Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

2009. június 30. - Tesla

 

Tesla: Üdvözöllek benneteket! Tesla vagyok. Örülök, hogy végre én is jöhettem. Teljes igyekezetemmel a beszéden leszek, de nem az erősségem.

A Földhöz kapcsolódó átalakulást egy leegyszerűsített képlettel szimbolizálnám, ami így hangzik: a*i = e*t

A komponensek összetettek, de igyekszem egyszerűen elmagyarázni. Ez az egyenlet mindenekelőtt egy zárt, de táguló rendszert jelképez.

Egy fizikus soha nem matematikus, nem a képzelet világában táncol, hanem a tudományát váltja valósággá.

Ez az egyenlet a táguló lét egyenlete. Az összetevők:

a: Az anyagot jelképezi. Azt ti is tudjátok, hogy a tudósok szerint a létezésetekre három összetevő hat: az anyag, az információ, és az energia. Ezek hatnak rátok, és még egy valami, ami rendszert képez. Az anyagot most nem bonyolultan magyarázom, inkább azt mondom, hogy az anyag egy olyan egység, vagy egészség, amelynek a ti földi létetekben láthatósága van. Általában, és a képletben sem mindegy a sűrűsége, és az egységben levése. Amit most mondok, az a fizikában is élhető, de lefordítható társadalmi és fejlődéstani rendszerekre is. Az anyag a ti testetek anyagaként is vizsgálható. Az egészséges emberi test, úgy is mondható, hogy a tudatos sejtek halmazából álló fizikum. Talán ez a második megközelítés az érthetőbb. Az anyagot csak engedjétek be, mint földi létezőt.

i: Az információ. Az „i” az a potenciál mennyiség, amit ebbe az anyagba, vagy fizikai testbe képesek vagytok fogadni. Ez összefügg az elme tárolhatóságának határával. Az elmétek egy csomó mindent tud a tömegtudat révén. Pl. be tudjátok kapcsolni a televíziót, és használni is tudjátok azt. Bár nem firtatjátok a működésmódját, de ha valaki elmagyarázná nektek, értenétek.

Egyre több új jelenség van veletek a Földön. Ilyen új jelenség, pl. a számítógép, ami új információ többletet tud. Nem mindig vagytok kíváncsiak a működésére, de az eredményét élvezitek. Ezelőtt pár évtizeddel a microchip sem volt számotokra érthető fogalom, mégis a hozzá társuló lehetőségeket (pl. internet) már élvezitek. Nem szükséges értenetek, de megérthetnétek, ha akarnátok. Van pár információ, amit nem érthettek, mert az eredményét még nem tapasztaltátok meg. Pl. a tér-idő csavar. Ha az egyik oldal bármelyik tényezője növekszik, azaz az információ (elmébe fogadhatóság) vagy az anyag egysége nő, akkor az egyenlet másik oldala is megnő. A másik oldal tényezője, az energia ugyebár ismert. De ott van mellette egy új faktor, a tudatosság, mint az Univerzum törvényszerűségeinek alapja.

t: A tudatosság fogalmával már sokat foglalkoztatok, de itt a „tudom, és el is hiszem, hogy teremtő vagyok” növekvő tényezőjét értjük alatta. Ezelőtt 100 évvel ez tiltott mezsgye volt. Nem lehetett ilyet mondani. Ezért ez a tényező a növekedésnek egy korlátozója volt. Hiába nő az anyag vagy az információ, ha a másik oldalon korlátozó tényezők vannak. Ezt nem nőheti túl. Ezért pl. bizonyos találmányok be sem kerülhettek az anyagi világotokba. Az, hogy párhuzamos létezésben több megnyilvánulásotok van, csak egy mondat számotokra. A „t” a „teremtő Én” növekvő faktorává válik.

e: Az energia, a kulcs komponens. A kulcs, ami értést ad az egyenletnek. Az energia eddig leginkább korlátosságot, állandó koefficienst jelentett. A Földön egységnyi egyet képviselt. Az átalakulás során, a ti régi energiának nevezett energiátok, ebből a koefficiensből egy növekvő tényezőt alkotott. Ez a növekedés a Fibonacci-számsorhoz hasonlít: 1,1,2,3,5,8,13,21,34 … ebből az összegéből adódik. Igazából az első szám a 0 volt a Föld teremtésében, azaz ekkor még nem volt energia. A szorzatok miatt az egyenlet sem volt érvényes. Viszont amikor a régi energia 1-es értéke az új energia 1-es értékre vált, egy exponenciális szám keletkezik, a kettes.

