tette.
Majd tolmácsolom neki. És semmivel nem kell erőlködni. Ebben az átmenetben teljesen rendben van, hogy még néha ítélkezünk, még néha lengetünk, még néha bekapjuk, még néha fáááj. Ezek a dolgok megállíthatatlanok. Majd jönnek a napenergiák, a geotermikus energiák. Jönnek emberek, akik megtalálják. Azt gondolom az úttörőknek egy kicsit mindig nehezebb. Új programot kialakítani macerásabb.
- Mi Földi létezők nem csak Földi test és kémiai reakciók vagyunk. Egyre inkább emlékszünk rá hogy energia és intelligens tudat vagyunk. Az a lényeg, hogy erre egyre inkább emlékeszünk.
Ezt a nem emlékezést valakik csinálták velünk?

Mi vállaltuk. Álljunk meg egy pillanatra. Azt a folyamatot, hogy az Intelligens energia mező, formát öltve megpróbálja magát, egymásra támaszkodva. Ezt az emberek vállalták,azaz mi. Az meg egy másik kérdés, hogy az Univerzumban vannak különböző alkotások. És amikor arra készülődtünk, hogy mi emberek megpróbáljuk, nem számítottunk arra, hogy csenevész próbálkozásunkra néhányan ráharapnak. Ez volt a kérdés?
Igen. Ráharaptak. Egyet ne felejts el! Amivel az emberiség több, vagy előrébb van, hogy a kényszerhelyzetéből adódóan, ebből az elszeparált helyzetéből adódóan, sokkal inkább megtanult egymásban bízni. Ez most tudom, hogy furcsa Nektek, de ez máshol nincs így.
- Az emberek egymásban?
Igen. Máshol inkább mezőirányítás, intelligencia vagy központi irányítás van. Vagy a maga rendjében lévő káosz van. Igen, bizony. Még akkor is ezt most nem így élitek meg.
A Földet a Hit és a Bizalom bolygójának hívják a galaktikus tanácsban. Nem élte volna így túl ezt az átmenetet, ha ez nem így lenne. Nem lennének 7 milliárdan, ha ez nem így lenne. Gondolj csak bele! Minek jönnének ide, ha bizalmatlanság lenne.

Ez rendben volt?
Elköszönnék. Bretton voltam. 
Üdvözölve legyetek!