Ekkor ez a zárt rendszer hatalmas növekedésnek indul, és önmagában tágítja a rendszert, az egyenletet. Ebben az átalakulásban minden tényező jelen van, és újabb kis rendszert alkot.

Az a lényeg, hogy az energianövekedés miatt (ami valójában nem növekszik, csak bekerül a rendszerbe) az egész folyamat felgyorsul. Vagyis a táguló lét egyre gyorsabb lesz. Na, ez az egész önmagában zárt rendszer benne van egy nagyobb rendszerben. Ezáltal lehet a hatás visszahatás mechanizmusát érzékelni. Ahogy ez a táguló lét egyre gyorsabb ütemű fejlődésbe kezd, megrezegteti azt a mezőt, amin van, így a rendszer egy tanító rendszerré válik. A jelenlétével hullámok keltődnek, és mindenféle magyarázat nélkül a mező is megtanulja ezt a táguló létben levést. Ez nem egy elhanyagolandó kísérlet, vagy folyamat, amelynek prototípusai csak néhányan vannak a Földön, viszont eredményes működésük nagy hatással lehet a mezőre. Ahogy megrezegtetik a hullámokat, úgynevezett hosszanti, azaz longitudinális gyorsulás jön létre a régi, és az új energia rendszerek között.

Mikor a régi energiás rendszer átáll az 1-1-ből a 2-3-ra, akkor az egy interferenciát okoz. Igazán talán ahhoz hasonlítanám, amikor a mozgólépcső lépcsőfokai elválnak egymástól. Aki nem szokta meg, annak ez egy furcsaság. E nélkül azonban a mozgólépcső nem működőképes. Újabb interferencia keletkezik, amikor visszaáll. Persze, ez nem fog megtörténni. A váltási pont okoz kellemetlenséget. A mező, amit ti is alkottok, az nem homogén.

Nem mindegy, hogy a táguló lét milyen közvetítő közeggel találkozik. Amikor áttetsző, vagy ütközésmentes a vivő anyag, akkor könnyedén halad. De amikor sűrű, vagy kétkedő, akkor nehezebben mozog, nehezebben terjednek a hullámok. Amikor az autót megtervezték, akkor sem tudták előre megmondani, hogy milyenek lesznek az útviszonyok.

Azt gondoltam, hogy ha az egyszerűsített mechanizmust megértitek, talán könnyebb lesz.

Csoport: Belső hő háztartásunk kialakulásával kapcsolatban tudnál nekünk mesélni?

Tesla: A belső hő háztartás tudása mindenkiben benne van. Figyeljétek az állatokat, ők is tudják. Ti is, csak a tudati fejlettségetek még nem tudta elfogadni ezt a létezési formát. Amikor ez a táguló tudat egyre nagyobb teret nyer, önkéntelenül bekapcsol majd. Ez nem egy külön tanulandó dolog, mint ahogy a vér keringetése sem tanulandó. Tudati szinten ti kapcsoltátok ki, mármint nem konkrétan ti, hanem az emberiség, és ebbe beletartoztam én is. Még akkor, amikor az energia, vagy a potenciálok kiemelése a földből történt. Mivel Gaia lelke hamarosan elhagyja a Planétát, ez a fajta energia kiemelés nem áll majd rendelkezésre, és ezért kell nektek arról gondoskodnotok, amit tőle kiemeltetek.

Csoport: Tesla autója. Szeretnénk, ha a miénk is önműködő lenne. J

Tesla: Az én autóm sem mással működött, mint az Univerzumban lévő új energiával. Csak a tudatomban meglévő dekóderrel átkódoltam. Akkor még ehhez mágneses transzformáció szükségeltetett, de most már nem. Nemsokára talán már egyre többen fogják érteni ezeket a működési módokat, hiszen ez a táguló létrendszer nagyon gyorsan tanul, és tanít, megemeli a befogadási szintet, ami által a kreativitás megnő. Csak azt a fázist szoktátok kihagyni, hogy a benzines autó az egyik pillanatról a másikra nem válik Univerzum energiájával működővé. A ti autóitok benzintáplálásra vannak szoktatva. Tudjátok néha egyszerűbb újat építeni, mint átszoktatni.

Üdvözlet nektek!

 

 

2009. június 30. – Kuthumi

(Tesla fordítása Kuthumi módra)

 

Kuthumi: Üdvözlet nektek, répaevő barátaim! Emberek fogynak, csak fogynak. Gondoltam lejövök, mielőtt ezek eltűnnek Tesla fekete lyukában.J Szomjas vagyok, no meg persze éhes is. Senki meg se kínál, barátom.J Olyanok vagytok, mint egy steril kórház.

A „t” azt jelenti, hogy akinek nulla, az fogja a motyókáját, oszt meghal. Akinek pici „t”-je van, olyan icike-picike, mint az északi-tengeri fürdőzés után, az itt marad. Oszt azt mondja, „na lássuk, mit tud ez a t.” J

Na, de komolyan. Tesla a zárt, önmagában növekvő rendszereket elhelyezte, a pici „t”-sek pedig képesek lesznek elkezdeni gyorsan változni.

Csoport: Mit jelent a „B terv”?

Kuthumi: Tudjátok, Tesla nézte, ahogy a holografikus mezőt ássátok, és azt mondta:  „Na, kűggyünk nekik egy markolót!” J Magyarul, ha jól gondolom, iszonyatosan unalmas volt, ahogy ástatok, ezért jött a markoló. Na, de komolyra fordítva a szót, ti mit értetek „A terv” alatt?

Csoport:A terv”, lehorgonyozni az új energiát, segíteni, hogy sokan  megtapasztalják azt. (áttanítani…)

Kuthumi: Na, az a nagy helyzet, hogy a nagy tömegek kimaradtak az iskolából. Az „A terv” legnagyobb hiányossága, hogy nem számoltunk az emberi kényelemmel. A kényelem masszív jellemző az „A tervben”. Nu, cicabogárkák, itten van a markoló, de mindenkinek magának kell markolnia. A sült galamb effektus nem történik meg a „B tervben”.

Leegyszerűsítem magam. Nagyhajó, kishajó-hasonlat, eléggé jól hibátlan, mert persze a mi sugallatunkra érkezett. J Ki-ki üljön át egy kishajóba a vízen, és amikor jön a zuhatag, jöjjön rá maga, hogy a lapátolás mellett a hajónak van propellere is. Aki kishajóban ül, azaz elég tudatos, már alvó állapotában tudja, hogy nem csak a lepedőt gyürkészeli. Azaz tudja, hogy átugrik tér-időt, és visszajőve el tudja azt majd képzelni. Amikor mindenki elhiszi, de tényleg, tényleg, tényleg elhiszi, hogy „meg tudom teremteni”, AKKOR a kis magok kikelnek a földből, azaz a teremtésed megvalósul.

Szóval az a helyzet, hogy nem oda megyek teremteni, hanem itt teremtek. Azaz rátok dobtuk a paradicsomi mátrixot. J Tudjátok kedveseim, veletek is veletek van ám a kényelem. Az a csúnya tömegtudati hatás kóros változata. Induljatok bele a teremtés fázisába! Nagy, nagy, nagy segítség a fantázia. Például elképzelitek, hogy milyen jóképű legény is ez a Kuthumi. Remélem, hogy el tudtok képzelni (no persze nem úgy, hogy nyögve viiiiizualizáloook egy almát, egy répát, egy almát, egy répát, egy annarékát J), csak úgy könnyedén. Szóval ne erőlködve, hanem csak úgy átsuhanva, akkor az már megteremtődik.

Szóval, a kényelem az interferenciát okoz. Átállni a régi energiából az új energiába. Addig, amíg a fantáziátokban az van, hogy Munkaügyi Központ, meg APEH, meg ilyenek, addig igencsak korlátozott a folyamat. Amikor pedig azt mondjátok, hogy „FÜGGETLEN VAGYOK”, akkor a fantázia elindul.

Értsétek már meg, hogy a földi 5D borzasztó jó hely! Nehogy már szart csináljatok nekem!

Az a „B terv”, hogy jól leszarod az „A-t. Én magamnak mindent meg tudok teremteni, a többiek meg ugyan úgy próbálkozzanak. Muszáj ilyen bátor hősöknek elől menni, mint Ti. J Nem azért, mert tudod mi lesz helyette, hanem mert tudod, hogy egy jó nagy buli. Te magad vagy a világ, te magad teremted. Tudd, hogy nagyon sok pénz nélkül is nagyon sok pénzed van. Nem egyszerű olyan mintát mutatni, amit még te sem éltél meg. Mindenesetre RÖHÖGNI KELL!

No. Szóval a tér-idő csavar kiegyenesedik, az 5D-t ti csináljátok itt. Aki nem bírja, megy a francba!

 Ennyi voltam.

Puszi nektek!

 

Vissza a közvetítésekhez